- 11 Aralık 2014
- 567
- 343
- 40
-
- Konu Sahibi sindirella06
2. Gün (72,0 kg)
dün akşam yediğim nesfitten sonra gece boyunca su harıcınde hıcbısey yemedım ıcmedım
Sabah 8:00:
1 dılım beyaz ekmek,
azıcık sutas suzme peynır,
1 adet haslanmıs yumurta
Ara 10:30
1 adet kuru erik
tesekkur ederım tatlım cumartesı ve pazar dıyetı bozdum hemde baya bı yedım bugun yenıden basladımmerhaba canım ınsallah ıstedıgın kıloya kavuşursun..bende sbedenın gunlugundeyım 4 aylık kılo vermede..crs gunu tartı gunumuz katılmak ıstersen canımm..
slm arkadaşım sadece diyetle olmaz bu iş biraz hareket katmalısın hayatına 11 de kalkma 8 de kalk kahvaltıdan önce yürü (vaktin varsa)tesekkur ederım tatlım cumartesı ve pazar dıyetı bozdum hemde baya bı yedım bugun yenıden basladım
7.Gün kilo 72,0 hıcbı degısıklık yok 1 haftada
sabah 11 de uyandım bişi yemedım
Öğlen 13:30
4 kaşık kuru fasulye
2 adet altınbasak form bıskuvı
sporsuz veremezsin canım koşu bandı ideal kilo verdiriyor..sabah kalktınmı koca bir bardak ılık suu.. her sabah.. ardından yudum yudum yeşil çay ve bir tane haşlanmış yumurta .. bu kadar... öğlen salata sadece salata.. ve yeşil çay,,ara öğün bir tane meyve elma olabilir..akşam sadece çorba .. ve koş bak nasıl veriyorsun dene bu sistemi patır patır kilolar gidecekkkızlar lütfen bana yardım edin bi yol gösterınn dugunume tam 75 gun kaldı ben 72 kg ve gelınlıge gırebılmek ıcın 5 kılo vermem lazım en az
lütfen bana destek olun ya
her sabah zaten 7 de kalkıp kahvaltı yapıyorum bugun moralım o kadar bozuktu ki işe bıle gec geldimslm arkadaşım sadece diyetle olmaz bu iş biraz hareket katmalısın hayatına 11 de kalkma 8 de kalk kahvaltıdan önce yürü (vaktin varsa)
sporsuz veremezsin canım koşu bandı ideal kilo verdiriyor..sabah kalktınmı koca bir bardak ılık suu.. her sabah.. ardından yudum yudum yeşil çay ve bir tane haşlanmış yumurta .. bu kadar... öğlen salata sadece salata.. ve yeşil çay,,ara öğün bir tane meyve elma olabilir..akşam sadece çorba .. ve koş bak nasıl veriyorsun dene bu sistemi patır patır kilolar gidecekk