- 15 Ekim 2016
- 6.607
- 11.916
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neye istinaden çok safsın acıyorum dedi ki?Bana söylüyordu son zamanlarda çok safsın üzülüyorum sana bakınca acıyorum demişti. 2 aydır unutmaya çabalıyorum. Tekrar tekrar döndüğü için mi tamamen silinmiyor bilmiyorum. Öğretmenlik mezunuyum, onun sınavına hazırlanıyorum. Ailem zor imkan sağlıyor. Tekrar kalırsam çok zor koşullarım olacak. Bütün her şeyin farkında olmama rağmen duygularıma engel olamıyorum. 5 sene önce 1 buçuk yıllık ilişkim bittiğinde de atlatmam 1-2 senemi almıştı. Ama onda çok daha kötü şeyler yaşamıştım. Genel olarak alışma sürecim uzun sanırım. Durumu kabullenmekle başlamam gerektiği söylenmiş ama neden bunu başaramıyorum aklım hep yaşadığım 8 aylık süreçte. Şuanda 1-2 aydır ne kadar hata yaptıysa sevdiğimden ötürü hep taviz verdim kendime saygım bile kalmadı ona rağmen hala kestirip atamıyorum.
Erkeklerin bir sürü ilk aşkı oluyor, unutamamaları normalCanım size bir bilgi dost acı söyler erkekler ilk aşklarını unutamaz![]()
Atandigin zaman bu adamın hiçbir önemi kalmayacak. Yepyeni bir sosyal ortam, öğrencilerin, her sabah giyinip ozbakimini yapıp gideceğin bir okulun, her ay hesabına yatan paran.. O yüzden bırak şimdi o salataligi da surda 4 ay kaldı, bir dakikani bile boşa geçirme. Bak eğitim bilimleri kalktı, soru sayısı azaldı. Aslında çok avantajlı bir sene. Gerçi şimdi de akademi geldi ama oraya girdin mi tamam bu iş.
Bir sebep de yok son zamanlarda gereksiz kelimeler sarf ediyor canımı yakıyordu. Sırf onu koşulsuz sevdiğim için yani. Acır gibi konuşuyordu. Halbuki 5-6 ay kendisi benim peşimden koştu kendini küçük düşürdü. Ben umutlandım bağlandım bu kez kendisinde problemler ortaya çıktı.neye istinaden çok safsın acıyorum dedi ki?
Aslında eğer gerçekçi ise olması gerekiyor değil mi. Dinine bağlı olduğunu belli eden biri, bir insanı bu şekilde üzmeye çekinir. Demek ki değil ve sadece bahaneler üretiyor, bunu da dini öne sürerek yapıyor.konunuz ile ilgili diğer üyelerin her söylediğine katılıyorum, sadece ahlakın ve karakterin dinle inançla alakası olmadığını söylemeye geldim.
Ben yanlış insana değer verdim. Çünkü kendisi sözde 3 sene önce bitmiş bir ilişkiye dair ara sıra anılarını anlatıyordu. Bende olayı anlatıyor kişiyi değil diyerek kendimi avuttum. Bu kadar hatırlamasının büyük bir problem olduğunu bana zarar verdikten sonra anladım. Sevgisi gerçek bile değil bana kalırsa sadece unutmak içindi. Sadece nasıl bu kadar saf olduğumu niye kullanılmaya açık olduğumu bana bunun nasıl yapıldığını vs hiçbir şeyi anlayamıyorum.Erkeklerin bir sürü ilk aşkı oluyor, unutamamaları normal
40 yaşına geldim diye mi bilmiyorum ilk aşkını unutamamak vs artik çok komik geliyor. İsmini vs hatırlarsın da takıntı derecesinde hatirliyorsan psikolojik sorunların vardır
neye istinaden çok safsın acıyorum dedi ki?Bana söylüyordu son zamanlarda çok safsın üzülüyorum sana bakınca acıyorum demişti. 2 aydır unutmaya çabalıyorum. Tekrar tekrar döndüğü için mi tamamen silinmiyor bilmiyorum. Öğretmenlik mezunuyum, onun sınavına hazırlanıyorum. Ailem zor imkan sağlıyor. Tekrar kalırsam çok zor koşullarım olacak. Bütün her şeyin farkında olmama rağmen duygularıma engel olamıyorum. 5 sene önce 1 buçuk yıllık ilişkim bittiğinde de atlatmam 1-2 senemi almıştı. Ama onda çok daha kötü şeyler yaşamıştım. Genel olarak alışma sürecim uzun sanırım. Durumu kabullenmekle başlamam gerektiği söylenmiş ama neden bunu başaramıyorum aklım hep yaşadığım 8 aylık süreçte. Şuanda 1-2 aydır ne kadar hata yaptıysa sevdiğimden ötürü hep taviz verdim kendime saygım bile kalmadı ona rağmen hala kestirip atamıyorum.
yani hangi lafın muhabbetin içinde söyledi anlamında sordumBir sebep de yok son zamanlarda gereksiz kelimeler sarf ediyor canımı yakıyordu. Sırf onu koşulsuz sevdiğim için yani. Acır gibi konuşuyordu. Halbuki 5-6 ay kendisi benim peşimden koştu kendini küçük düşürdü. Ben umutlandım bağlandım bu kez kendisinde problemler ortaya çıktı.
Diyemez ki zaten haksız ama kendince gerekçeler üretmeye devam ediyordu. Haram bir ilişki içindeyiz, ben ilişkiyi kaldıramıyorum bu sevgiyi kaldıramıyorum vs vs. Yani zaten ettiği sözlerden sonra kendime olan saygımı bile yitirdim.Acıyorum bile demiş. Bu kadar boşboğazlık, patavatsızlık da olmaz yahu. Sana karşı çok saygısız ve kırıcı olmuş. Adam gibi "sevmiyorum, aklım başkasında, seninle konuşmam sana umut veriyor artık yazmayalım kendine iyi bak hakkını helal et" gibi şeyler demek yerine saçmalamaya devam etmiş.
İletişimi tamamen kesmelisin. Hatta numaranı, sosyal medya hesaplarını değiştirip izlerini kaybettirmelisin. Aklı başkasında olan biriyle konuşulmaz zaten, bunca zamandır bu gerçeği senden saklaması ve ortaya çıkınca da yok safsın acıyorum falan gibi saçmalamaya devam edip bir de pişkin pişkin seni teselli etmeye çalışması ne oluyor. İletişim kapılarını komple kapat, sınavın önemli. Sınavı kazanırsan harika olur, çevren değişir, daha kolay unutursun. Seninle iletişime geçmesine izin verme. Sana safsın diyor ya, ben olsam asıl sen şöylesin diye yüzüne saydırır, asıl ben sana acıyorum böyle iğrenç bir zihinle bir ömür yaşamaya mahkumsun der engellerdim. Kalsın onun saçma sohbeti bırak önüne bak.
Sebepsiz yere bana kötü davranmış herhangi bir şeye küfür ettiği için bende kızdığım bunları hak etmediğimi söylediğim için. Ben haksızım sana kötü davranıyorum ama elimde değil bakıyorum sana acıyorum bu şekilde olduğun için demişti. Yani her yaptığına ses etmeyip sevmeye devam ettiğim için. Sonrasında da farklı bir şeyler bahaneler üreterek bitirdi ilişkimizi. Sonrasında çok dönüşler yaşadı olacak gibi oldu tekrar uzaklaştı böyle devam ediyor. Önceden uzaklaşsa da tekrar konuşunca daha da bağlanırdık.neye istinaden çok safsın acıyorum dedi ki?
yani hangi lafın muhabbetin içinde söyledi anlamında sordum
Evet ags sınavına çalışıyorum. Hocalar da motive ediyor, bazı konular da anlaşılır geliyor ama hiç bakmadığım kısımlar var. Mesela tarih hiç bilmiyorum. Ya da alan sınavıma neredeyse hiç çalışmadım. Alanım da zor 4 ayda yapabilir miyim bilmiyorum dünyam basıma yıkılmış gibi. Şuanda 50 sorudan sadece 10 unu yapabilecek bir kapasitedeyim, alandaki hocanın programından 4 ay gerideyim. Ne kadar yetişebilirse onu yapmam gerekiyor ama yogun umutsuzluk duygusu çalışmamı etkiliyor. Sizce de mümkün mü yani 4 ayda yükselebilmem. Temelim hiç yok değil ama çoğu kısmı da unuttum.