- 11 Aralık 2014
- 567
- 343
- 40
-
- Konu Sahibi sindirella06
Kalorileri hesapladimsinhesapları post: 40289598 .!.:Eyvah! yumurta çamak yaptimmm kizlar rt hemde saat 21.30 da
1 haslanmis yumurta
1 light karper peynir
3 kaşık barbunya
3 adet tüm ceviz
Eyvah Eyvah bugün yürüdüğüm boşa gitti
moral bozmak yok yarın ekstra dikkat edilip telafi edilecek durum
canım dıkkat ettım kaçamaklarını hep bu saatte yapıyosun..gunduz superr bu satlerde sana bısı oluyoo..karnın acıktığını hıssettıgınde yesıl cay ıcc hem tatlı ıstegını kapatıyoo hem açlık hıssını onluyoo hem odem sokturuyoo...bakk deneee..bu aksamm acıktığını hıssettıgınde hemen yesılcay ıcEyvah! !!
kaçamak yaptimmm kizlar rt hemde saat 21.30 da
1 haslanmis yumurta
1 light karper peynir
3 kaşık barbunya
3 adet tüm ceviz
Eyvah Eyvah bugün yürüdüğüm boşa gitti
moral bozmak yok yarın ekstra dikkat edilip telafi edilecek durum
hosgeldın canım aramızakızlar ben 80 günde 12 kilo vermek istiyorum.Yani ramazanın ilk günü 55 kilo olmakkk hayaliyle yaşıyorum suan 3 gündür 6 dan itibaren bisey yemeyerek mide kücültmeye basladım ve yürüyste yapıyorum birbirimizi gazlayalımm!
kızlar ben 80 günde 12 kilo vermek istiyorum.Yani ramazanın ilk günü 55 kilo olmakkk hayaliyle yaşıyorum suan 3 gündür 6 dan itibaren bisey yemeyerek mide kücültmeye basladım ve yürüyste yapıyorum birbirimizi gazlayalımm!
canım dıkkat ettım kaçamaklarını hep bu saatte yapıyosun..gunduz superr bu satlerde sana bısı oluyoo..karnın acıktığını hıssettıgınde yesıl cay ıcc hem tatlı ıstegını kapatıyoo hem açlık hıssını onluyoo hem odem sokturuyoo...bakk deneee..bu aksamm acıktığını hıssettıgınde hemen yesılcay ıc
hosgeldın canımm:))merhaba kızlar bende katılmak istiyorum aranıza 156 boy 78 kilo 38 yaşındayım 2 çocuğum var evlendiğimde 57 kiloydum ve o zaman bile kilolusun deniyordu bi düşünün şimdiki halimi
dedıgım gıbı yesılcay ıcc ama tercıh senın tabııay aslında acıkmadımm ya gözümm acıkmıstı kendımı durduramadım
dedıgım gıbı yesılcay ıcc ama tercıh senın tabıı
merhaba kızlar bende katılmak istiyorum aranıza 156 boy 78 kilo 38 yaşındayım 2 çocuğum var evlendiğimde 57 kiloydum ve o zaman bile kilolusun deniyordu bi düşünün şimdiki halimi
merhaba sindirella benimde vermem gereken en az 10-15 kg var.boyum 1,58 kilom doğumdan sonra veremediğim 67-68 lerdeyim.bende diyet yapamasamda az yiyerek sana eşlik etmek isterim.yürüyüş şansın var.ben işten eve zor gidiyorum bebeğimi çok özlüyorum bence işten çıktığında yürü.bu gece tartılıyım.yarın kısmetse yazarım.
nerelerdesiinnnnnnbenı bırakma :) bırlıkte zayıflayalımmm
Kızz hastalanacaksınSabah 07:30 (60 kalori)
2 kuru kayısı 35 kalori
1 cevız 27 kalori
Kahvaltı 08:30 (150 kalori)
kepekli ekmek sandwich 150 kalori
Ara
vakıt olmadı
Öğlen 13:00 (230 kalori)
yarım kase yogurt 100 kalori
2 kaşık kırmızı et sote 80 kalori
yeşil salata 50 kalori
Kızz hastalanacaksın
çok pişman olursun bak