Sizi tanımıyorum bile yükselsem ne olacak. Sadece kendimi anlatmaya çalışıyorum. Bunca yıl memur istiyorum derken ben iş bulup artık düzene girecekken hala memur istiyorum demesi ayıp değil mi ya çok mu kolay iş bulmak düzen kurmak bu zamanda. Tehdit etmedi zorlamadı. Bende onu zorlamadım git öyle birini bul dedim. Sadece içimi dökmek istedimYahu adam defalarca kere demiş. Çark etti diye niye dememiş sayıyorsunuz. Yalan söylüyor işte. Ne olur ne olmaz diye yedekte tutuyor. Yani sizi anlıyorum tamam kendinizce sevdiniz güvendiniz de bir şey olmayacaksa olmaz. Bana yükselmeniz gerçeği değiştirmiyor. Memur isterim diye bir defa demesi terk etmeniz için geçerli bir sebeb. Tutturmuyorum abartma demesi de aklınızla dalga geçmesi. Siz de inanmissiniz inanmayın. Zorladi mi sizi devam edelim diye? Tehdit mi etti?
Mutluluğunuz daim olsun. Teşekkür ederimÜniversite son sınıfta böyle bir ilişkim oldu kendisi memurdu sürekli memur birisini istediğini annesinin hemşire bir kız bulduğunu reddettiğini falan anlatırdı.1 yıl sürdü ayrıldım.Sonra eşim çıktı karsıma 2 yıl sonra onunla evlendik özel sektörde çalışıyordum.Çalışman şart değil diyordu eşim.İşten ayrıldım KPSS çalıştım evde.Ertesi yıl atandım çok şükür Allah’a.Birkaç yıl önce ortak bir arkadaşımız tarafından duydun ki evlenmiş ama eşi çalışmıyormuş.Birseyleri çokta diretmemek lazım cok sabretmişsiniz istenmediğiniz yerde ısrarla kalmışsınız.Yıllarınıza yazık olmuş.Artık önünüze bakın.Evlensenizde mutlu olmazdınız bu zihniyette biri ile.Sürekli gözü dışarıda.
6 sene ya 6 sene . Boru değil. Bu adama 6 sene nasıl katlandınız? 6 sene boyunca adam memur da memur demiş siz yanında durmuşsunuz. Hiç yüzyüze geldiniz mi?Sizi tanımıyorum bile yükselsem ne olacak. Sadece kendimi anlatmaya çalışıyorum. Bunca yıl memur istiyorum derken ben iş bulup artık düzene girecekken hala memur istiyorum demesi ayıp değil mi ya çok mu kolay iş bulmak düzen kurmak bu zamanda. Tehdit etmedi zorlamadı. Bende onu zorlamadım git öyle birini bul dedim. Sadece içimi dökmek istedim
Ben ona hak vermiyorum. İğrenç abazanin tekiymis. Sizi de manipüle etmiş tecrübesizdiniz ilk kez inandiniz anlıyorum ama işaretler çok net. Burada hep diyorum kadınlar çıkarınızı koruyun erkekler için büyük fedakarlıklar yapmayın. İstemediğiniz işleri yapmayın erkek istiyor diye. Bunu yapan çok kadın var mesela. Bir de sizinki sürekli arayış içinde biriymiş iğrenç. Üzülecek bir şeyiniz yok. Kazandığınız yılları da kâr sayın.Sizi tanımıyorum bile yükselsem ne olacak. Sadece kendimi anlatmaya çalışıyorum. Bunca yıl memur istiyorum derken ben iş bulup artık düzene girecekken hala memur istiyorum demesi ayıp değil mi ya çok mu kolay iş bulmak düzen kurmak bu zamanda. Tehdit etmedi zorlamadı. Bende onu zorlamadım git öyle birini bul dedim. Sadece içimi dökmek istedim
Keşke trol olsam bir insan bu kadar salak olmayacak ibretlik biri oldum çıktım burda güzel gömüyorsunuz.Ne ezik bir kadınmışsın sen ya
Hayretle okudum şu yazdiklarini, inşallah troll filansindir
Kendi düşen ağlamaz ....22 yaşımda başlayan bir ilişki İnternetten kendisi bana mesaj atmış o şekilde tanışmıştık, benden 3 yaş büyük kendisi. Ben özel sektörde çalışırken o memurdu ve rahat iyi bir kurumda memur. İlk zamanlarda memur olmamı çok istiyordu memur eş istediğini sürekli söylüyordu. Ne zaman gelecek hakkında konuşmak istesem memur istediğini söylüyordu. Bende özel sektörde çalıştığımdan kpss çalışma gibi bir durumum yoktu. Bunu bir türlü anlatamıyordum. Kendisi sosyal medyayı aktif olarak kullanan sürekli kız ekleyen birisi eklemediği ne memur ne öğretmen ne hemşiresi kalmamıştı. Ordan burdan arkadaşım diyerek sürekli kızları ekleyip tanışıp fotoğraflarını beğenen bir tip. Bizde internetten tanıştık yapma etme dememe rağmen asla vazgeçmedi. Gelecek konuşalım dediğimde ise bahaneleri asla bitmedi. İş bul para kazan ben senin bulunduğun yere gelemem memuriyetten dolayı ben memur birini istiyorum sürekli bu baskılar içersinde senelerim geçti ne zaman gelecek planı yapalım desem işimi gücümü bahane etti. İş buldum onunda tayin isteyip gelebileceği bir yere ben memur istiyorum diye tutturdu. Madem öyle evlenelim ben oturup kpss çalışayım dedim atanda gel dedi. O kadar çaresiz bırakıyor ki kız eklemleri de asla bitmedi. Yüzsüzlüğe vurdu iyice bu kız kim tüm fotoğraflarını seri beğenmiş dediğimde arkadaşın baldızı işyerinde tanıştık ekledim dedi. Madem öyle elin kızları ekliyor tanışma tarihini instagramına yazacaksın dedim ekleyen sevgilin olduğunu bilerek ekleyip konuşacak yapmadı. 6 senemi bu kişi için ziyan ettim ne birini ekledim ne biriyle konuştum evleneceğimiz yuva kuracağımız zamanın hayalini kurdum. Ne zaman gelecekten konuşalım desem yalnız başıma kaldım. Kendisi bir asgari ücretlinin aldığı maaşın 4 katını alan biri istese eşi çalışmasa bile rahat geçinir ama asla evlenmeye niyeti yok her şeyi benden bekliyordu. Türkiye’nin bu zamanında her şey ateş pahası iş bulmak aşırı zorken kendisinin rahatı keyfi yerindeyken bir kere de dönüp benim durumum iyi evlenelim zamanı geldi bile diyemedi. Özel sektörde iş bulduğumda hala daha memur istiyorum baskısı yapıp sonrada sinirden söyledim demesi ve tarih bile yazamaması bu ilişkinin sonunu getirdi. Ona hep söylediğim şey ben memur olma çabasında değilim kendimi özel sektörde geliştirmeye çalışıyorum memur istiyorsun madem öyle birini bul beni üzmeye hakkın yok. O kadar dönek ki yok ben illa memur istemiyorum der ama iş ciddiye gelince ben böyle bir hayat istemiyorum eşimde rahat edecek. Sen zaten erkek olarak memur olmuşsun Türkiye’de herkes memur olacak diye bir şey yok bende özelde çalışayım ne olacak. Anlamadı asla 6 sene dile kolay çok çabaladım çok istedim olsun diye bir türlü o niyette olmadı o isteğini asla göremedim. İçim o kadar acıyor ki. Onca rahatında ilişkisini düşünemedi. Allah’a havale ettim. Yaşattığını yaşasın diyorum ben dersimi aldım. İlahi adalet eninde sonunda kendisini gösterir mi? Böyle bir tipi geç olsa hayatımdan çıkarmak doğru muydu? Görüşlerinizi merak ediyorum. Onca rahatı yerindeyken bu şekilde hiçe sayması çok zor bir durum umarım çabuk atlatırım. Daha kolay atlatmam için önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim
Defalarca ayrıldım durumun gayet farkındaydım kabul etmeyen oydu. O kadar soğudum ki erkek cinsinden bakmadım kimseye zaman geçti gittiBilemeyiz zor olanı seviyordur.Kolay değil 6 yıl içinde ne yaşadı acaba?Ama eminim adamın net üzerinden kaç tane sevgilisi vardır.Kayitsiz kalıp 6 yıl içinde adım atmaması normal değil.Kizcagiza çantada keklik muamelesi yapmış.Kiz nedense farkinda değil
Ha 25 lik kızlar da 40 yaşında adam gelse varsak diye açmış kollarını bekliyorlardı. Amma g.tünü kaldırmışsınız sümsüğün, daha biraz zor iner geri. Ayı hz.'nin "Tamam memur istemiyorum abartma " demesi sizin "Piki" deyip oturmanıza yeterli ise suçluyu uzaklarda aramayın.Onca sene eğer niyetin yoksa beni oylama adam gibi söyle bitsin bittiğinde de yazıp yazıp durma Umut verme insana sen 40 yaşında da 25 yaşında biriyle evlenirsin benim öyle bir durumum yok çocuğum olmayacak senin yüzünden hakkıma giriyorsun yapma etme dedikten sonra tamam memur ol diye tutturmuyorum abartma demesi, onun da gelebileceği bir yerde iş bulunca hala daha memur istiyorum demesi, rahatı keyfi yerindeyken beni çıkmaza sokması ama suçu yok dimi hakettim baştan söyledi çünkü memur isteğini o zaman o da konuşup bu sene devam ettirmeyecekti
Yani siz kendinizi sevmemişsiniz. Kaldı ki başkasının sevmesini bekliyorsunuz...Onca sene eğer niyetin yoksa beni oylama adam gibi söyle bitsin bittiğinde de yazıp yazıp durma Umut verme insana sen 40 yaşında da 25 yaşında biriyle evlenirsin benim öyle bir durumum yok çocuğum olmayacak senin yüzünden hakkıma giriyorsun yapma etme dedikten sonra tamam memur ol diye tutturmuyorum abartma demesi, onun da gelebileceği bir yerde iş bulunca hala daha memur istiyorum demesi, rahatı keyfi yerindeyken beni çıkmaza sokması ama suçu yok dimi hakettim baştan söyledi çünkü memur isteğini o zaman o da konuşup bu sene devam ettirmeyecekti
6 gununuze bile degmezmis oysa. Yasadiklarinizdan dersler cikarip onunuze bakin derim. Cok gencsiniz. Hayat devam ediyor. Daha iyisine layiksiniz22 yaşımda başlayan bir ilişki İnternetten kendisi bana mesaj atmış o şekilde tanışmıştık, benden 3 yaş büyük kendisi. Ben özel sektörde çalışırken o memurdu ve rahat iyi bir kurumda memur. İlk zamanlarda memur olmamı çok istiyordu memur eş istediğini sürekli söylüyordu. Ne zaman gelecek hakkında konuşmak istesem memur istediğini söylüyordu. Bende özel sektörde çalıştığımdan kpss çalışma gibi bir durumum yoktu. Bunu bir türlü anlatamıyordum. Kendisi sosyal medyayı aktif olarak kullanan sürekli kız ekleyen birisi eklemediği ne memur ne öğretmen ne hemşiresi kalmamıştı. Ordan burdan arkadaşım diyerek sürekli kızları ekleyip tanışıp fotoğraflarını beğenen bir tip. Bizde internetten tanıştık yapma etme dememe rağmen asla vazgeçmedi. Gelecek konuşalım dediğimde ise bahaneleri asla bitmedi. İş bul para kazan ben senin bulunduğun yere gelemem memuriyetten dolayı ben memur birini istiyorum sürekli bu baskılar içersinde senelerim geçti ne zaman gelecek planı yapalım desem işimi gücümü bahane etti. İş buldum onunda tayin isteyip gelebileceği bir yere ben memur istiyorum diye tutturdu. Madem öyle evlenelim ben oturup kpss çalışayım dedim atanda gel dedi. O kadar çaresiz bırakıyor ki kız eklemleri de asla bitmedi. Yüzsüzlüğe vurdu iyice bu kız kim tüm fotoğraflarını seri beğenmiş dediğimde arkadaşın baldızı işyerinde tanıştık ekledim dedi. Madem öyle elin kızları ekliyor tanışma tarihini instagramına yazacaksın dedim ekleyen sevgilin olduğunu bilerek ekleyip konuşacak yapmadı. 6 senemi bu kişi için ziyan ettim ne birini ekledim ne biriyle konuştum evleneceğimiz yuva kuracağımız zamanın hayalini kurdum. Ne zaman gelecekten konuşalım desem yalnız başıma kaldım. Kendisi bir asgari ücretlinin aldığı maaşın 4 katını alan biri istese eşi çalışmasa bile rahat geçinir ama asla evlenmeye niyeti yok her şeyi benden bekliyordu. Türkiye’nin bu zamanında her şey ateş pahası iş bulmak aşırı zorken kendisinin rahatı keyfi yerindeyken bir kere de dönüp benim durumum iyi evlenelim zamanı geldi bile diyemedi. Özel sektörde iş bulduğumda hala daha memur istiyorum baskısı yapıp sonrada sinirden söyledim demesi ve tarih bile yazamaması bu ilişkinin sonunu getirdi. Ona hep söylediğim şey ben memur olma çabasında değilim kendimi özel sektörde geliştirmeye çalışıyorum memur istiyorsun madem öyle birini bul beni üzmeye hakkın yok. O kadar dönek ki yok ben illa memur istemiyorum der ama iş ciddiye gelince ben böyle bir hayat istemiyorum eşimde rahat edecek. Sen zaten erkek olarak memur olmuşsun Türkiye’de herkes memur olacak diye bir şey yok bende özelde çalışayım ne olacak. Anlamadı asla 6 sene dile kolay çok çabaladım çok istedim olsun diye bir türlü o niyette olmadı o isteğini asla göremedim. İçim o kadar acıyor ki. Onca rahatında ilişkisini düşünemedi. Allah’a havale ettim. Yaşattığını yaşasın diyorum ben dersimi aldım. İlahi adalet eninde sonunda kendisini gösterir mi? Böyle bir tipi geç olsa hayatımdan çıkarmak doğru muydu? Görüşlerinizi merak ediyorum. Onca rahatı yerindeyken bu şekilde hiçe sayması çok zor bir durum umarım çabuk atlatırım. Daha kolay atlatmam için önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim
Seven adam işe güce bakmaz. Özel sektörde kendimi geliştiriyorum bunun bilincinde ol dedim. Niyetin yoksa devam ettirmenin anlamı yok bitecek. O kadar anlamamazlığa vuruyor ki anlatmak için uğraşmıcam hala bana bu hale geldiği için memnun vicdanın rahat mı diyor. Dayanamıyorum artık işime gücüme mi odaklanayım bunun yaptıklarına mı şaşırdım. Madem memur istiyorsun evlenelim çalışayım çok güveniyorsun ye kazanacağıma dedim kabul etmedi ne yapayım bende suç asla asla kabul etmedim ben memur ol diye tutturmuyorum dedi inandım iş buluncaya kadar yine aynı memur sevdası zuhur ettiValla anlamadım olayi ya çok sevmiş ya hırs yapmış.6 yıl ve adam illa memur ol diyorSeven adam statüye mi bakar diye dusunememis kız ve 6 yılı dediği gibi çöp olmuş.İnsaallah adamla tekrar barisip beklemeye devam etmez.
Şuan tek elimde olan şey kariyerim iyi ki çabalamışım mesleğim için diyorum yorumunuz için teşekkür ederimHayat sartlari cok degisti artik tr de tek maasla esim otursun ben calisir eve bakarim zamanlari gecti gitti ki bu adam size asla evde otur ben calisiyim demez.
Kadinlar nasil esleri issiz olmasin istiyorlarsa erkekler de ayni sekilde. Ve bence gayet haklilar. Kendi gecimini saglayamayan kadin ya da erkek evlilikte digerine yuk olur ( ektrem durumlar haric)
Sadede gelirsek bu adam sizi sevmemis.
Siz 6 yil iyi maasli memur kocam olucak diye beklemissiniz, o beyfendi memur es aramis hep.
Size tavsiyem isinizde ilerleme hedeflerinize odaklanin. Sizi gercekten seven birileri cikar karsiniza ama bu adam ne sevmis ne de istemis sizi bunu kabullenin
Ben adamı suçlayamadım. Baştan beri adam amacının para ve memurluk olduğunu belirtmesine rağmen siz böyle bir adamla evlilik hayali kurup 6 sene ilişki yürütmüşsünüz. Kızları eklediğini görmeniz de cabası. Bile bile lade
Çok teşekkür ederim yorumunuz için içim ferahladı okuyuncaMerhaba öncelikle sizi çok iyi anlıyorum..insan emek veriyor zaman harcıyor sonra da o yılların çöp olduğunu düşünmesi..hemen hemen hepimiz böyleyiz.. böyle düşünüyoruz..daha yaşayacak çok uzun yıllarımız var önümüzde bunu hesaba katmak gerek.. çok iyi yapmışsınız iyi ki yapmışsınız..ya evlenip koskoca bir ömrümüzü ziyan etseydi.. üstelik evlenince hele de çocuk olunca ayrılmak daha zor..evlilik bir kadına gerçekten değer veren o kadının özel bir kadın olmasına gerek yok zihniyeti kadını kutsal sayan bir beyinse her kadına değer verecektir değer veren erkek incitmez kırmaz böyle saçma işlere girmez.. lütfen şunu hayâl edin evlilik ayrılmak için yapılan bişey değildir öyleyse evlenmek niye..madem durum böyledir önce doğru insanı sevin.. bakışından merhamet aksın edep aksın..bir sıkıntınız olduğunda elinizi sımsıkı tutup bunu birlikte aşıcaz üzülme desin sizinle şakalaşsın birlikte vakit geçirmekten sıkılmasın daima gurur duysun övgüyle konuşsun kırmaktan çok korksun incitmekten..evde sorumluluk alsın ama siz demeden.çocuklarıyla ilgilensin en az annesi kadar.. işte böyle bir erkek için üzülmeye değer.. Allah size merhamet etmiş yoksa evlenseniz daha beter olacağı kesin.sadakat sadece bedende olan bişey değildir önce kalptedir sonra gözlerde sonra da bedende..size ihanet eden sevginize saygısızlık edip duygularınızı hiçe sayan bencil bir insan için bugünü bayram ilan edin..ve bir gün gerçek aşkı bulmanız dileğiyle.
Adamın tek derdi ev işi çoluk çocuk üstüme kalmasın, karım hem çalışsın belli bir geliri olsun , vakitlice evinde olsun, hem de evle ilgilensin, ben de malak gibi yayılayım. Vizyonsuzluk böyle bişey.“Rahat icinde eklesin kizlari” demissiniz de 6 sene evvel de sizi eklemis. Bir soz vardir; her sey basladigi yerde biter diye.
İnsanlardaki -ust duzey- degilse memur takintisini anlayamiyorum. Neden ozel sektorde kariyer yapip misliyle kazanacagima memur maasina tav olayim ki?
Neyse adamin fikri de, zikri de ilk gunden beri ayniymis. Sasilasi sey sizin 6 yil oldugunuz yerde durmaniz.
Kendini öyle savunuyordu ki kız ekleme konusunda şurdan arkadaş burdan arkadaş ben suçlu ben abartıyor oldum.Ben adamda bir suç bulamadım(Tabiat olarak karaktersiz orası ayrı ama size karşı karaktersizliğini en baştan beri gizlememiş). İlk başta belli etmiş niyetini. Memur biriyle evlenmek istiyorum demiş. Siz gereksiz yere hayaller kurup belki ikna ederim diye kalmışsınız bu ilişkide.
Kızları seri şekilde ekleyen ve niyetini belli eden bu adama neden katlandığınızı anlamak çok zor.
Düpedüz gurursuzluk bu.