6 yıllık ilişkiyi sonu olmadığı için bitirdim onca yıl çöp oldu

Sizi tanımıyorum bile yükselsem ne olacak. Sadece kendimi anlatmaya çalışıyorum. Bunca yıl memur istiyorum derken ben iş bulup artık düzene girecekken hala memur istiyorum demesi ayıp değil mi ya çok mu kolay iş bulmak düzen kurmak bu zamanda. Tehdit etmedi zorlamadı. Bende onu zorlamadım git öyle birini bul dedim. Sadece içimi dökmek istedim

Mutluluğunuz daim olsun. Teşekkür ederim

6 sene ya 6 sene . Boru değil. Bu adama 6 sene nasıl katlandınız? 6 sene boyunca adam memur da memur demiş siz yanında durmuşsunuz. Hiç yüzyüze geldiniz mi?

Ben ona hak vermiyorum. İğrenç abazanin tekiymis. Sizi de manipüle etmiş tecrübesizdiniz ilk kez inandiniz anlıyorum ama işaretler çok net. Burada hep diyorum kadınlar çıkarınızı koruyun erkekler için büyük fedakarlıklar yapmayın. İstemediğiniz işleri yapmayın erkek istiyor diye. Bunu yapan çok kadın var mesela. Bir de sizinki sürekli arayış içinde biriymiş iğrenç. Üzülecek bir şeyiniz yok. Kazandığınız yılları da kâr sayın.

Kendi düşen ağlamaz ....

Defalarca ayrıldım durumun gayet farkındaydım kabul etmeyen oydu. O kadar soğudum ki erkek cinsinden bakmadım kimseye zaman geçti gitti

Ha 25 lik kızlar da 40 yaşında adam gelse varsak diye açmış kollarını bekliyorlardı. Amma g.tünü kaldırmışsınız sümsüğün, daha biraz zor iner geri. Ayı hz.'nin "Tamam memur istemiyorum abartma " demesi sizin "Piki" deyip oturmanıza yeterli ise suçluyu uzaklarda aramayın.

Yani siz kendinizi sevmemişsiniz. Kaldı ki başkasının sevmesini bekliyorsunuz...

Olay sadece memurluk değil ki adam sosyal medyada kızları ekliyor siz halen bu ilişkiye devam ediyorsunuz. Zannediyor musunuz ki öyle masumca ekleyip fotoğraf beğenmekle kalmış, adam her gördüğüne mesaj atan bir tip işte. Zaten sizinle de ilişkisi aynen böyle başlamış. Her önüne gelene mesaj atan, yürüyen bir adam. Başka bir özelliği yok.

6 gununuze bile degmezmis oysa. Yasadiklarinizdan dersler cikarip onunuze bakin derim. Cok gencsiniz. Hayat devam ediyor. Daha iyisine layiksiniz

Seven adam işe güce bakmaz. Özel sektörde kendimi geliştiriyorum bunun bilincinde ol dedim. Niyetin yoksa devam ettirmenin anlamı yok bitecek. O kadar anlamamazlığa vuruyor ki anlatmak için uğraşmıcam hala bana bu hale geldiği için memnun vicdanın rahat mı diyor. Dayanamıyorum artık işime gücüme mi odaklanayım bunun yaptıklarına mı şaşırdım. Madem memur istiyorsun evlenelim çalışayım çok güveniyorsun ye kazanacağıma dedim kabul etmedi ne yapayım bende suç asla asla kabul etmedim ben memur ol diye tutturmuyorum dedi inandım iş buluncaya kadar yine aynı memur sevdası zuhur etti

Şuan tek elimde olan şey kariyerim iyi ki çabalamışım mesleğim için diyorum yorumunuz için teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim yorumunuz için içim ferahladı okuyunca

22 yaşınızda 6 senelik ilişki için bu kadar vakit ve çaba harcayacaginiza, kendinize yatırım yapsaydınız.adamin maaşı, aklinizi başınızdan aldı herhalde.aileniz ,arkadaşlarınızla görüşmenizi istemese,dışarı çıkmanıza karşı gelseler isyan bayrağını cekersiniz.elin adamı yapınca kuzu kuzu kabul ediyorsunuz.boyle ortada kalirsiniz iste.Allah akıl fikir versin.

Adamın tek derdi ev işi çoluk çocuk üstüme kalmasın, karım hem çalışsın belli bir geliri olsun , vakitlice evinde olsun, hem de evle ilgilensin, ben de malak gibi yayılayım. Vizyonsuzluk böyle bişey.

Kendini öyle savunuyordu ki kız ekleme konusunda şurdan arkadaş burdan arkadaş ben suçlu ben abartıyor oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…