• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60 kilodan 48 kiloya inme hırsımı paylaşacak yol arkadaşı arıyorum!!

arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum beni de aranıza alırsanız sevinirim.şimdi 52.5 kiloyum boyum 1.58 evlendiğimde 48 kiloydum 1 buçuk yılda 4 kilo aldım. tekrar 48 kiloya düşmek istiyorum.son zamanlarda psikolojim bozuldu sürekli evdeyim hep kendimle ilgileniyorum eşim ve ailesi tabi kendi ailemde zayıfsın diye şikayetçiler.ama ben öyle düşünmüyorum.

arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum beni de aranıza alırsanız sevinirim.şimdi 52.5 kiloyum boyum 1.58 evlendiğimde 48 kiloydum 1 buçuk yılda 4 kilo aldım. tekrar 48 kiloya düşmek istiyorum.son zamanlarda psikolojim bozuldu sürekli evdeyim hep kendimle ilgileniyorum eşim ve ailesi tabi kendi ailemde zayıfsın diye şikayetçiler.ama ben öyle düşünmüyorum.

canım hoşgeldinnnn:16:

Hoşgeldin.. Ancak lütfen düzenli ve devamlı menülerimizi paylaşalım.. 2 Gün üst üste menü girilmediği takdir listeden o kişi çıkarılacaktır.. Aramıza hoşgeldin..

Hoşgeldin canım

göremeyen arkadaşlar için kendi resmimi eklıyorum daha önce yaptığım jillian öncesi ve sonra sı fotograflarım canlarımmm

$2013-04-08-146.jpg $2013-04-08-147.jpg

$2013-04-26-237.jpg $2013-04-26-241.jpg

öncesi ve sonrası :)

hoşgeldin canım:16:
Hosbulduk canim :16:
Tamamdır buse.. Ancak önemli olan devamlılık menüleri günlük paylaşıyoruz... Eğer 2 gün girilmezse listeden çıkarıyoruz.. aramıza hoşgeldin..
Ayriyeten dukan yapiyorum surekli orda da yaziyorum telefondan giriyorum elimden dedusmuyor nete bisey olmadigi surece hep burdayim :61: :16:
Hoşgeldin canım, ben de evlendiğimde 46 kiloydum gerçi düğün stresi vs kilo vermiştim normalde 48 tim. 50 kiloyla hamile kaldım ve sonuç 54 üm:) 48 ten aşağısı sağlıksız olur bence..

Memnun oldum canım, bu arada sınıf öğretmeniyim 4. sınıfları okutuyorum.
Hosbulduk canım , strese girince kilo alanlardanim bende hersey stresle basladi bir senede 9 kilo aldim malesef..hem anne olup hem 54 kilo bence suanda bile fitsiniz :) gecen ay 46 kiloydum baya abarttim yeme isini 4 kilo aldim cabuk alip zor veren bir bunyem var malesef o yuzden pay birakayim ben :27:
Arkadaşlar bu arada jullian nasıl bir spor nereden bulabilirim?
Canim youtubeda var cok efor sarfettiren bir spor dayanamamistim ben kadin baya calistiriyor bizi :) bende callanetics yapiyorum ona da bir bak derim
Adım Özlem Ankara avukatım... yeni evliyim:)
Bende Ankaraliyim :) neresinden

Hoşgeldin.. Ancak lütfen düzenli ve devamlı menülerimizi paylaşalım.. 2 Gün üst üste menü girilmediği takdir listeden o kişi çıkarılacaktır.. Aramıza hoşgeldin..

teşekkürler.. ama ben diyet yapmadım sinir stresle kilo veririm hep onun için sizden yardım istiyorum.

Hosbulduk canim :16:

Ayriyeten dukan yapiyorum surekli orda da yaziyorum telefondan giriyorum elimden dedusmuyor nete bisey olmadigi surece hep burdayim :61: :16:

Hosbulduk canım , strese girince kilo alanlardanim bende hersey stresle basladi bir senede 9 kilo aldim malesef..hem anne olup hem 54 kilo bence suanda bile fitsiniz :) gecen ay 46 kiloydum baya abarttim yeme isini 4 kilo aldim cabuk alip zor veren bir bunyem var malesef o yuzden pay birakayim ben :27:

Canim youtubeda var cok efor sarfettiren bir spor dayanamamistim ben kadin baya calistiriyor bizi :) bende callanetics yapiyorum ona da bir bak derim

Bende Ankaraliyim :) neresinden

Callaneticsi biliyorum.. ancak linklerini bulamıyorum artık sende varsa bana özelden mesaj atarmısın jullianınkinide.. Ankara yenimahalle sen?

Slm kızlar 1.68 boyum 61 kg.var 10 kg bermek istiyorum bacaklarım kalın birazda popo var ama yeni cicişlerimden operasyon gecirdim yapamam sanırım.sizi takip edeceğim gönlünüzce olsuz..

göremeyen arkadaşlar için kendi resmimi eklıyorum daha önce yaptığım jillian öncesi ve sonra sı fotograflarım canlarımmm

Eki Görüntüle 863250 Eki Görüntüle 863251

Eki Görüntüle 863252 Eki Görüntüle 863253

öncesi ve sonrası :)
1 ayda mi bu degisim mukemmel olmus hakkaten kilonuzda degisim olmus muydu
Hosgeldiin :)
Callaneticsi biliyorum.. ancak linklerini bulamıyorum artık sende varsa bana özelden mesaj atarmısın jullianınkinide.. Ankara yenimahalle sen?
Jullian bende yok ama callaneticsi bilgisayara indirmistim telefondan giriyorum birazdan becerebilirsem size videoyu atayim :)

kızlaaar beni de aranızı alın. Benim malesef çoook iştahlı bir eşim var :) yaklaşık 2 yıldır birlikteyiz ve ben 47 kiloyken şuan 54 kiloyum :( boyum 1.60 kilolu durmuyorum dışarıdan bakınca ama ben biliyorum vücudumu tanıyorumm. hedefim yine 47 48 olmak. hadi bakalım umarım hep birlikte güzel sonuçlar alırız :)

Canım ben de senin albümüne bakıyordum buraya da eklemişsin fotoları. Süpersin ya harika olmuşsun. Bu arada benim göbeğin şuanki hali senin ilk fotondaki gibi. Gerçi sezeryan oldum onun da etkisi var. Benim göbek-bel çevrem var. Bir de göğüsler biraz iri. Basen , bacak kalça yok normal yani:)
Kızlar ben de aslen Ankara lıyım. En son Y. mahalle de oturduk Varlık ta. Ortak yönler çıkıyor ne güzel:)

1 ayda mi bu degisim mukemmel olmus hakkaten kilonuzda degisim olmus muydu

Hosgeldiin :)

Jullian bende yok ama callaneticsi bilgisayara indirmistim telefondan giriyorum birazdan becerebilirsem size videoyu atayim :)

evet canım 1 ayda oldu bu değişim kilo olarak yaklaşık 5 kilo dan fazla vermiştim

Canım ben de senin albümüne bakıyordum buraya da eklemişsin fotoları. Süpersin ya harika olmuşsun. Bu arada benim göbeğin şuanki hali senin ilk fotondaki gibi. Gerçi sezeryan oldum onun da etkisi var. Benim göbek-bel çevrem var. Bir de göğüsler biraz iri. Basen , bacak kalça yok normal yani:)
Kızlar ben de aslen Ankara lıyım. En son Y. mahalle de oturduk Varlık ta. Ortak yönler çıkıyor ne güzel:)

teşekkur ederım canım ama bıraktığım için başa döndum malesef :36:

Back