68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Süpersin canım çok güzelleşmişsin kesinlikle tekrar yapmalısın. Boyun nasıl

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkür ederim canım boyum 1.68

Tebrikler canım dışardan motivasyon fotoğrafı aramaya gerek yokmuş sen varmışsın ya

aynen bende kendimi buna bakarak motive ediyorum :26:

Adım zeynep bu başarından dolayı tepril ederim seni bravoo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkürler canım

gecen yıl ben senden daha kiloluymuşum
bende bi ara koyarım... motive olalım
bravo bu arada

merak ettim mutlaka koy :26: teşekkürler canım

Merhaba ben de size katılmak isterim eğer boş yeriniz varsa 17 yaşındayım 73 kiloyla başladım ama istikrarlı olamadim aldim verdim simdi 72.5 ciktim okullar acilana kadar 64 olmak istiyorum .

Yaşam aldığımız nefes sayısıyla değil,nefesimizi kesen anların sayısıyla ölçülür.

merhaba kızlar bir motivasyon fotosu da benden gelsin o zaman size :) insan isteyince gerçekten başarıyor 15 kg fark var arada boyum 1.69 kilolar da 79 ve 66.
gelelim sahura: 2 kayısı 1 kepçe tarhana 1 dilim tam buğday peynir domates salatalık
iftar: 1 kase mercimek çorbası 3-4 yk bamya 1.5 karnıyarık ve 2 dilim revani dayanamadııım ama ekmek ve pilava hiç ellemedim gece sahurda revaniyi telafi etmeliyim !

Tebrikler alkışlıyorum seni tebrikler

Merhaba :) Diyette ikinci haftaya güzel başladım.Takım arkadaşlarımın motivasyon fotoğraflarını görünce diyetten dönmek yok dedim kendime. Harikasınız Bugün oruç tutamadım.
Menüm,
Kahvaltım kepekli tost 1 salatalık

Öğlen 1 elma 3 yk yulaf

Akşam 1 kase mercimek çorba 1 kase tavuklu pilav 1 kase yoğurt

Oruç tuttuğum güne nazaran hareketli oldu . 2 km falan yürüdüm.
2.5 lt su içtim.

Ne diyebilirim ki tek kelimeyle Harikasın. Tebrikler

kızlar ben bugün yazmıycam misafirlikteydik çünkü kaçırdım :18: çok pişmanım off. bugün arkadaşımla görüştüm zayıflamışın dedi ama bilemiyorum inşallah öyledir iki gündür egzersizde yapamadım yarın çok pis acısını çıkarcam açlığı hak ettim :26:

canım eminmisin 2.resimde 66 olduğuna ben 65 kiloyum şuan hiçte böyle durmuyorum. 55 gibi duruyosun :26:

Merhaba. Yediğimi içtiğimi sporumu yazarak motive olurum diyorsan buyur katıl . Ama burda istikrarlı bir poine görmek isteriz :)) Pazartesi tartı günümüz bu arada

Evet canım ama uzerimdeki bol olduğu için öyle görünüyor olabilir bi de benim bacaklarım ince uzun asıl sorun belde

Bende bu fotografta daha ince göründüğünü düşündüm ilk bakışta. Kolların ve bacakların çok fit göstermiş seni :) Belden kilo vermek çok zor bölgeselhareketleri düzenli olarak yapmak gerekli.

günaydın kızlar

iftar- 1 kase klasik corbamdan
kızartma yedim ben yaaa. ekmeksiz catalı bandırdım.(uzun zamandır yemiyordum)
1kase salata.

1kupa şekersiz cay
2kupa 5i bir arada cay

sahur-klasik karpuz parcacıklarım

3 lt su

Merhaba. Yediğimi içtiğimi sporumu yazarak motive olurum diyorsan buyur katıl . Ama burda istikrarlı bir poine görmek isteriz :)) Pazartesi tartı günümüz bu arada

Tabii ki hatta dünden bugüne 800 gram vermişim :) çok mutluyum bu gazla giderim ben

Yaşam aldığımız nefes sayısıyla değil,nefesimizi kesen anların sayısıyla ölçülür.

arkadaşlar bu resmimi paylaşmak istedim isteyince oluyo yeterki isteyelim. şişko resmim de 85-87 arasıydım 30 kilo vererek 55 olmuştum. 2. resimde ise 60 kiloydum .

Eki Görüntüle 1191523

Hepiniz süpersiniz gerçekten tebrik ederim demekki burdaki insanların hepsi iradeli hepsi kararlı darısı başıma :)

Günaydın canım geçmişte senin gibi çok kilo veren birinin yardımına ihtiyacım var. Vucüdum ödem yaptı ve üç gündür çok dikkat etmeme rağmen aynı kiloda hatta bugün +200 gr geziyorum. Regl olmama da daha çok var. Ödem yaptım yani. Bana bi önerin var mı böyle şeyler başına geldiğinde naptın

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende bu fotografta daha ince göründüğünü düşündüm ilk bakışta. Kolların ve bacakların çok fit göstermiş seni :) Belden kilo vermek çok zor bölgeselhareketleri düzenli olarak yapmak gerekli.

Evet onun için günlük ufak da olsa yapmaya çalışıyorum günlük duzenli yürüyüşümün yanında. Hareket etmeden sadece beslenme duzenini degistirerek olmuyor degismesi gereken yaşam biçimimiz

Merhabalar yazdıklarınızı okudım hem çol aktif hemde motive edicisiniz bende size katılmak istiyorım ama ben sizin iki katınızım yaş24 boy160 kilo 100.8 hedefi m 65 cevap bekliyorum lğtfen

Dün 1700kalori civarı yedim maalesef yazamadım. Bugün baya hareketli geçti. 3 Saat bisiklet sürdüm,1 saat yürüyüş yaptım, yarım saat de yüzdüm. Spor yapamadığım günleri telafi ettim sanırım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…