60 kilodan 48 kiloya inme hırsımı paylaşacak yol arkadaşı arıyorum!!

bu sporu bende yapmak istiyorum ama bilgisayarımda indirme programı yok ve internetim sınırlı.

duygucum merhaba, menün çok güzel yalnız porsiyonlarını biraz daha küçültmen gerekiyor bence. 2 kase yerine 1 kase çorba 600 gr balıkda bana çok fazla geldi . bir de meyve yiyorsan eğer tatlı kesinlikle yeme ikisi birden oluncada fazla oluyor. biraz daha dikkat etmelisin sanırım. :)

kızlar bende bugün kahvaltıyı geç yaptım herzamanki gibi bir kahvaltıydı farklılık katmadım :)

1 dilim tahıllı ekmek 1 haşlanmış yumurta, küçük parça peynir yarım domates/yeşil biber. Şimdilik bunlarla duruyorum şimdide yeşilçay yaptım onu içiyorum. Akşam belki dışarıya yemeğe çıkacağız eltim kayınbiraderim ve görümcemle. uzun fasıllı muhabbetli bir sofra olacağı için ağzıma bir şey koymuyorum :)

kıxlar telefonuma servise gönderdim şuanda da bilgisayardan yazıyorum ama çok fazla bilgisayara oturan bi insan değilim yaklaşık 10 gün kalcak elimden geldiğince gün içinde girmeye çalışcam

kızlar akşam yemeğim

3 adet şiş ızgara et ve bol salata,limon başka bişey canım istemedi.

Son düzenleme:
kızlar sabah;

1 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
1 salatalık
1 dlm salam
biraz peynir
1 kupa şekersiz çay

ara;
1 adet yeşil elma

öğlen;
ton balıklı salata

akşam saat 4 buçuk gibi
3 dilim pizza
1 bardak şekersiz çay

jillian level 3 6. gun bitti

lelevl 3den sonra ripped in 30 level 1den devam edeceğimmm

ya peki aç mı yokmu? sabah mı akşam mı yapıyorsun ?

bir türlü bulamadım şu cevabı :26:

canım ne tok ne aç olcaksın mesela ben ara öğünden sonra yapıyorum yanı dıyelım saat 4 de çay içtim elma yedım saat 6da evde oluyorum 6 buçukta sporu yapıyorum ama yemeği geç yedıysem yemekten 1 saat sonra yapıyorum

Bende geldim :) Tam benlik konu kendikendime debelenip duruyorum
boy 162
kilo 58,8

Bugünü net hatırlayamadım yarından itibaren menülerimi yazarım inş. :)

süpersin cnm ya bide ben yapabilsem şu sporları

merhaba arkadaslar; 57 kılodan 53 e düştüm fakat yoruldum artık,bende buradayım.destek olalım birbirimize.boyum 157cm kilo 53 i.hedefim 49 ben 3 ay içinde vermek istiyorum 3 _4 kıloyu.aksamları erken yemek yıyorum 6 gıbı ve gunde en az 30 dk yuruyus yapıyorum.çikolataya bayılıyoruummm

sabah;
1.5 dılım tam buğday ekmeği
2 adet salam
biraz peynir
ufak parça kaşar
1 adet domates
1 bardak şekersiz çay

ara;
1 adet mandalına

öğlen;
1 kase çorba
1 tabak salata

ara;
1 kase aşure

akşam;
1 tabak yağsız bol limonlu piyaz
1 bardak lıght kola

jillian level 3 7. gün bitti....

1 sade kahve

kahvaltı (kahvaltı dediğime bakmayın saat 1 felandı)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
3 5 zeytin
bir bardak şekersiz çay

ara
1 kupa yeşil çay

akşam
1 tabak ızgara balık
1 tabak salatalık

şimdi bi mandalina yiyorum

Kızlar merhaba dün eltimlere gittik ancak eve gelebildik ve dün akşam yemeğini çok geç yedik öğlene doğru brunch derken benim diyet biraz şaştı :)) en iyisi hiç yazmiim yarından itibaren tekrar sıkı ve az menümle sizlerleyim. Kolaay gelsin :)

süpersin canımmm ayrıca ızgara balığa bayılırımmmmm

Nickinden anlaşıldığı üzere :)
Sağolasın bende yemeye çalışıyorum ama balıktan anlamıyorum artık balıkçının insafına ne verirse :)

bu sefer ızgara ve zeytinyağlıyla zayıflamaya çalışıcam inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…