arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum beni de aranıza alırsanız sevinirim.şimdi 52.5 kiloyum boyum 1.58 evlendiğimde 48 kiloydum 1 buçuk yılda 4 kilo aldım. tekrar 48 kiloya düşmek istiyorum.son zamanlarda psikolojim bozuldu sürekli evdeyim hep kendimle ilgileniyorum eşim ve ailesi tabi kendi ailemde zayıfsın diye şikayetçiler.ama ben öyle düşünmüyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
60 kilodan 48 kiloya inme hırsımı paylaşacak yol arkadaşı arıyorum!!
- Konu Sahibi therapne
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Arkadaşlar bu arada jullian nasıl bir spor nereden bulabilirim?
canım jillian 3 leveldenn oluşuyor. her level 10 gün yapılıyor. yani
level 1 10 gün
level 2 10 gün
level 3 10 gün toplamda 1 ay ediyor ve inanılmaz sıkılaşma sağlıyor. 30 gun bitince bir üst programa geçiyorsun canım. level 1in videosu şu;
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
bakın jillian öncesi ve sonrası Eki Görüntüle 863249
Arkadaşlar bu arada jullian nasıl bir spor nereden bulabilirim?
Canım ben de geçen sene bu siteyi takip edip indirmiştim. Tam uyarsan süper sonuç alıyorsun. Youtubeye yazarsan fikrin olur. P.tesi ona da başlayım.
arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum beni de aranıza alırsanız sevinirim.şimdi 52.5 kiloyum boyum 1.58 evlendiğimde 48 kiloydum 1 buçuk yılda 4 kilo aldım. tekrar 48 kiloya düşmek istiyorum.son zamanlarda psikolojim bozuldu sürekli evdeyim hep kendimle ilgileniyorum eşim ve ailesi tabi kendi ailemde zayıfsın diye şikayetçiler.ama ben öyle düşünmüyorum.
canım hoşgeldinnnn
- 14 Aralık 2010
- 1.029
- 327
- 158
Hoşgeldin.. Ancak lütfen düzenli ve devamlı menülerimizi paylaşalım.. 2 Gün üst üste menü girilmediği takdir listeden o kişi çıkarılacaktır.. Aramıza hoşgeldin..
Hoşgeldin canım
Hosbulduk canimhoşgeldin canım
Ayriyeten dukan yapiyorum surekli orda da yaziyorum telefondan giriyorum elimden dedusmuyor nete bisey olmadigi surece hep burdayimTamamdır buse.. Ancak önemli olan devamlılık menüleri günlük paylaşıyoruz... Eğer 2 gün girilmezse listeden çıkarıyoruz.. aramıza hoşgeldin..
Hosbulduk canım , strese girince kilo alanlardanim bende hersey stresle basladi bir senede 9 kilo aldim malesef..hem anne olup hem 54 kilo bence suanda bile fitsiniz :) gecen ay 46 kiloydum baya abarttim yeme isini 4 kilo aldim cabuk alip zor veren bir bunyem var malesef o yuzden pay birakayim benHoşgeldin canım, ben de evlendiğimde 46 kiloydum gerçi düğün stresi vs kilo vermiştim normalde 48 tim. 50 kiloyla hamile kaldım ve sonuç 54 üm:) 48 ten aşağısı sağlıksız olur bence..
Memnun oldum canım, bu arada sınıf öğretmeniyim 4. sınıfları okutuyorum.
Canim youtubeda var cok efor sarfettiren bir spor dayanamamistim ben kadin baya calistiriyor bizi :) bende callanetics yapiyorum ona da bir bak derimArkadaşlar bu arada jullian nasıl bir spor nereden bulabilirim?
Bende Ankaraliyim :) neresindenAdım Özlem Ankara avukatım... yeni evliyim:)
Istanbulda yasıyorum , universitede okuyorum :)
hangi ünv.. canım ?
Hoşgeldin.. Ancak lütfen düzenli ve devamlı menülerimizi paylaşalım.. 2 Gün üst üste menü girilmediği takdir listeden o kişi çıkarılacaktır.. Aramıza hoşgeldin..
teşekkürler.. ama ben diyet yapmadım sinir stresle kilo veririm hep onun için sizden yardım istiyorum.
- 14 Aralık 2010
- 1.029
- 327
- 158
Hosbulduk canim
Ayriyeten dukan yapiyorum surekli orda da yaziyorum telefondan giriyorum elimden dedusmuyor nete bisey olmadigi surece hep burdayim
Hosbulduk canım , strese girince kilo alanlardanim bende hersey stresle basladi bir senede 9 kilo aldim malesef..hem anne olup hem 54 kilo bence suanda bile fitsiniz :) gecen ay 46 kiloydum baya abarttim yeme isini 4 kilo aldim cabuk alip zor veren bir bunyem var malesef o yuzden pay birakayim ben
Canim youtubeda var cok efor sarfettiren bir spor dayanamamistim ben kadin baya calistiriyor bizi :) bende callanetics yapiyorum ona da bir bak derim
Bende Ankaraliyim :) neresinden
Callaneticsi biliyorum.. ancak linklerini bulamıyorum artık sende varsa bana özelden mesaj atarmısın jullianınkinide.. Ankara yenimahalle sen?
Callaneticsi biliyorum.. ancak linklerini bulamıyorum artık sende varsa bana özelden mesaj atarmısın jullianınkinide.. Ankara yenimahalle sen?
önceki sayfada jillianın linkini attım canım bak
1 ayda mi bu degisim mukemmel olmus hakkaten kilonuzda degisim olmus muydugöremeyen arkadaşlar için kendi resmimi eklıyorum daha önce yaptığım jillian öncesi ve sonra sı fotograflarım canlarımmm
Eki Görüntüle 863250 Eki Görüntüle 863251
Eki Görüntüle 863252 Eki Görüntüle 863253
öncesi ve sonrası :)
Hosgeldiin :)arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum beni de aranıza alırsanız sevinirim.şimdi 52.5 kiloyum boyum 1.58 evlendiğimde 48 kiloydum 1 buçuk yılda 4 kilo aldım. tekrar 48 kiloya düşmek istiyorum.son zamanlarda psikolojim bozuldu sürekli evdeyim hep kendimle ilgileniyorum eşim ve ailesi tabi kendi ailemde zayıfsın diye şikayetçiler.ama ben öyle düşünmüyorum.
Jullian bende yok ama callaneticsi bilgisayara indirmistim telefondan giriyorum birazdan becerebilirsem size videoyu atayim :)Callaneticsi biliyorum.. ancak linklerini bulamıyorum artık sende varsa bana özelden mesaj atarmısın jullianınkinide.. Ankara yenimahalle sen?
kızlaaar beni de aranızı alın. Benim malesef çoook iştahlı bir eşim var :) yaklaşık 2 yıldır birlikteyiz ve ben 47 kiloyken şuan 54 kiloyum boyum 1.60 kilolu durmuyorum dışarıdan bakınca ama ben biliyorum vücudumu tanıyorumm. hedefim yine 47 48 olmak. hadi bakalım umarım hep birlikte güzel sonuçlar alırız :)
Slm kızlar 1.68 boyum 61 kg.var 10 kg bermek istiyorum bacaklarım kalın birazda popo var ama yeni cicişlerimden operasyon gecirdim yapamam sanırım.sizi takip edeceğim gönlünüzce olsuz..
geçmiş olsun canımmmm
Canım ben de senin albümüne bakıyordum buraya da eklemişsin fotoları. Süpersin ya harika olmuşsun. Bu arada benim göbeğin şuanki hali senin ilk fotondaki gibi. Gerçi sezeryan oldum onun da etkisi var. Benim göbek-bel çevrem var. Bir de göğüsler biraz iri. Basen , bacak kalça yok normal yani:)
Kızlar ben de aslen Ankara lıyım. En son Y. mahalle de oturduk Varlık ta. Ortak yönler çıkıyor ne güzel:)
Kızlar ben de aslen Ankara lıyım. En son Y. mahalle de oturduk Varlık ta. Ortak yönler çıkıyor ne güzel:)
1 ayda mi bu degisim mukemmel olmus hakkaten kilonuzda degisim olmus muydu
Hosgeldiin :)
Jullian bende yok ama callaneticsi bilgisayara indirmistim telefondan giriyorum birazdan becerebilirsem size videoyu atayim :)
evet canım 1 ayda oldu bu değişim kilo olarak yaklaşık 5 kilo dan fazla vermiştim
Canım ben de senin albümüne bakıyordum buraya da eklemişsin fotoları. Süpersin ya harika olmuşsun. Bu arada benim göbeğin şuanki hali senin ilk fotondaki gibi. Gerçi sezeryan oldum onun da etkisi var. Benim göbek-bel çevrem var. Bir de göğüsler biraz iri. Basen , bacak kalça yok normal yani:)
teşekkur ederım canım ama bıraktığım için başa döndum malesef