aa bunu deneyeyim o zaman bisey kaybetmem :) sadece bu kadarcik mi baska dikkat etmemiz gereken bisey var mi :)
Iyi geceler caniim :)
Oo super yaa beni gorceksin haftada 500 kilo gidince bile nasil sevincem
Kahvaltidan once yesilcay midemi bulandirir
ögh diye diye iciyorum ama tokluk hissini sagladigi kesin daha dogrusu midemi bulandirdigi icin ardindan bisey yiyesim gelmiyor
turk kahvesini duymustum onuda yapayim ama aksam gelince direkt yemek yiyorum yemekten sonra icsem faydasi olur mu ki ardindan da spor yaparim
Gorusuruz caniim :)
Kizlar soyle bisey dusundum sabah kalkinca
karbonatli su + ilik limonlu su icelim
gun icinde ya da eve gelince yesilcayimizi yada form caylarindan icelim
yapabilen arkadaslar aksam yemeginden 2 saat once turk kahvesi icsin kaybetcek biseyimiz yok :)
Birde ben bi ara tarcın suyu ictim su demet akalin ve gulben ergeninkinden beni aciktiriyordu ama onu icince canim hiic tatli istemiyodu tadida cok guzel zaten onuda deneyebilirsiniz hatta usenmezsem bu kadar seyin icinde bende yapabilirim :)
Tatlandirici kullaniyorum ve hemen hemen hergun tatli tuketiyorum garip karsilamayin :) su sekilde oluyor o da
dukan yapiyorum temmuz ayindan beri ve bizim bu diyette 2 yk yulaf kepegi hakkimiz var onu ya dukana uygun ekmek yaparak yada sutle muhallebi yaparak ya da helva yaparak tuketiyorum ama biraz daha farkli oluyor tabii mesela dukan helva 2 yk tatlandiriciyi + yulaf kepegini kavuruyorum iyice kavrulunca ustune su yada sut ekliyorum tatlim hazir yag falan yok isterseniz sizde tatlandiriciya karsi degilseniz deneyin derim normal tatli yeme ihtiyaci duymuyosunuz nutellanin benzeri receller vs seyler de var isterseniz ara ara paylasabilirim cunku yicem ne yedigimi tam belirtmem gerek size rapor anlaminda :)