- 17 Temmuz 2014
- 252
- 68
Merhaba arkadaşlar. Ben 173 boyundayim. 10 kilo vermek istiyorum karin ve basen bölgde biraz fazlaligim var. Daha önce de diyet günlüğü açtım ama düzenli olarak yazamadım. Bu kış zayiflama grubuna girdim ama geçen ay yurtdışına çıkmam gerekince o da yarım kaldı. Diyetim ilk hafta 1200 kalori civarinda olacak sonra ramazan başladiğından tekrar güncelleyeceğim ama iftarda abartmamayı planlıyorum.
Spor yapmak benim için zaten en büyük hobi koşu yürüyüş yüzme çok severim. Ilk hafta bolca yuzucem.Diger haftalarda iftardan sonra 7-8km yuruyus planliyorum.
Benimle birlikte diyetini devam ettirip motive olmak isteyen arkadaşlar olursa sevinirim. Diyeti arkadaşla yapinca daha başarılı oluyorum sanırım :))
Ben 10 kilo verene kadar buralardayım. Okuyan yorum yazan herkese sevgiler :)
Şu leslie nasıl birşey
Allah aşkına normalde ne yiyorsunuz bana onu yazın kilo veriyorum ve 45 e kadar düştüm benim problemimde kilo almakta zorlanıyorum ama kolay kilo veriyorum keşke o 10 kişiyi bana verseniz allahım sizde. Alsın bana lop lop et versin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah aşkına normalde ne yiyorsunuz bana onu yazın kilo veriyorum ve 45 e kadar düştüm benim problemimde kilo almakta zorlanıyorum ama kolay kilo veriyorum keşke o 10 kişiyi bana verseniz allahım sizde. Alsın bana lop lop et versin
Bilemedim ki nasıl yardımcı olsam hepimizin derdi başkaÇok fazla bilgim yok sağlıklı kilo alma konusunda. Kendi kilo alma sebebim fazladan çikolata , fındık,fıstık,ceviz çok yedim. Yani günde 6 öğün falan yapmaya çalış ne seviyorsan ondan ye. Normalde nasıl beslendiğini bilmediğimden tavsiyem bu kadar forumda kilo almaya çalışan arkadaşlar belki daha faydalı bilgiler verebilir . Ama yediğin halde 45e düşüyorsan bi doktora git belki bazı değerlerin düşüktür
diyette cıg acıcam
2kğ verirsem hepiniz yaparsanız görürüm ben
hem ne dalga geciyosun diyetimle
kızartma kactı diyelim o zaman
Çokmu yiyorum arkadadsş lar yedikten sonra bursya yazınca göxüme çok gözüküyo da:)
Yiyorum canım ama ekmek çikolata tatlı yağlı yiyemiyorum nasıl sevecem ben bunları offf of
Kendini zorlama öyleyse sevdiğin şeylerden biraz daha fazla ye. Süt yoğurt seviyorsundur umarım. Onlardan tüket. En sevdiğin yiyeceklerin listesini yap. Canın yemek istemese de düzenli ana ve ara öğünler yap. Sevmediğin şeyleri yemeye çalışşmaktan iyidir.Günlük ihtiyacımız olan kaloriden fazla almazsan kilo alamazsın. Bir kalori hesaplayıcıda dün yediklerini topla messela 2000in altındaysa kilo alman zor
Günaydın canım geçmişte senin gibi çok kilo veren birinin yardımına ihtiyacım var. Vucüdum ödem yaptı ve üç gündür çok dikkat etmeme rağmen aynı kiloda hatta bugün +200 gr geziyorum. Regl olmama da daha çok var. Ödem yaptım yani. Bana bi önerin var mı böyle şeyler başına geldiğinde naptın
iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
et olan tavuk göğsü canım
zeynep sanırım adın. diyete ne zaman başladın zeynep yeni mi başladın ben ona göre yorum yapcam.
tartıya az zaman kala ben çoğalttım gibi yemeği :44:
sahur :
-haşlanmış yumurta yarım
-domates , salata
-peynir , zeytin
-şekersiz çay
İftar :
-yayla çorbası
-bir porsiyonda fırında patates
-azcık irmik tatlısıyla dondurma
1 buçuk saat yürüyüş + egzersiz hareketleri
Yok canım hiç de çok değil
7.Gün
Sabah:
Mercimek çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yk marmelat
Öğlen:
1 adana dürüm
1 bardak ayran
Akşam:
Mercimek çorbası
1kibrit kutusu light kaşar
yarım pors dondurmalı irmik
Ara:
2 Dilim kavun
bir küçük kase komposto
2 Şekersiz nescafe
1 Saat yüzdüm. Yarım saat de bisiklet sürdüm. Net 1000 kalori oldu ama spor yapmaya başlayınca fazla saldım.
tartıya az zaman kala ben çoğalttım gibi yemeği :44:
sahur :
-haşlanmış yumurta yarım
-domates , salata
-peynir , zeytin
-şekersiz çay
İftar :
-yayla çorbası
-bir porsiyonda fırında patates
-azcık irmik tatlısıyla dondurma
1 buçuk saat yürüyüş + egzersiz hareketleri