• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60 kilodan 48 kiloya inme hırsımı paylaşacak yol arkadaşı arıyorum!!

ben diyetle birlikte sporada devam edicem canım. Kızını çok çok öpüyorum maşallahh teyzesı yesın onuu

Sağol teyzesi.. Ben de jillian ve başka videolar da indirmiştim. Aslında evde ufak çaplı spor aletleri de var. Mekik aleti, twist, plates topu vs. Pilates topuyla kızım oynuyordu indirdim havasını:)

Tamamdır arkadaşlar... birazda birbirimiz tanıyalım çalışıyormusunuz evlimisiniz? nereden yazıyorsunuz isimler ne:)) vs.vs.

Sağol teyzesi.. Ben de jillian ve başka videolar da indirmiştim. Aslında evde ufak çaplı spor aletleri de var. Mekik aleti, twist, plates topu vs. Pilates topuyla kızım oynuyordu indirdim havasını:)

canım bendede twist ve plastes topu lastiği ipi var ama hiç sonuç alamadım onlardan:16:

Kızlarr bende katilabilir miyim araniza benimde boy 155 :1: hedef ise 44 45 yasim genc daha evlencem su bu kesin kilo alirim diye pay birakiyorum :) kilomu tam bilmiyorum kaldirdim tartiyi surekli bakiyorum diye birde regl durumum var ama 50 sayalim :)

Son düzenleme:
Kızlarr bende katilabilit miyim araniza benimde boy 155 :1: hedef ise 44 45 yadim genc daha evlencem su bu kesin kilo alirim diye pay birakiyorum :) kilomu tam bilmiyorum kaldirdim tartiyi surekli bakiyorum diye birde regl durumum var beni de 50 sayin :)

Tamamdır buse.. Ancak önemli olan devamlılık menüleri günlük paylaşıyoruz... Eğer 2 gün girilmezse listeden çıkarıyoruz.. aramıza hoşgeldin..

:) oyun bölümünde yazarak arttırabılırsın canım

Tamamdır arkadaşlar... birazda birbirimiz tanıyalım çalışıyormusunuz evlimisiniz? nereden yazıyorsunuz isimler ne:)) vs.vs.

canım bendede twist ve plastes topu lastiği ipi var ama hiç sonuç alamadım onlardan:16:

Oyun bölümü hiç sarmıyor canım girmedim buraya yazarak artırırım nasılsa..
Ben de pek sonuç almadım gerçi giç uzun soluklu yapmadım ama twist faydalı yapmak gerek.

Bu arada ben İstanbul dan yazıyorum. 30 yaşındayım, 2 yaşında kızım var. Öğretmenim.

Oyun bölümü hiç sarmıyor canım girmedim buraya yazarak artırırım nasılsa..
Ben de pek sonuç almadım gerçi giç uzun soluklu yapmadım ama twist faydalı yapmak gerek.

Bu arada ben İstanbul dan yazıyorum. 30 yaşındayım, 2 yaşında kızım var. Öğretmenim.

öğretmenımmm canımm benimmm :16: ne öğretmenisin? ben anaokulu öğretmenı olmayı çok istemıstım

Kızlarr bende katilabilir miyim araniza benimde boy 155 :1: hedef ise 44 45 yasim genc daha evlencem su bu kesin kilo alirim diye pay birakiyorum :) kilomu tam bilmiyorum kaldirdim tartiyi surekli bakiyorum diye birde regl durumum var ama 50 sayalim :)

Hoşgeldin canım, ben de evlendiğimde 46 kiloydum gerçi düğün stresi vs kilo vermiştim normalde 48 tim. 50 kiloyla hamile kaldım ve sonuç 54 üm:) 48 ten aşağısı sağlıksız olur bence..

:) adım gül 24 yaşındayım muhasebeciyim Aslen Trabzonluyum ama İstanbulda yaşıyorum.. Bekarım :16:

Memnun oldum canım, bu arada sınıf öğretmeniyim 4. sınıfları okutuyorum.

Hoşgeldin canım, ben de evlendiğimde 46 kiloydum gerçi düğün stresi vs kilo vermiştim normalde 48 tim. 50 kiloyla hamile kaldım ve sonuç 54 üm:) 48 ten aşağısı sağlıksız olur bence..

Memnun oldum canım, bu arada sınıf öğretmeniyim 4. sınıfları okutuyorum.

bende memnun oldum canım:16: ne güzel yaaaa

Back