- 12 Temmuz 2014
- 63
- 2
Yediklerin iyi:) bi şey sorucam adana dürüm ekmek arasımı bide nescafe süt tozlumu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Adana lavaş arası. Nescafe de hazır 2 si bir arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yediklerin iyi:) bi şey sorucam adana dürüm ekmek arasımı bide nescafe süt tozlumu?
Adana lavaş arası. Nescafe de hazır 2 si bir arada
Kahveyi süt tozsuz içersen daha iyi olur sunuçtsa ondada kalori var ikisi bir arada 60 kalori sade kahve 3kalori arada çok fark var benim de canım çekti ama içmedim
Yaklaşık 600 700 arası bi şe oldu
19 temmuz
iftar : 1tabak fırında karışık sebze
2 et köfte cacık ayrsn turşu
Ara 1 salkım üzüm
Sahur:haşlanmış yumurta
2tane patlıcan kebabı
Yarım kase yoğurt
Bide akşam 1 tane baklava yedim ya gene tutamadım boğazımı nolucak beniö bu halim ya toplam yediklerim iftarla beraber 1300 kalori arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum
Sahur:haşlanmış yumurta
2tane patlıcan kebabı
Yarım kase yoğurt
Bide akşam 1 tane baklava yedim ya gene tutamadım boğazımı nolucak beniö bu halim ya toplam yediklerim iftarla beraber 1300 kalori arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum
Adım zeynep diyete doğum sonrası kilolarımı vermek için anneminde baskısıyla hazirands başladım başlangıç kilom :107 güncel kilom : 100.7 hedef kilom .:65 inş bu arada 112 kiloyla doğuma girmiştim:) bütün doktorlsr kızmıştı bana
Merhaba arkadaşlar , yarın tartı günü malum. Ben de bu akşam gayet güzel yedim. Yemekten sonra bi ufak tatlı krizim oldu kahve ile bastırdım. Umarım sizlerin de diyeti yolundadır. Yediklerimi yazayım hemen ,
Sahur Kepekli ekmeğe tost , 1 muz
İftar 1 kase kremalı mantar çorbası
1 porsiyon ton balıklı makarna ve mevsim salata
ekmek yemedim.
Yemekten sonra orta şekerli Türk kahvesi 2 kare portakallı bademli bitter çikolata
Su şimdilik 1.5 lt ama yatana kadar 2 ye tamamlarım. Bugün diğer günlere göre daha aktiftim gündüz alışveriş yaparken gezindim baya. Kendime pantolon baktım. Açken güzel oldu pantolonum ama basen kısmındaki fazlalıklarım beni sinir etti acil en onlardan kurtulmam gerekli .
Bölgesel birşeyler yapıyo musun canım
Zeynocum bence iyi gidiyorsun. Yalniz baklavalar olmamalı sende biliyosun. Dün yediğin O iki dilim baklava senin o gün için kilo vermene engel. Takip eden günlerde de çok daha fazla dikkat etmen gerek. Söz verelim birbirimize yarın temiz diyet yapıcaz kaçamak yok. Ben sana söz veriyorum. Asla buraya yazarken pişman olacağım bir şey yemeyeceğim :)
Merhaba arkadaşlar , yarın tartı günü malum. Ben de bu akşam gayet güzel yedim. Yemekten sonra bi ufak tatlı krizim oldu kahve ile bastırdım. Umarım sizlerin de diyeti yolundadır. Yediklerimi yazayım hemen ,
Sahur Kepekli ekmeğe tost , 1 muz
İftar 1 kase kremalı mantar çorbası
1 porsiyon ton balıklı makarna ve mevsim salata
ekmek yemedim.
Yemekten sonra orta şekerli Türk kahvesi 2 kare portakallı bademli bitter çikolata
Su şimdilik 1.5 lt ama yatana kadar 2 ye tamamlarım. Bugün diğer günlere göre daha aktiftim gündüz alışveriş yaparken gezindim baya. Kendime pantolon baktım. Açken güzel oldu pantolonum ama basen kısmındaki fazlalıklarım beni sinir etti acil en onlardan kurtulmam gerekli .
Anlıyorum doktorlar kızıyorsa bir bildikleri vardır zeynepcim Allah analı babalı büyütsün bebişini . annenin zoruyla başladıysan da faydalı bi şey yapmışsın. inşallah bizim ekip birbirini çok sever kaynaşırız da hedef kilolarımızı ulaşırız. hazirandan bu günde 6 kilo vermişsin ne güzel. inşallah tez zamanda 3. basamaktan kurtulcaksın