- 23 Ağustos 2020
- 4.229
- 7.576
- 34
- Konu Sahibi mandalinaliboyoz
Dikkat ettim şu an açım ama düşünmüyorumHayırlı akşamlar kızlar nasıl geçti ilk gününüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dikkat ettim şu an açım ama düşünmüyorumHayırlı akşamlar kızlar nasıl geçti ilk gününüz
Günaydın, ilk 3 gün bu detox listesiyle vücudumuza şok yapıyoruz ve listeye hazırlıyoruz hemde ödem ve şişkinlikten kurtuluyoruz. Sonra 3 haftalık bir liste var onları paylaşacağım yılbaşına kadar 58 olabilir misiniz bilmiyorum ama listeleri eğer sporla destekleyip uyabilirseniz bence kesin 60-62'yi görürsünüz :) Ancak dediğim gibi spor şart, su ve yeşilçayı da unutmamalıyız.Günaydın kızlar. Bende katılmak istiyorum. Bu detoks listesi ne işe yarıyor? Hızlı kilo vermek gibi mi? Ben 67 kiloyum 58 kiloya inmek hedefim.
Yılbaşına kadar olamam belki ama artık olmak istiyorum. Aslında geçen sene 58 e kadar inmistim kendi çabamla ama kan degerlerim çok dusuktu. Hızlı bir şekilde yukselmesi için bikac işlem oldu onlar sayesinde 2 ayda 67 oldum istersem kilo verebiliyorum ama bir süredir hep erteledim. Artık başlama vakti 1 de kahvaltı 6 da akşam yemeği sabah kalkınca 1 yemek kaşığı sirke sonra bol su. Bu sekilde hızlıca kilo vermistim.Günaydın, ilk 3 gün bu detox listesiyle vücudumuza şok yapıyoruz ve listeye hazırlıyoruz hemde ödem ve şişkinlikten kurtuluyoruz. Sonra 3 haftalık bir liste var onları paylaşacağım yılbaşına kadar 58 olabilir misiniz bilmiyorum ama listeleri eğer sporla destekleyip uyabilirseniz bence kesin 60-62'yi görürsünüz :) Ancak dediğim gibi spor şart, su ve yeşilçayı da unutmamalıyız.
İyi gidiyor arada tatlı isteği oluyor kaçamak yapıyorum ama yine de denge de gidiyor kilo vermeye başladım tekrardan. Sizin nasıl gidiyorKızlar diyetler nasıl gidiyor
Ben iki hafta bitti diyete başlayalı ilk hafta çok zor geçti bu hafta daha iyiydi şükür tatlı seviyorsanız alışmak bir haftayı buluyor tatlısızlıgaİyi gidiyor arada tatlı isteği oluyor kaçamak yapıyorum ama yine de denge de gidiyor kilo vermeye başladım tekrardan. Sizin nasıl gidiyor
Benim d vit , eksik ,demir ekşik, insülin direnci yüksek kolestrol yüksek kilo vermeyi zorlaştırıyorKilo verme sürecinde vitaminlerde çok önemli hanımlar, kansızlık ve d vitamini eksikliği olan kişiler zor kilo veriyormuş. Baktırmanızı tavsiye ederim
Doktora gidip takviye kullanmayı düşünmez misiniz, diyet yaparken değerler daha da düşebiliyor kilo vermek zorlaşıyor.Benim d vit , eksik ,demir ekşik, insülin direnci yüksek kolestrol yüksek kilo vermeyi zorlaştırıyor