68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Ben geldim kızlar sormayın başıma gelenleri 3 gündür misafirden başımı kaldiramiyorum o yüzden yazamıyorum yediklerime dikkat ediyorum ayni zamanda günlük 1 saat yürüyüşümü yapıyorum ama kendimi tam tersine şişmiş gibi hissediyorum ya yorgunluğun ya da reglin etkisi yarında biz iftara davetliyiz bakalım durum ne olacak ? Bugün;
sabah yürüyüşe çıkmadan 2 kayısı 1 küçük kase yoğurt bi kaç lokma tam buğday ekmegi geldikten 4 saat sonra öğlen haşlanmış yumurta domates salatalık biber
Ikindi 3 kaşık patlıcan yemeği ve dolu 1 tabak bulgur pilavı çay bardağı erik kompostosu
Akşam 1 kayisi 1 kepçe Tarhana 1-2 kaşık börülce salatası ve 1 lokma pide.
Ben bu kiloları veremez de kilo alırsam çok uzulecegim biliyorum o yüzden yılmak yok devam ! Yarın menüde degisiklik olmazsa mercimek corbasi bamya karniyarik pilav ve revani varmış bakalım napacagim? :KK66: iyi geceler ! :KK70:

diyetimin 9. günü

sahur:
-1 dilim pizza bir dilim bile sayılmaz

iftar:
-yayla çorbası
-kuru fasülye
-0 ekmek
-2 tane baklava :KK17:
-2.5 litre su

bugün dışardaydım o yüzden geç geldim eve spor yapamadım :KK43: yarın telafi etcem.

arkadaşlar bu resmimi paylaşmak istedim isteyince oluyo yeterki isteyelim. şişko resmim de 85-87 arasıydım 30 kilo vererek 55 olmuştum. 2. resimde ise 60 kiloydum . :KK14:

$gdgd.jpg

Merhabaaaaa:KK3::KK3: Diyette ilk haftam bitti.

Yediklerimi yazayım.

Sahur , 1 kase yeşil mercimek çorbası 1 dilim kepekli ekmek 3 yk yoğurt

İftar , 1 kase mercimek çorbası, 4 yk tavuklu pirinç pilavı , 1 kase mevsim salata

Yemekten sonra 2 yk karadutlu dondurma

Bugün 2.5 km yürüyüş yaptım :21: Sonunda iftardan sonra harekete geçmeyi başardım.

Zayıflayınca hem daha güzel olmuşsun uz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar:KK53:

iftarda
sabitlendik dıhandık birbirimizde:KK1::KK1::KK1::KK1:
dövme corbası
1dilim cavdar ekmek:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
1tane kücük kıymalı biber...

şekersiz cay içtim:KK9::KK9::KK9::KK9:
2-3 tane kepekli bisküvi lifli
1tane salatalık
2kupa bardak 5i bi arada cay

sahur
2-3 kücük parca yine karpuz

3,5 lt yada daha fazla su:KK9::KK9:
sporrrrrrrr gel banaaaaaa banadaaaa gellllllll:KK52::KK52:

arkadaşlar bu resmimi paylaşmak istedim isteyince oluyo yeterki isteyelim. şişko resmim de 85-87 arasıydım 30 kilo vererek 55 olmuştum. 2. resimde ise 60 kiloydum . :KK14:

Eki Görüntüle 1191523

Süpersin canım çok güzelleşmişsin kesinlikle tekrar yapmalısın. Boyun nasıl

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın arkadaşlar :KK3: :KK16::KK16:

Ben geldim kızlar sormayın başıma gelenleri 3 gündür misafirden başımı kaldiramiyorum o yüzden yazamıyorum yediklerime dikkat ediyorum ayni zamanda günlük 1 saat yürüyüşümü yapıyorum ama kendimi tam tersine şişmiş gibi hissediyorum ya yorgunluğun ya da reglin etkisi yarında biz iftara davetliyiz bakalım durum ne olacak ? Bugün;
sabah yürüyüşe çıkmadan 2 kayısı 1 küçük kase yoğurt bi kaç lokma tam buğday ekmegi geldikten 4 saat sonra öğlen haşlanmış yumurta domates salatalık biber
Ikindi 3 kaşık patlıcan yemeği ve dolu 1 tabak bulgur pilavı çay bardağı erik kompostosu
Akşam 1 kayisi 1 kepçe Tarhana 1-2 kaşık börülce salatası ve 1 lokma pide.
Ben bu kiloları veremez de kilo alırsam çok uzulecegim biliyorum o yüzden yılmak yok devam ! Yarın menüde degisiklik olmazsa mercimek corbasi bamya karniyarik pilav ve revani varmış bakalım napacagim? :KK66: iyi geceler ! :KK70:

Aman revaniden uzak dur duygu :KK34: Ramazanda misafir yoğunluğu zor oluyor dün bizde de vardı misafir ben de geç girdim. Misafir olmasına rağmen yediklerine dikkat etmişsin :KK9::KK9::KK9:

günaydın kızlar:KK53:

iftarda
sabitlendik dıhandık birbirimizde:KK1::KK1::KK1::KK1:
dövme corbası
1dilim cavdar ekmek:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
1tane kücük kıymalı biber...

şekersiz cay içtim:KK9::KK9::KK9::KK9:
2-3 tane kepekli bisküvi lifli
1tane salatalık
2kupa bardak 5i bi arada cay

sahur
2-3 kücük parca yine karpuz

3,5 lt yada daha fazla su:KK9::KK9:
sporrrrrrrr gel banaaaaaa banadaaaa gellllllll:KK52::KK52:

Canım başka şeyler de ye bıkacaksın yakında favori çorbanla karpuzdan :KK52::KK52::KK52::KK52:

dövmeyi haşlıyosun... göz kararı.
içine yogurt ve buz koyuyorsun. tuz.. nane.
oldumu sana soguk corba.. cok güzel..
hem iftarı acar acmaz hararetini alıo. tokda tutuyo.:KK51:

Kulağa lezzetli geliyor ☺️☺️

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X