68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

iftar 18 temmuz
1kase mercimek çorba
3yk dövme çorbası
1porsiyon patlıcan musakka
Ve en büyük hatam latte kahve 1 fincanı 135kl miş keşke içmeseydim ya

Ara yarım muz
100 gr maraş dondurma su
Sahur 1kase dövme çorbası (KarKralicesi senin çığ açan çorbadan ))
4 kaşık kıyma kavurması ayran ve su galiba yediklerim 1500 kolari felan yapıyo yanlış hesaplamadıysam

Merhaba arkadaşlar. Ben 173 boyundayim. 10 kilo vermek istiyorum karin ve basen bölgde biraz fazlaligim var. Daha önce de diyet günlüğü açtım ama düzenli olarak yazamadım. Bu kış zayiflama grubuna girdim ama geçen ay yurtdışına çıkmam gerekince o da yarım kaldı. Diyetim ilk hafta 1200 kalori civarinda olacak sonra ramazan başladiğından tekrar güncelleyeceğim ama iftarda abartmamayı planlıyorum.
Spor yapmak benim için zaten en büyük hobi koşu yürüyüş yüzme çok severim. Ilk hafta bolca yuzucem.Diger haftalarda iftardan sonra 7-8km yuruyus planliyorum.
Benimle birlikte diyetini devam ettirip motive olmak isteyen arkadaşlar olursa sevinirim. Diyeti arkadaşla yapinca daha başarılı oluyorum sanırım :))
Ben 10 kilo verene kadar buralardayım. Okuyan yorum yazan herkese sevgiler :)

Allah aşkına normalde ne yiyorsunuz bana onu yazın kilo veriyorum ve 45 e kadar düştüm benim problemimde kilo almakta zorlanıyorum ama kolay kilo veriyorum keşke o 10 kişiyi bana verseniz allahım sizde. Alsın bana lop lop et versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şu leslie nasıl birşey

Youtubea leslie sansone walk at home yazarsan çıkar, leslie kadının adı evde olduğum yerde yürüyorsun dışarıda spor yapma imkanın yoksa bak derim :)
Allah aşkına normalde ne yiyorsunuz bana onu yazın kilo veriyorum ve 45 e kadar düştüm benim problemimde kilo almakta zorlanıyorum ama kolay kilo veriyorum keşke o 10 kişiyi bana verseniz allahım sizde. Alsın bana lop lop et versin

Bence bir doktora git vermek daha kolay yani senin sağlıklı bir şekilde alman lazım ki vücuduna yayılsın bölgesel olmasın

Yaşam aldığımız nefes sayısıyla değil,nefesimizi kesen anların sayısıyla ölçülür.

Bilemedim ki nasıl yardımcı olsam hepimizin derdi başka :KK19: :nazar: Çok fazla bilgim yok sağlıklı kilo alma konusunda. Kendi kilo alma sebebim fazladan çikolata , fındık,fıstık,ceviz çok yedim. Yani günde 6 öğün falan yapmaya çalış ne seviyorsan ondan ye. Normalde nasıl beslendiğini bilmediğimden tavsiyem bu kadar forumda kilo almaya çalışan arkadaşlar belki daha faydalı bilgiler verebilir . Ama yediğin halde 45e düşüyorsan bi doktora git belki bazı değerlerin düşüktür :KK34:

Bilemedim ki nasıl yardımcı olsam hepimizin derdi başka :KK19: :nazar: Çok fazla bilgim yok sağlıklı kilo alma konusunda. Kendi kilo alma sebebim fazladan çikolata , fındık,fıstık,ceviz çok yedim. Yani günde 6 öğün falan yapmaya çalış ne seviyorsan ondan ye. Normalde nasıl beslendiğini bilmediğimden tavsiyem bu kadar forumda kilo almaya çalışan arkadaşlar belki daha faydalı bilgiler verebilir . Ama yediğin halde 45e düşüyorsan bi doktora git belki bazı değerlerin düşüktür :KK34:

Yiyorum canım ama ekmek çikolata tatlı yağlı yiyemiyorum nasıl sevecem ben bunları offf of

diyette cıg acıcam:KK1::KK1::KK1::KK1:
2kğ verirsem hepiniz yaparsanız görürüm ben
hem ne dalga geciyosun diyetimle:KK22::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

kızartma kactı diyelim o zaman:KK53:

Vala 2 kg veririsen güzel olur. Hem biz de gurur duyarız takımdan bir diyet masterı çıktı diye. :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Bu arada dediğin gibi takım listesini ilk mesajıma ekledim DiyetKralicesi :KK1::KK16::KK16:İlk mesajı yazdığımda bu kadar fazla diyet arkadaşım olacağını hiç düşünmemiştim ilk sen katılıp ayağının uğuruyla geldin :KK54:

Yiyorum canım ama ekmek çikolata tatlı yağlı yiyemiyorum nasıl sevecem ben bunları offf of

Kendini zorlama öyleyse sevdiğin şeylerden biraz daha fazla ye. Süt yoğurt seviyorsundur umarım. Onlardan tüket. En sevdiğin yiyeceklerin listesini yap. Canın yemek istemese de düzenli ana ve ara öğünler yap. Sevmediğin şeyleri yemeye çalışşmaktan iyidir.Günlük ihtiyacımız olan kaloriden fazla almazsan kilo alamazsın. Bir kalori hesaplayıcıda dün yediklerini topla messela 2000in altındaysa kilo alman zor

Kendini zorlama öyleyse sevdiğin şeylerden biraz daha fazla ye. Süt yoğurt seviyorsundur umarım. Onlardan tüket. En sevdiğin yiyeceklerin listesini yap. Canın yemek istemese de düzenli ana ve ara öğünler yap. Sevmediğin şeyleri yemeye çalışşmaktan iyidir.Günlük ihtiyacımız olan kaloriden fazla almazsan kilo alamazsın. Bir kalori hesaplayıcıda dün yediklerini topla messela 2000in altındaysa kilo alman zor

Canım yaa sağolasın 2000 i geçmem gerekiyor demi hemen bu konuya bi el atıyorum ve kalori hesaplayıcısı ile kilo almaya çalışıyorum

Günaydın canım geçmişte senin gibi çok kilo veren birinin yardımına ihtiyacım var. Vucüdum ödem yaptı ve üç gündür çok dikkat etmeme rağmen aynı kiloda hatta bugün +200 gr geziyorum. Regl olmama da daha çok var. Ödem yaptım yani. Bana bi önerin var mı böyle şeyler başına geldiğinde naptın

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım kusura bakma başka yerdeydim giremedim. valla canım ben her gün egzersiz 15 dk zıplama hareketleri yaptığım için hiç şişlik hissetmiyodum bende hiç olmadı adet dönemi şişlik oluyodu adet bitince gidiyodu tekrar :44:

zeynep sanırım adın:KK17:. diyete ne zaman başladın zeynep yeni mi başladın ben ona göre yorum yapcam.

Adım zeynep diyete doğum sonrası kilolarımı vermek için anneminde baskısıyla hazirands başladım başlangıç kilom :107 güncel kilom : 100.7 hedef kilom .:65 inş bu arada 112 kiloyla doğuma girmiştim:) bütün doktorlsr kızmıştı bana:KK43:

7.Gün
Sabah:
Mercimek çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yk marmelat

Öğlen:
1 adana dürüm
1 bardak ayran

Akşam:
Mercimek çorbası
1kibrit kutusu light kaşar
yarım pors dondurmalı irmik

Ara:
2 Dilim kavun
bir küçük kase komposto
2 Şekersiz nescafe

1 Saat yüzdüm. Yarım saat de bisiklet sürdüm. Net 1000 kalori oldu ama spor yapmaya başlayınca fazla saldım.

tartıya az zaman kala ben çoğalttım gibi yemeği :44:

sahur :
-haşlanmış yumurta yarım
-domates , salata
-peynir , zeytin
-şekersiz çay

İftar :
-yayla çorbası
-bir porsiyonda fırında patates
-azcık irmik tatlısıyla dondurma

1 buçuk saat yürüyüş + egzersiz hareketleri :emir_bebek:

sahur :
-haşlanmış yumurta yarım
-domates , salata
-peynir , zeytin
-şekersiz çay

İftar :
-yayla çorbası

Yok canım hiç de çok değil

7.Gün
Sabah:
Mercimek çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yk marmelat

Öğlen:
1 adana dürüm
1 bardak ayran

Akşam:
Mercimek çorbası
1kibrit kutusu light kaşar
yarım pors dondurmalı irmik

Ara:
2 Dilim kavun
bir küçük kase komposto
2 Şekersiz nescafe

1 Saat yüzdüm. Yarım saat de bisiklet sürdüm. Net 1000 kalori oldu ama spor yapmaya başlayınca fazla saldım.

Yediklerin iyi:) bi şey sorucam adana dürüm ekmek arasımı bide nescafe süt tozlumu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sahur :
-haşlanmış yumurta yarım
-domates , salata
-peynir , zeytin
-şekersiz çay

İftar :
-yayla çorbası

Abartılı deyil gibi dondurmanın yanında tatlı tercih etmeseydin iyiydin

Ssna diyorum bende bu gün bsklava görünce dayanamadım sadece 1 tsne yedim

X