ARALIK AYI DİYET GRUBU! (katılmak isteyenler gelsin en az 5-7kilo)

Günaydın kızlar. Bende katılmak istiyorum. Bu detoks listesi ne işe yarıyor? Hızlı kilo vermek gibi mi? Ben 67 kiloyum 58 kiloya inmek hedefim.
Günaydın, ilk 3 gün bu detox listesiyle vücudumuza şok yapıyoruz ve listeye hazırlıyoruz hemde ödem ve şişkinlikten kurtuluyoruz. Sonra 3 haftalık bir liste var onları paylaşacağım yılbaşına kadar 58 olabilir misiniz bilmiyorum ama listeleri eğer sporla destekleyip uyabilirseniz bence kesin 60-62'yi görürsünüz :) Ancak dediğim gibi spor şart, su ve yeşilçayı da unutmamalıyız.

Günaydın, ilk 3 gün bu detox listesiyle vücudumuza şok yapıyoruz ve listeye hazırlıyoruz hemde ödem ve şişkinlikten kurtuluyoruz. Sonra 3 haftalık bir liste var onları paylaşacağım yılbaşına kadar 58 olabilir misiniz bilmiyorum ama listeleri eğer sporla destekleyip uyabilirseniz bence kesin 60-62'yi görürsünüz :) Ancak dediğim gibi spor şart, su ve yeşilçayı da unutmamalıyız.
Yılbaşına kadar olamam belki ama artık olmak istiyorum. Aslında geçen sene 58 e kadar inmistim kendi çabamla ama kan degerlerim çok dusuktu. Hızlı bir şekilde yukselmesi için bikac işlem oldu onlar sayesinde 2 ayda 67 oldum 😕🤦 istersem kilo verebiliyorum ama bir süredir hep erteledim. Artık başlama vakti 💪 1 de kahvaltı 6 da akşam yemeği sabah kalkınca 1 yemek kaşığı sirke sonra bol su. Bu sekilde hızlıca kilo vermistim.

Kahvaltı öncesi dünden suya koyduğum 2 kayısıyı yedim. Sonra spor şimdi kahvaltı yapıyorum 2 haşlanmış yumurta biraz peynir ve biraz maydanoz ve tere. Akşama kadar sadece sıvı alırım. Akşamda 6 da akşam yemeği sonra yine katı hiç bişey yemek yok. Spor var

Kızlar benim dün ve bugün detoks günümdü yarın tartım var.Sabah iki yumurtalı salata yedim akşam 5 kaşık barbunya yoğurt salata yiyeceğim ikinci haftam bitmek üzere ilk hafta çok zor geçmişti ama alıştım artık diyebilirim

Ben de bugün sirkeli suyla güne başladım. 12 gibi ton balıklı salata yaptım yanında tam buğday ekmeği yedim. Akşam da (5 gibi) tavuk but bulgur pilavı ve yoğurt yedim. 2 litre su içiyorum her gün, ve 2 kupa yeşil çay içtim.

İyi gidiyor arada tatlı isteği oluyor kaçamak yapıyorum ama yine de denge de gidiyor kilo vermeye başladım tekrardan. Sizin nasıl gidiyor
Ben iki hafta bitti diyete başlayalı ilk hafta çok zor geçti bu hafta daha iyiydi şükür tatlı seviyorsanız alışmak bir haftayı buluyor tatlısızlıga 🫠

X