68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Bugün bende tatlı yedim :18::18::18::18:Sanırım regl olacağım ondan iştahım kabardı

Adana lavaş arası. Nescafe de hazır 2 si bir arada

Kahveyi süt tozsuz içersen daha iyi olur sunuçtsa ondada kalori var ikisi bir arada 60 kalori sade kahve 3kalori arada çok fark var benim de canım çekti ama içmedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

19 temmuz
iftar : 1tabak fırında karışık sebze
2 et köfte cacık ayrsn turşu
Ara 1 salkım üzüm

Yaklaşık 600 700 arası bi şe oldu

Unuttum bide kaçak bir dilim baklava yeik 303 kalori oldumu sana toplamda 1000 kalori :KK43: :KK43:

19 temmuz
iftar : 1tabak fırında karışık sebze
2 et köfte cacık ayrsn turşu
Ara 1 salkım üzüm

Sahur:haşlanmış yumurta
2tane patlıcan kebabı
Yarım kase yoğurt
Bide akşam 1 tane baklava yedim ya gene tutamadım boğazımı nolucak beniö bu halim ya toplam yediklerim iftarla beraber 1300 kalori arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum

2tane patlıcan kebabı
Yarım kase yoğurt
Bide akşam 1 tane baklava yedim ya gene tutamadım boğazımı nolucak beniö bu halim ya toplam yediklerim iftarla beraber 1300 kalori arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum

1300 Kaloriyse o kadar da çok değil

2tane patlıcan kebabı
Yarım kase yoğurt

Zeynocum bence iyi gidiyorsun. Yalniz baklavalar olmamalı sende biliyosun. Dün yediğin O iki dilim baklava senin o gün için kilo vermene engel. Takip eden günlerde de çok daha fazla dikkat etmen gerek. Söz verelim birbirimize yarın temiz diyet yapıcaz kaçamak yok. Ben sana söz veriyorum. Asla buraya yazarken pişman olacağım bir şey yemeyeceğim :)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar , yarın tartı günü malum. Ben de bu akşam gayet güzel yedim. Yemekten sonra bi ufak tatlı krizim oldu kahve ile bastırdım. Umarım sizlerin de diyeti yolundadır. Yediklerimi yazayım hemen ,

Sahur Kepekli ekmeğe tost , 1 muz

İftar 1 kase kremalı mantar çorbası
1 porsiyon ton balıklı makarna ve mevsim salata
ekmek yemedim.
Yemekten sonra orta şekerli Türk kahvesi 2 kare portakallı bademli bitter çikolata :KK14:
Su şimdilik 1.5 lt ama yatana kadar 2 ye tamamlarım. Bugün diğer günlere göre daha aktiftim gündüz alışveriş yaparken gezindim baya. Kendime pantolon baktım. Açken güzel oldu pantolonum ama basen kısmındaki fazlalıklarım beni sinir etti acil en onlardan kurtulmam gerekli :KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:.

Adım zeynep diyete doğum sonrası kilolarımı vermek için anneminde baskısıyla hazirands başladım başlangıç kilom :107 güncel kilom : 100.7 hedef kilom .:65 inş bu arada 112 kiloyla doğuma girmiştim:) bütün doktorlsr kızmıştı bana:KK43:

Anlıyorum doktorlar kızıyorsa bir bildikleri vardır zeynepcim Allah analı babalı büyütsün bebişini :KK54:. annenin zoruyla başladıysan da faydalı bi şey yapmışsın. inşallah bizim ekip birbirini çok sever kaynaşırız da hedef kilolarımızı ulaşırız. hazirandan bu günde 6 kilo vermişsin ne güzel. inşallah tez zamanda 3. basamaktan kurtulcaksın :KK19:

Sabah:
bir porsiyon mercimek çorbası

Öğlen:
1 kase komposto
2 tane poğaça :KK43:

Akşam:
3 yk pilav
3 Yk zeytinyağlı kabak
Yarım karnıyarık
Magnum mini

Bakalım yarın ne çıkıcak? zor tuttum kendimi tartılmamak için

Merhaba arkadaşlar , yarın tartı günü malum. Ben de bu akşam gayet güzel yedim. Yemekten sonra bi ufak tatlı krizim oldu kahve ile bastırdım. Umarım sizlerin de diyeti yolundadır. Yediklerimi yazayım hemen ,

ekmek yemedim.
Yemekten sonra orta şekerli Türk kahvesi 2 kare portakallı bademli bitter çikolata :KK14:
Su şimdilik 1.5 lt ama yatana kadar 2 ye tamamlarım. Bugün diğer günlere göre daha aktiftim gündüz alışveriş yaparken gezindim baya. Kendime pantolon baktım. Açken güzel oldu pantolonum ama basen kısmındaki fazlalıklarım beni sinir etti acil en onlardan kurtulmam gerekli :KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:.

Bölgesel birşeyler yapıyo musun canım

Zeynocum bence iyi gidiyorsun. Yalniz baklavalar olmamalı sende biliyosun. Dün yediğin O iki dilim baklava senin o gün için kilo vermene engel. Takip eden günlerde de çok daha fazla dikkat etmen gerek. Söz verelim birbirimize yarın temiz diyet yapıcaz kaçamak yok. Ben sana söz veriyorum. Asla buraya yazarken pişman olacağım bir şey yemeyeceğim :)

Hndcim bende sana söz veriyorum bir daha asla ağzıma yememem gereken şeyler deymiyecek uyarın için tşkkr ederim :)

ekmek yemedim.

Canım seninde diyetin güzel ama mantar çorbasını kremalı yapmışsın kramalı ve unlu çorbalardan uzak duralım bi bizim karımıza olucaktır inş o pantalonda bayramda sana bol olur :)

Anlıyorum doktorlar kızıyorsa bir bildikleri vardır zeynepcim Allah analı babalı büyütsün bebişini :KK54:. annenin zoruyla başladıysan da faydalı bi şey yapmışsın. inşallah bizim ekip birbirini çok sever kaynaşırız da hedef kilolarımızı ulaşırız. hazirandan bu günde 6 kilo vermişsin ne güzel. inşallah tez zamanda 3. basamaktan kurtulcaksın :KK19:

Tabi haklısın doktorlarda yaşın küçük vucudunu neden bu kadar mahvettin diye kızdılar ben hepinizi seviyorum bu yolda yalnız değiliz

Cnm kilo bildirimini burdanmı yapıcaz yoksa özel msjdanmı saat kaç gibi ?

X