Kızlaaar hepinize merhaba, dün ayranı(!) biraz fazla kaçırmışım bugün ancak kendime gelebildim :))
Sabah kahvaltım yarım tahıllı ekmek 1 yumurta küçük parça peynir 1 fincan çay ve 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu.
Ara ögün 1 bardak muzlu süt.
Şimdilik bu kadar bu arada sabah tartıldım veeee 52nin altına inmişim inanamadımama çook keyiflii hepimizden gidicek bu kilocuklar işalla :)
Kızlaaar hepinize merhaba, dün ayranı(!) biraz fazla kaçırmışım bugün ancak kendime gelebildim :))
Sabah kahvaltım yarım tahıllı ekmek 1 yumurta küçük parça peynir 1 fincan çay ve 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu.
Şimdilik bu kadar bu arada sabah tartıldım veeee 52nin altına inmişim inanamadımama çook keyiflii hepimizden gidicek bu kilocuklar işalla :)
Selam kızlar bugünkü yemek listem gerçi saat 14:00 oldu ben hala hiçbir şey yemedim.
öğlen;
1 dilim ıspanaklı börek yanında bol şekersiz çay
1 2 kaşıkta aşure
akşam;
zeytinyağlı taze fasulye
yağsız yoğurtlu makarna
bol sebzeli salata
sonra kahve ve çay
canım nişanı attım malesef anlaşamadık
aman çok ısrara gelme canım yermiş gibi yap bi lokma al fazla yeme
evet canım önce save pc 2 yukle bu programla youtube lınkını kopyalayıp ındırıyorsun ben öle indirdim
amin cnm inş ben inanıyorum ama ya hepimiz vereceğiz fazlalıklarımızı.
Benimde oyle ve halaaa zero icmeye devamHosgeldin caniiim grup hakkaten iyi cogumuz surekli aktifizsurekli yaz menulerini :)
Afiyet olsun bence az bile yemissin :) alkolde cok seker cerezde de yag var ama dengelemissindir sen :)
Caniim hangisi aksam yemegin anlayamadim genel yorum yapmam gerekirse baya iyi her ikiside bu hafta baya eksi gorceksin senn
Arada ic caniim mideni rahatlatir kola yerine daha iyi secenek asit ihtiyacimi karsiliyo benim
tamam cnm benim içtiğim kolanın yanında günde bir tane limonlu soda bile az gelir. çünkü haddinden fazla kola tüketiyordum.
sabah borek yerine daha mi hafif bisey olsaydi daha mi iyi olurdu ki:44:Selam kızlar bugünkü yemek listem gerçi saat 14:00 oldu ben hala hiçbir şey yemedim.
öğlen;
1 dilim ıspanaklı börek yanında bol şekersiz çay
1 2 kaşıkta aşure
akşam;
zeytinyağlı taze fasulye
yağsız yoğurtlu makarna
bol sebzeli salata
sonra kahve ve çay
Ovv cok sevindim hadi insallah ptesi eksileri gorcezzzzKızlaaar hepinize merhaba, dün ayranı(!) biraz fazla kaçırmışım bugün ancak kendime gelebildim :))
Evde olunca o hali bilirim mutfakla hasir nesir olmayi amaa yemedin dimi kotu seylerkislar ben geldim
bu hafta basinda spor salonuna yazildim olcumlerimi yaptirmamistim bugun olcumlerimi yaptirdim genel olarak yag oranim fazla vucudum susuzmus minerallerim de eksikmis
neyse sabah yarim litre suya yarim limon sikip ictim hicbisey yemeden spora gittim saat 14.00 e kadar bise yemedim 14.00 de 2 kase corba yedim 2 kuru kayisi 2 kuru erik ve 2 tane ceviz yedim simdilik duruyorum ama evde oldugum icin atistiricam biliyorum simdiden dolabi 3 kez acip geri kapadim o yuzden yediklerimi yaymaya calisiyiorum...
Caniim aksam yemegi yemeden nasil dayancaksin birde yogun calisiyosun dusup kalma :26:Canlarr selamlar...
Bugün anca girebildim maalum çalışıuyorum..birde sınavım vardı o da ayrı tabi:))
Sabah çift kaşarlı tost(tam buğday ekmeği ile)
öğle: ızgara et salata 3 kaşık bulgur pilavı çay 1 top dondurma
akşam: sanırım yemeyeceğim...
haklısın cnm ama makarnayı çok sevmem vücudun ona da ihtiyacı var diye 4 kaşık falan yedim yanında bol ekşili salatamı da yedim.Canım menün gayet iyi ama sadece bir noktada eleştirmek isterim yoğurtlu makarna... bunu bana diyetisyen önermemişti. yoğurt ve makarna yerine salata makarna ye demişti. ama haklı insan karbonhidratta istiyor wlinden bişey gelmiyor insanın...
Benimde oyle ve halaaa zero icmeye devam
Cnm moralini bozmak istemem ama selülit olmasını istiyorsan içmeye devam et birde dün canan karatay bütün yiyeceklrin lightları daha zararlı dedi.aklında bulunsun.
sabah borek yerine daha mi hafif bisey olsaydi daha mi iyi olurdu ki:44:
evet daha iyi olurdu ama tek başıma hiçbir şey canım istemedi hazırda o olunca onu yedim sadece 1 dilimcik zaten 2 ye kadar hiçbir şey yememiştim.:26:
cnm bir şey yemezsen zayıf düşersin hiç olmazsa çayın yanında hafif bir şeyler atıştır istersenCanlarr selamlar...
Bugün anca girebildim maalum çalışıuyorum..birde sınavım vardı o da ayrı tabi:))
Sabah çift kaşarlı tost(tam buğday ekmeği ile)
öğle: ızgara et salata 3 kaşık bulgur pilavı çay 1 top dondurma
akşam: sanırım yemeyeceğim...
haklısın cnm ama makarnayı çok sevmem vücudun ona da ihtiyacı var diye 4 kaşık falan yedim yanında bol ekşili salatamı da yedim.
Benimde oyle ve halaaa zero icmeye devam
Cnm moralini bozmak istemem ama selülit olmasını istiyorsan içmeye devam et birde dün canan karatay bütün yiyeceklrin lightları daha zararlı dedi.aklında bulunsun.
sabah borek yerine daha mi hafif bisey olsaydi daha mi iyi olurdu ki:44:
evet daha iyi olurdu ama tek başıma hiçbir şey canım istemedi hazırda o olunca onu yedim sadece 1 dilimcik zaten 2 ye kadar hiçbir şey yememiştim.:26:
Ya haklisinbende 1 cay bardagi kadar ictim zeroyu azaltmaya caliscam:18: dukan yazpiyorum ben o yuzden yogurt sut peynir hepsi light olmali yaklasik 2 3 senedir de zaten hep light yer icerim dogru degil tabi ama diyetisyenler light oneriyor genelde ben karatayi pek dogru bulmuyorum tereyagi yumurta falan cok akildisi geliyor
haklısın cnm ama makarnayı çok sevmem vücudun ona da ihtiyacı var diye 4 kaşık falan yedim yanında bol ekşili salatamı da yedim.
Ya haklisinbende 1 cay bardagi kadar ictim zeroyu azaltmaya caliscam:18: dukan yazpiyorum ben o yuzden yogurt sut peynir hepsi light olmali yaklasik 2 3 senedir de zaten hep light yer icerim dogru degil tabi ama diyetisyenler light oneriyor genelde ben karatayi pek dogru bulmuyorum tereyagi yumurta falan cok akildisi geliyor
anladım cnm sende haklısın
Merhaba kızlar ancak girebildim nete bugünü yatakda uyuyarak geçirdiğim için :) ben de akşam yemeğimi yazayım hemen
saat 18.00'da yedim 3 kaşık sebzeli bulgur pilavı yanında yoğurt az öncede 1 kurabiye ile türk kahvesi içtim. bugünlük de yeme olaylarını kapattım benden bu kadar hepinizi öpüyorum
canım işyerın yapıyorum kahvaltı ondan :)Hosgeldin caniiim grup hakkaten iyi cogumuz surekli aktifizsurekli yaz menulerini :)
Afiyet olsun bence az bile yemissin :) alkolde cok seker cerezde de yag var ama dengelemissindir sen :)
Caniim hangisi aksam yemegin anlayamadim genel yorum yapmam gerekirse baya iyi her ikiside bu hafta baya eksi gorceksin senn
Arada ic caniim mideni rahatlatir kola yerine daha iyi secenek asit ihtiyacimi karsiliyo benim
Bende bana kizin diyorum yoksa yola gelinmiyo yakacamak yaparken hep buralari dusunelim de ona gore yemeyelim
Kahvaltiyi hep disarda yapiyosun dimi simit yiyosun cunku hep sabahlari
canım yaa jullian harika bişeyu dün yaptım ilk kezz acayip yoruyor yemin ederim her tarafım tutulmuş bu sabah...kardiyo hareketleri çok güzell şimdi ben dün denemek için yaptım.. Bunda 30 gün mü yapmak gerekiyor biraz bilgi verebilirmisin?
canım işyerın yapıyorum kahvaltı ondan :)
canım 3 levelden oluşuyor. her level 10 gun sürüyor canım. gerçekten yoruyo ve fekalaket terletıyo. toplamda 30 gun yapıyor :)
yanı level 1 : 10 gun
level 2 : 10 gun
level 3 : 10 gun şeklınde canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?