Mesaj sayım yetersiz olduğundan göremiyormuşum neyse zamanla sayı dolcak nasılsa merakla bekliyorum:)
:) oyun bölümünde yazarak arttırabılırsın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesaj sayım yetersiz olduğundan göremiyormuşum neyse zamanla sayı dolcak nasılsa merakla bekliyorum:)
ben diyetle birlikte sporada devam edicem canım. Kızını çok çok öpüyorum maşallahh teyzesı yesın onuu
Sağol teyzesi.. Ben de jillian ve başka videolar da indirmiştim. Aslında evde ufak çaplı spor aletleri de var. Mekik aleti, twist, plates topu vs. Pilates topuyla kızım oynuyordu indirdim havasını:)
Tamamdır arkadaşlar... birazda birbirimiz tanıyalım çalışıyormusunuz evlimisiniz? nereden yazıyorsunuz isimler ne:)) vs.vs.
Kızlarr bende katilabilir miyim araniza benimde boy 155 hedef ise 44 45 yasim genc daha evlencem su bu kesin kilo alirim diye pay birakiyorum :) kilomu tam bilmiyorum kaldirdim tartiyi surekli bakiyorum diye birde regl durumum var ama 50 sayalim :)
Kızlarr bende katilabilit miyim araniza benimde boy 155 hedef ise 44 45 yadim genc daha evlencem su bu kesin kilo alirim diye pay birakiyorum :) kilomu tam bilmiyorum kaldirdim tartiyi surekli bakiyorum diye birde regl durumum var beni de 50 sayin :)
:) oyun bölümünde yazarak arttırabılırsın canım
Tamamdır arkadaşlar... birazda birbirimiz tanıyalım çalışıyormusunuz evlimisiniz? nereden yazıyorsunuz isimler ne:)) vs.vs.
canım bendede twist ve plastes topu lastiği ipi var ama hiç sonuç alamadım onlardan
Oyun bölümü hiç sarmıyor canım girmedim buraya yazarak artırırım nasılsa..
Ben de pek sonuç almadım gerçi giç uzun soluklu yapmadım ama twist faydalı yapmak gerek.
Bu arada ben İstanbul dan yazıyorum. 30 yaşındayım, 2 yaşında kızım var. Öğretmenim.
Adım Özlem Ankara avukatım... yeni evliyim:)
Kızlarr bende katilabilir miyim araniza benimde boy 155 hedef ise 44 45 yasim genc daha evlencem su bu kesin kilo alirim diye pay birakiyorum :) kilomu tam bilmiyorum kaldirdim tartiyi surekli bakiyorum diye birde regl durumum var ama 50 sayalim :)
:) adım gül 24 yaşındayım muhasebeciyim Aslen Trabzonluyum ama İstanbulda yaşıyorum.. Bekarım
Hoşgeldin canım, ben de evlendiğimde 46 kiloydum gerçi düğün stresi vs kilo vermiştim normalde 48 tim. 50 kiloyla hamile kaldım ve sonuç 54 üm:) 48 ten aşağısı sağlıksız olur bence..
Memnun oldum canım, bu arada sınıf öğretmeniyim 4. sınıfları okutuyorum.
woww öğretmen + avukat + muhasebe çok iyi ya :) bu arada hayırlı olsun canım
Adım Özlem Ankara avukatım... yeni evliyim:)
Memnun oldum Özlem, ayrıca mutluluklar dilerim.. Bu arada ben de Yasemin. Sanırım adımı yazmayı unuttum.
Aynen gayet güzel oldu, teşekkür ederim canım... Allah bağışlasın bu arada tereroka... Allah uzun ömürler versin bebeğine....
bende memnun oldum canım ne güzel yaaaa
inşallah canımAllah razı olsun canım çok sağol..
Güzel başladı, devamı da güzel olur inşAllah...