• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60 kilodan 48 kiloya inme hırsımı paylaşacak yol arkadaşı arıyorum!!

Canım ben de senin albümüne bakıyordum buraya da eklemişsin fotoları. Süpersin ya harika olmuşsun. Bu arada benim göbeğin şuanki hali senin ilk fotondaki gibi. Gerçi sezeryan oldum onun da etkisi var. Benim göbek-bel çevrem var. Bir de göğüsler biraz iri. Basen , bacak kalça yok normal yani:)
Kızlar ben de aslen Ankara lıyım. En son Y. mahalle de oturduk Varlık ta. Ortak yönler çıkıyor ne güzel:)

Bende keciorenliyim her yaz orda 2 3 ay kaliriz :) cok seviyorum Ankarayi hatta eger not ortalamsini tutturabilirsem Baskent universitesine gecmek istiyorum bakalim kismet

kızlaaar beni de aranızı alın. Benim malesef çoook iştahlı bir eşim var :) yaklaşık 2 yıldır birlikteyiz ve ben 47 kiloyken şuan 54 kiloyum :( boyum 1.60 kilolu durmuyorum dışarıdan bakınca ama ben biliyorum vücudumu tanıyorumm. hedefim yine 47 48 olmak. hadi bakalım umarım hep birlikte güzel sonuçlar alırız :)

Hoşgeldin canım, hep eşler yüzünden zaten kilo alıyoruz. Benimki de çok zayıf yese de kilo almaz. O her şeyi yerken ben de götürüyorum yanında, abur cubura da az düşkünüm.Çayı boş içmem. Ama hepsine sonnnn.

kızlaaar beni de aranızı alın. Benim malesef çoook iştahlı bir eşim var :) yaklaşık 2 yıldır birlikteyiz ve ben 47 kiloyken şuan 54 kiloyum :( boyum 1.60 kilolu durmuyorum dışarıdan bakınca ama ben biliyorum vücudumu tanıyorumm. hedefim yine 47 48 olmak. hadi bakalım umarım hep birlikte güzel sonuçlar alırız :)

Hoşgeldinnn... Devamlı ve düzenli menülerini paylaştığın sürece bizimlesin..:)

Hosbulduk canim :16:

Ayriyeten dukan yapiyorum surekli orda da yaziyorum telefondan giriyorum elimden dedusmuyor nete bisey olmadigi surece hep burdayim :61: :16:

Hosbulduk canım , strese girince kilo alanlardanim bende hersey stresle basladi bir senede 9 kilo aldim malesef..hem anne olup hem 54 kilo bence suanda bile fitsiniz :) gecen ay 46 kiloydum baya abarttim yeme isini 4 kilo aldim cabuk alip zor veren bir bunyem var malesef o yuzden pay birakayim ben :27:

Canim youtubeda var cok efor sarfettiren bir spor dayanamamistim ben kadin baya calistiriyor bizi :) bende callanetics yapiyorum ona da bir bak derim

Bende Ankaraliyim :) neresinden

bende nazire denizliliyim ama bucakta yaşıyorum muhasebe mezunuyum 1 buçuk yıllık evliyim. bende strese girince kilo veriyorum.sabahları eşimle kahvaltı yaparsam yapıyorum eğer o öğlen gelmezse bişey yemiyorum akşama kadar burda çok yalnızım tek başıma da bişey yemek istemiyorum.

bende nazire denizliliyim ama bucakta yaşıyorum muhasebe mezunuyum 1 buçuk yıllık evliyim. bende strese girince kilo veriyorum.sabahları eşimle kahvaltı yaparsam yapıyorum eğer o öğlen gelmezse bişey yemiyorum akşama kadar burda çok yalnızım tek başıma da bişey yemek istemiyorum.

Ana benim aslen memleket denizli evlenip geldim ankaraya neresinden?

Tanistigima memnun oldum :) cok kolay kilo verirsiniz o zaman :) ama bu sekilde metabolizmanda yavaslar onada dikkat etmek gerek

Ben üşengeçlik yapıyorum sanırım, sabah erken kalkıyorum okula gidiyorum. Orda yeterince yoruluyorum. Öğlen evdeyim, fazla hareketim yok. Kızımla oyalanıyorum. Jilliana da dayanamamıştım. Ama ben de twist yapcam ve mekik çekcem dayanırsam jişlliaan a da başlarım.

Hoşgeldin canım, hep eşler yüzünden zaten kilo alıyoruz. Benimki de çok zayıf yese de kilo almaz. O her şeyi yerken ben de götürüyorum yanında, abur cubura da az düşkünüm.Çayı boş içmem. Ama hepsine sonnnn.

evet artık dur demek lazım. benimkinde boyda var her türlü yakıyor ama ben enime doğru genişliyorum gidişat fenaa :)) eskiden çook zayıftım 42 kıloyu bile görmüş biri olarak şuan ki halım benı ınanılmaz rahatsız ediyor. bir de ileride çocuk olaylarına gırmeden vermek lazım.

:) başta zorlanmıştım ama alışıyo insan canım bugun level 2 9.gundu :) yarın level 2 bitiyo :):16:
Sonra 10 guncuk kaliyor fotograflari bekliyorumm :16:
Ben üşengeçlik yapıyorum sanırım, sabah erken kalkıyorum okula gidiyorum. Orda yeterince yoruluyorum. Öğlen evdeyim, fazla hareketim yok. Kızımla oyalanıyorum. Jilliana da dayanamamıştım. Ama ben de twist yapcam ve mekik çekcem dayanırsam jişlliaan a da başlarım.
Bende evden 8de cikiyorum 18.30 gibi geliyorum malesef ve cok yorgun oluyorum callanetics ayriyeten yormuyo beni ondan dayanabiliyorum annemde gecen yuruyuse cikalim aksam dedi onada tamam dedim sıkıldım valla artik surekli kilo verme surecinde olmaktan verelim de su son 3 5 kiloyu korumayi yapalim :)

canım save pc2 yi indir sonra youtubeden linnki yapıştır ındırıyo. İnmesse ben sana mail atarım bende var

Tamam ben onu bi deneyim ona göre sana dönerim.. link de bulurum belki başka sitelerden de.. Callanetics yapmıştım o da zordu ama güzeldi pilates gibi yavaş ve etkiliydi..

Kızlar size iyi geceler. Ben dediğim gibi p.tesi başlayacağım. Sabahtan yediklerime dikkat ederim ama buraya yazmayım ölçü kaçacak çünkü. Hedefler imkansız değil, hep beraber başaracağız. Hoşçakalın. Allaha emanet olun..

Sonra 10 guncuk kaliyor fotograflari bekliyorumm :16:

Bende evden 8de cikiyorum 18.30 gibi geliyorum malesef ve cok yorgun oluyorum callanetics ayriyeten yormuyo beni ondan dayanabiliyorum annemde gecen yuruyuse cikalim aksam dedi onada tamam dedim sıkıldım valla artik surekli kilo verme surecinde olmaktan verelim de su son 3 5 kiloyu korumayi yapalim :)
foto paylaşcam yıne canım :)
bebegim o hareketleri yaparak zayıfladın yani öyleyse iyileşir iyilesmez hemen başlayacağım
evet canım çok etkili inanılmaz sıkılaştırıyor.
Tamam ben onu bi deneyim ona göre sana dönerim.. link de bulurum belki başka sitelerden de.. Callanetics yapmıştım o da zordu ama güzeldi pilates gibi yavaş ve etkiliydi..

tamam canım. callanetics hiç denemedım:8:

Kızlar size iyi geceler. Ben dediğim gibi p.tesi başlayacağım. Sabahtan yediklerime dikkat ederim ama buraya yazmayım ölçü kaçacak çünkü. Hedefler imkansız değil, hep beraber başaracağız. Hoşçakalın. Allaha emanet olun..

İyi geceler canım...İnşallah tamam pazartesi bekliyoruz senii:)

Back