6 yıllık ilişkiyi sonu olmadığı için bitirdim onca yıl çöp oldu

Ay nerden buldun bu aç köpeği ya.
Memur istiyormuş bulamıyor demek ki
İnsanlar anlıyor bunun maaşı için kız aradığını demek ki.
Bırak arkadasım ya.
Sen çok iyi niyetli bir kızsın belli.
Allah karşına çok güzel insanlar çıkarsın.

6 senenizin çöp olduğunu düşünmüyorum. Her yaşanan ilişki bir tecrübedir neticede. Adam en başından buymuş saklamamış kendini. Siz kabul etmiş 6 sene bu ilişkiye devam etmişsiniz

İlk defa geçen yıllara üzüldüm. Neyse bir daha yapmayın bunu kendinize.

Kesinlikle
Dahası öylesi kadına doğum yaptıktan bir hafta sonra anasını başına getirtip, sen işe dönünce bakıcıya para vermeyiz diye düşündüm de diyemez.
Mazallah kadın o zaman ben işi bırakırım falan der

Bunlar için önemli olan işde geçirdiğin saattir ne kadar yorulursun yorul dörtte eve döndüysen gık diyebilme hakkın yoktur.memur memur demeleri ne hayat pahalılığı, ne çalışan kadın istemeleri yoksa maddi manevi daha rahat kullanabilmeleri

Son düzenleme:
Olumsuz her yorum kınamak değildir.siz 16 yaşında tanışıp, evlilik hayaline başlamışsınız.20 yaşında evlenip napacaktiniz?zannediyorsunuz ki bir eliniz yağda bir eliniz balda olacak.adamin yaptıklarınızı aileniz yapsa isyan bayrağını cekersiniz,net.elin adamı yapınca tatlı oluyor.simdi Allah akıl fikir vermesinde ne yapsin

Adam size surekli bir seyler demis ama icraate gecmek konusunda sinifta kalmis.
Sizin icin hicbir eylemde bulunmayan bir adamin degisecegine inanip 6 senenizi yeme motivasyonunuz neydi?
Desem ki adam asktan gozunuzu kor etti o da degil, kilini bile kipirdatmamis ki sizin icin...

Anladığım kadarıyla 16 yaşındayken değil, 22 yaşındayken tanışmış. Şu an 28 yaşında.

Onun sevdası para.Olur da bir gün işten çıkarılırsan her şey ona kalmasin diye bu zorlama.Sen bilirsin ama bence bu adamdan kaç uzaklaş.Adam açık açık sana bakamam diyor.Hastalik var kaza var Allah korkusundan güven olmaz böylesine

Bırak onu.Ne düşünüyorsa ne diyorsa ilgilenme.Olmaz ondan.Olsaydi 6 yılda olurdu zaten

Ben adamda beddua edilecek bir şey görmedim.Niyetini hiç gizlememiş . Talepleri hep belliymiş,kandirmamiş Ben böyleyim işine gelirse demiş. Olmazı oldurmaya çalışıp,ilişkide mucize bekleyen hep siz olmuşsunuz,e tâbi sonu hüsran......

Kendinize hiç saygınız yok mu , çok yazık, memlekette adam mı kalmadı da bu sümsük herife yapıştın bacım, Allah akıl versin sana , bu adamla evlenip hayatını karartmaya baya baya kararlısın , Allahtan o seni istemeyerek sana iyilik etmiş yoksa senin gözünün göreceği yok

Bu ilişkide tek sadakatli olan neden sizsiniz , ve neden adamın sadakatsiz , bencil , terbiyesiz olduğunu bile bile devam ettiniz, önce bunlara cevap verin..

Konu sahibi tek suçlu ben miyim demişsiniz. Elbette değilsiniz de adamın kalibresi belli ama. Benim sevgilim “memur kadın isterim” diye 1 kere söylese s..g… (defol ) derdim. Benim gibi birini bulmuş da memurunu arıyor. Özelde sürüneceğim, taşı sıkıp suyunu çıkaracağım, bu sümsüğün tek başarısı memur olmak olacak ve yata yata bana “ben memur isterin yea” diye gevşek gevşek konuşup memur kız ekleyecek. Valla inanılmaz yani. Adam zaten çöp. İşte bu çöple nasıl 6 yıl geçirdiniz oba hayret ediyoruz.

Tamam ayrılmışsınız da bu çöp 2 aya kimseyi bulamayıp size dönünce nasıl inandınız? Hadi inandınız bu sümsüğün neresini beğendiniz de tekrar barıştınız?

Neyse artık üzülmeyin. Her kötü olay bir deneyim. Bundan sonra çöp adam görünce kaçın. Çok gençsiniz gençlikte öyle hatalar çok oluyor. O yüzden 25ten önce evlenmek çok büyük kumar geliyor bana.

Gidip bir lokma dokturun, kimi nasil sevindirdiyseniz bu hemen kabul olmus ki karaktersizin biriyle evlenmeden ayrilmissiniz.

Zaten bastan memur olmadiginizi, olmayacaginizi biliyorsa boyle bir takintisi var denk biriyle beraber olsaydi. Boyle iyi niyetli insanlari somurenleri cidden anlamiyorum.

Gozu disarda olan daha simdiden evliyken de neler neler yapardi.

Yatip kalkip sukredin diyorum. Bu surec gecince dogru insanla karsilasinca bu insani hatirlamayacaksiniz bile.

Ps: cidden lokma dokturun

kendin etmiş kendin bulmuşsun, dünyada erkek kalmamış gibi yapışmışsın 6 sene hırbonun birine… kendine saygısı olan insan ilk kız eklemesinde ortalığı birbirine katıp al memurları gözüne sok o zaman diye yolvermesi lazımdı sen eşek gibi kabul etmişsin resmen her yerden birilerini eklemiş herif seni insan yerine bile koymamış egosunu beslemiş senle bi de hala ayrılmam doğru muydu diyorsun… boş durmazsın merak etme sen kendini feda etmeye alışmışsın bulursun aynı ayarda bi kazma

Siz ne düşündünüz de böyle net düşünceleri olan insana karşı değişir umuduyla devam ettiniz? Adam baştan memur istiyorum demiş hadi ilkini öylesine söyledi varsayıp devam ettiniz bir sonraki demesinde de mi hiç kendinize gelmediniz?
Adam sürekli olarak kızları eklemiş, eklemediği memur kalmamış siz hala daha evlenelim derdine düşmüşsünüz. Siz kendinize olan saygınızı / sevginizi acaba ne zaman yitirdiniz?
Kusura bakmayın ama adam baştan belliymiş, siz olmayacak bir hayale kapılmışsınız nedensiz.

Hayatta bir kesim insan var cehaletten ölmüş. Sevgiliniz de tam olarak böyle biri. Özel sektör ve devlet arasında çalışkan insan için fark yoktur. Çalışan özelde de ekmeğini yer rahatlıkla. Devlet memuru olan insan oturup maaşım gelsin diyemez ki soruşturması açılır anında. Ne kadar cahil bir düşünce.
Aşk, evlilik memuriyete bakmaz. Özel sektörde çalışan kadınlara nolmuş yani misler gibiyiz kendimizi geliştiriyoruz, devlette de tabii böyle bilgili, çalışkan insanlar var ona asla sözüm yok.
Fakat ilişki anlamında sorun sizde sevgili konu sahibesi. Adam memuriyet türküsü tutturup hatalarını örtbas etmiş. Siz memur olsaydınız kadın eklemeyecek miydi?
İnat edip bu adama emek vermişsiniz. Yaptığınız şey şuna benziyor musalla taşında yatan bir ölünün başında dirilsin diye 6 sene ağlayıp dua etmek... Gereksiz, saçma ve abes. Sonuç olarak hayal kırıklığı yaşamışsınız. Geleceği bilemeyiz ama ön görürüz siz 1.senenizden 6. Senenizi ön görebilirsiniz halbuki ve bu adama sen kimsin ya ne sanıyorsun kendini diyip çekip gidebilirdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…