Utancimdan bugunku menumu paylasmiyorum ama yariiin bir daha bozmak yokselam kızlar dün sizinle akşam menümü paylaşmıştım ama yapamadım.sevgili kayınvalidem yemeğe çağırdı ve ne bulduysa yedirmeye çalıştı yani dün diyet falan kalmadı.bugünde çağırıyor yandık.
bugünkü kahvaltımı paylaşayım
3 adet ceviz büyüklüğünde peynirli poğaça
yarım domates salatalık
5 adet zeytin
bol miktarda şekersiz çay
Onu hic duymamistim o nasil :) sana callanetics oneriyorum siddetle ama cardio tarzinda degil cok yavas:) teşekkur ederım canım. daha önceden tuğba özayın fıtness videolarını yapıyordum
canım afiyet olsun.. :) çok kaçırmamaya bak
Aksam neler tukettinn bu saate kadar iyi gitmis masallah :)evetttt kızlar
sabah;
yarım simit
1 kupa şekersiz çay
ara;
1 adet yeşil elma
öğlen;
3 kaşık bulgur pilavı
1 porsiyon et döner (ekmeksiz)
1 kase yoğurt
su içmeye devam 1.5 oldu şuan
Canimm ya uzuldum Gitmene nolursa olsun diyeti birakma beyninde simdi yakiyor baya hizlica gider kilolarin sinavinda simdiden basarilar dilerim insallah istedigin gibi olurr herseyKızlar aslında sizlerle diyete devam etmeyi çok istiyordum ama interneti kapatıyoruz. Kadınlar kulubüne sık girememO yüzden listeden çıkartın beni. Devamlılık sağlayacağıma söz vermiştim en başta ama elimde olan birşey değil malesef :26:
İnşallah hepiniz hedef kilolarınıza ulaşırsınız. Kendinize iyi bakın :79:
Bu arada LazKızı özel olacak istersen cevap vermeyebilirsin ama bir ara nişanlıydın hala nişanlımısın? Gider ayak merak ettim sormak istedim
Oovv ekmek kadayifiiSelam kızlarr;
sabah nesfit 110 cal
öğlen dairede yemekler çok güzeldi dayanamadım..
tarhana çorbası 183 cal
ankara tava 430 cal
ekmek kadayıfı 320 cal
ayran 110 cal((
Akşam yemek yemeyi düşünümyorum çok acıkırsam nesfit yiyeceğim(
Bu günn çok fena olduu....ama yarın telafi edeceğim.. Günlük 1000 cal almam gerekiyor ama bugün limiti aştım
Kızlar sade soda yerine limonlu soda içsek zayıflamaya faydası olur mu ki
canım nişanı attım malesef anlaşamadıkKızlar aslında sizlerle diyete devam etmeyi çok istiyordum ama interneti kapatıyoruz. Kadınlar kulubüne sık girememO yüzden listeden çıkartın beni. Devamlılık sağlayacağıma söz vermiştim en başta ama elimde olan birşey değil malesef :26:
İnşallah hepiniz hedef kilolarınıza ulaşırsınız. Kendinize iyi bakın :79:
Bu arada LazKızı özel olacak istersen cevap vermeyebilirsin ama bir ara nişanlıydın hala nişanlımısın? Gider ayak merak ettim sormak istedim
aman çok ısrara gelme canım yermiş gibi yap bi lokma al fazla yemeElimden geldiği kadar dikkat ediyorum cnm mesela dün küçük bir kase mercimek çorbası içtim küçük bir dilim ekmek yedim bir kaç tane lahana sarması ve bol miktarda salata yedim.Ardından çay geldi yanında küçük bir dilim kek yedim.Daha sonra şeker pancarı geldi(bayılırım) benim almış kıramadım onu da yedim baya bir diyeti bozduk.Bakalım bugün neler yapacak yani benim böyle bir kayınvalidem olduğu sürece zayıflayamam.Kendisini de çok severim kıramıyorum.Onlara göre çok zayıfım sürekli bana kilo aldırma çabasındalar.:26:
canım jullian videosunu youtube dan indirebiliyormuyuz??
Utancimdan bugunku menumu paylasmiyorum ama yariiin bir daha bozmak yokvalla kızın serbestsiniz yoksa ben akillanmicam 20 gundur cidden dikkat ediyorum diye geciniyorum ama nerdee paso yemek Allah gozumu doyursun cok kiziyorum kendime :14 disarda falan oldugumu belirtmedigim surece menu paylasmadigim gun bilin ki kacamak yapiyorum homidi girtlak goturuyorum neyse bugun son olsun artik bundan sonra yoook
Canim kayinvalidene giderken sende yemek gotursen en diyet tarzinda..sonrada tabagina her yemekten koyar sadece kendininkini yersin digerinden de cok yemezsin anlasilmaz boyle bi imkanin var mi
Onu hic duymamistim o nasil :) sana callanetics oneriyorum siddetle ama cardio tarzinda degil cok yavas
Aksam neler tukettinn bu saate kadar iyi gitmis masallah :)
Canimm ya uzuldum Gitmene nolursa olsun diyeti birakma beyninde simdi yakiyor baya hizlica gider kilolarin sinavinda simdiden basarilar dilerim insallah istedigin gibi olurr hersey
Oovv ekmek kadayifiiafiyet olsun canim benim kalorisi yuksek ama doyurucu olmadigi icin boyle olmus sanirim ama olsun acikirsan dedigin gibi yap moralini bozma
madensuyu icsen daha iyi canim icine biraz limon sıksan belki aroma olur limonlu soda dogal degil birde ayriyeten kalorisi var bostan yere alma o kalorileri :)
kimseyle gorusemiyorum sanirim.... muhtemelen su an aktif de olsaniz bu sf da gezinmiyosunuz neyse yarin beni kesin gorursunuz yediklerinize baktimda gayet hos... burdan her gun sizin menulerden kendime kopyala yapistir yapmayi dusunuyorum hadi bakalim...
canım nişanı attım malesef anlaşamadık
aman çok ısrara gelme canım yermiş gibi yap bi lokma al fazla yeme
evet canım önce save pc 2 yukle bu programla youtube lınkını kopyalayıp ındırıyorsun ben öle indirdim
Utancimdan bugunku menumu paylasmiyorum ama yariiin bir daha bozmak yokvalla kızın serbestsiniz yoksa ben akillanmicam 20 gundur cidden dikkat ediyorum diye geciniyorum ama nerdee paso yemek Allah gozumu doyursun cok kiziyorum kendime :14 disarda falan oldugumu belirtmedigim surece menu paylasmadigim gun bilin ki kacamak yapiyorum homidi girtlak goturuyorum neyse bugun son olsun artik bundan sonra yoook
Canim kayinvalidene giderken sende yemek gotursen en diyet tarzinda..sonrada tabagina her yemekten koyar sadece kendininkini yersin digerinden de cok yemezsin anlasilmaz boyle bi imkanin var mi
cnm ben ne yaparsam yapayım illaki olmuyo ama bugün restimi çektim ve yemicem dedim.
Onu hic duymamistim o nasil :) sana callanetics oneriyorum siddetle ama cardio tarzinda degil cok yavas
Aksam neler tukettinn bu saate kadar iyi gitmis masallah :)
Canimm ya uzuldum Gitmene nolursa olsun diyeti birakma beyninde simdi yakiyor baya hizlica gider kilolarin sinavinda simdiden basarilar dilerim insallah istedigin gibi olurr hersey
Oovv ekmek kadayifiiafiyet olsun canim benim kalorisi yuksek ama doyurucu olmadigi icin boyle olmus sanirim ama olsun acikirsan dedigin gibi yap moralini bozma
madensuyu icsen daha iyi canim icine biraz limon sıksan belki aroma olur limonlu soda dogal degil birde ayriyeten kalorisi var bostan yere alma o kalorileri :)
akşam yemeğim;
1 tabak yağsız makarna
1 kase yoğurt
1 adet közlenmış biber
1 kase çorba
jillian level 3 4. gun bitmiş bulunmakta
cnm böyle giderse sen hepimizden önce ve çok kilo verceksin.süpersin
Hosgeldin caniiim grup hakkaten iyi cogumuz surekli aktifizkimseyle gorusemiyorum sanirim.... muhtemelen su an aktif de olsaniz bu sf da gezinmiyosunuz neyse yarin beni kesin gorursunuz yediklerinize baktimda gayet hos... burdan her gun sizin menulerden kendime kopyala yapistir yapmayi dusunuyorum hadi bakalim...
Afiyet olsun bence az bile yemissin :) alkolde cok seker cerezde de yag var ama dengelemissindir sen :)Merhaba kızlar ancak yazabildim bugün biraz hastane koşuşturmam vardı :/ bugünlük menüm
sabah kalhvaltısı 2 dilim beyaz ekmek(dışarıda yaptığımız için kahvaltı şaştı biraz), , 4 zeytin ' küçük parça omlet, 1 dilim peynir salatalık ve domates,
akşam yemeği ise 3 dolma 3 kaşık yoğurt. yalnız bugün biraz alkol aldım yanında da çerezle 1.5 2 kilo arası vermişim de sanırım erken bir kutlama yaptım :) Hepinizi öpüyorum (-_*)
akşam yemeğim;
1 tabak yağsız makarna
1 kase yoğurt
1 adet közlenmış biber
1 kase çorba
jillian level 3 4. gun bitmiş bulunmakta
Caniim hangisi aksam yemegin anlayamadim genel yorum yapmam gerekirse baya iyi her ikiside bu hafta baya eksi gorceksin senncanım akşam pırasa ve yoğurt yedım :) ayrıca calles i izledım çok yavaş dıye yapmamıştım
Arada ic caniim mideni rahatlatir kola yerine daha iyi secenek asit ihtiyacimi karsiliyo benim
tamam cnm ben sadesini içemiyorum limonlusu güzel oluyo diye onu içiyodum ama artık içmiyorum.
Bende bana kizin diyorum yoksa yola gelinmiyo yamerhaba jenga evet benide listeye dahil ederseniz cooook sevinirim hemenjejik olculerimi yazayim
boy: 1.67
kilo: 60.5 daha bu sabah baskulde gordugum rakam
hedefim ise : 52
yas :32
sizlerle olcak bu is inaniyorum... eger diyetimi programimi bozarsam bana kizin hic cekinmeyin ustume oynayin o kadar yani; yoksa ben hemen yuz bulurum :) simdi yuruyuse gidecegim baya siki basladim valla ... :) hadi bakalim allah devamina erdirsin hepimizi opuldunuz
sabah menum;
yarım simit
1 kupa çay
öğlen menumşöyle olacak ;
2 adet kuçuk biber dolması
1 kase yoğurt
1 kase aşure
hepimiz veririz inşallah canım
Hosgeldin caniiim grup hakkaten iyi cogumuz surekli aktifizsurekli yaz menulerini :)
Afiyet olsun bence az bile yemissin :) alkolde cok seker cerezde de yag var ama dengelemissindir sen :)
Caniim hangisi aksam yemegin anlayamadim genel yorum yapmam gerekirse baya iyi her ikiside bu hafta baya eksi gorceksin senn
Arada ic caniim mideni rahatlatir kola yerine daha iyi secenek asit ihtiyacimi karsiliyo benim
tamam cnm benim içtiğim kolanın yanında günde bir tane limonlu soda bile az gelir. çünkü haddinden fazla kola tüketiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?