- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
Bizde ona tarhana başı derler ☺️☺️☺️ yoğurtla yeriz
iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy canım cekti yineeeeeeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde ona tarhana başı derler ☺️☺️☺️ yoğurtla yeriz
Süpersin canım çok güzelleşmişsin kesinlikle tekrar yapmalısın. Boyun nasıl
Tebrikler canım dışardan motivasyon fotoğrafı aramaya gerek yokmuş sen varmışsın ya
Adım zeynep bu başarından dolayı tepril ederim seni bravoo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gecen yıl ben senden daha kiloluymuşum
bende bi ara koyarım... motive olalım
bravo bu arada
merhaba kızlar bir motivasyon fotosu da benden gelsin o zaman size :) Eki Görüntüle 1192264 insan isteyince gerçekten başarıyor 15 kg fark var arada boyum 1.69 kilolar da 79 ve 66.
gelelim sahura: 2 kayısı 1 kepçe tarhana 1 dilim tam buğday peynir domates salatalık
iftar: 1 kase mercimek çorbası 3-4 yk bamya 1.5 karnıyarık ve 2 dilim revani dayanamadııım ama ekmek ve pilava hiç ellemedim gece sahurda revaniyi telafi etmeliyim !
merhaba kızlar bir motivasyon fotosu da benden gelsin o zaman size :) Eki Görüntüle 1192264 insan isteyince gerçekten başarıyor 15 kg fark var arada boyum 1.69 kilolar da 79 ve 66.
gelelim sahura: 2 kayısı 1 kepçe tarhana 1 dilim tam buğday peynir domates salatalık
iftar: 1 kase mercimek çorbası 3-4 yk bamya 1.5 karnıyarık ve 2 dilim revani dayanamadııım ama ekmek ve pilava hiç ellemedim gece sahurda revaniyi telafi etmeliyim !
Evet canım ama uzerimdeki bol olduğu için öyle görünüyor olabilir bi de benim bacaklarım ince uzun asıl sorun beldecanım eminmisin 2.resimde 66 olduğuna ben 65 kiloyum şuan hiçte böyle durmuyorum. 55 gibi duruyosun :26:
Merhaba ben de size katılmak isterim eğer boş yeriniz varsa 17 yaşındayım 73 kiloyla başladım ama istikrarlı olamadim aldim verdim simdi 72.5 ciktim okullar acilana kadar 64 olmak istiyorum .
Yaşam aldığımız nefes sayısıyla değil,nefesimizi kesen anların sayısıyla ölçülür.
Evet canım ama uzerimdeki bol olduğu için öyle görünüyor olabilir bi de benim bacaklarım ince uzun asıl sorun belde
merak ettim mutlaka koy :26: teşekkürler canım
Merhaba. Yediğimi içtiğimi sporumu yazarak motive olurum diyorsan buyur katıl . Ama burda istikrarlı bir poine görmek isteriz :)) Pazartesi tartı günümüz bu arada
arkadaşlar bu resmimi paylaşmak istedim isteyince oluyo yeterki isteyelim. şişko resmim de 85-87 arasıydım 30 kilo vererek 55 olmuştum. 2. resimde ise 60 kiloydum .
Eki Görüntüle 1191523
kızlar ben bugün yazmıycam misafirlikteydik çünkü kaçırdım :18: çok pişmanım off. bugün arkadaşımla görüştüm zayıflamışın dedi ama bilemiyorum inşallah öyledir iki gündür egzersizde yapamadım yarın çok pis acısını çıkarcam açlığı hak ettim :26:
Bende bu fotografta daha ince göründüğünü düşündüm ilk bakışta. Kolların ve bacakların çok fit göstermiş seni :) Belden kilo vermek çok zor bölgeselhareketleri düzenli olarak yapmak gerekli.