- 7 Ocak 2011
- 6.826
- 4.285
Yüzsüz olan ondan ziyade sizsiniz. Adam bin defa demis memur istiyirum diye , aday aramış da zaten bulmiş bile olabilir. Siz bir kendinize gelin bence22 yaşımda başlayan bir ilişki İnternetten kendisi bana mesaj atmış o şekilde tanışmıştık, benden 3 yaş büyük kendisi. Ben özel sektörde çalışırken o memurdu ve rahat iyi bir kurumda memur. İlk zamanlarda memur olmamı çok istiyordu memur eş istediğini sürekli söylüyordu. Ne zaman gelecek hakkında konuşmak istesem memur istediğini söylüyordu. Bende özel sektörde çalıştığımdan kpss çalışma gibi bir durumum yoktu. Bunu bir türlü anlatamıyordum. Kendisi sosyal medyayı aktif olarak kullanan sürekli kız ekleyen birisi eklemediği ne memur ne öğretmen ne hemşiresi kalmamıştı. Ordan burdan arkadaşım diyerek sürekli kızları ekleyip tanışıp fotoğraflarını beğenen bir tip. Bizde internetten tanıştık yapma etme dememe rağmen asla vazgeçmedi. Gelecek konuşalım dediğimde ise bahaneleri asla bitmedi. İş bul para kazan ben senin bulunduğun yere gelemem memuriyetten dolayı ben memur birini istiyorum sürekli bu baskılar içersinde senelerim geçti ne zaman gelecek planı yapalım desem işimi gücümü bahane etti. İş buldum onunda tayin isteyip gelebileceği bir yere ben memur istiyorum diye tutturdu. Madem öyle evlenelim ben oturup kpss çalışayım dedim atanda gel dedi. O kadar çaresiz bırakıyor ki kız eklemleri de asla bitmedi. Yüzsüzlüğe vurdu iyice bu kız kim tüm fotoğraflarını seri beğenmiş dediğimde arkadaşın baldızı işyerinde tanıştık ekledim dedi. Madem öyle elin kızları ekliyor tanışma tarihini instagramına yazacaksın dedim ekleyen sevgilin olduğunu bilerek ekleyip konuşacak yapmadı. 6 senemi bu kişi için ziyan ettim ne birini ekledim ne biriyle konuştum evleneceğimiz yuva kuracağımız zamanın hayalini kurdum. Ne zaman gelecekten konuşalım desem yalnız başıma kaldım. Kendisi bir asgari ücretlinin aldığı maaşın 4 katını alan biri istese eşi çalışmasa bile rahat geçinir ama asla evlenmeye niyeti yok her şeyi benden bekliyordu. Türkiye’nin bu zamanında her şey ateş pahası iş bulmak aşırı zorken kendisinin rahatı keyfi yerindeyken bir kere de dönüp benim durumum iyi evlenelim zamanı geldi bile diyemedi. Özel sektörde iş bulduğumda hala daha memur istiyorum baskısı yapıp sonrada sinirden söyledim demesi ve tarih bile yazamaması bu ilişkinin sonunu getirdi. Ona hep söylediğim şey ben memur olma çabasında değilim kendimi özel sektörde geliştirmeye çalışıyorum memur istiyorsun madem öyle birini bul beni üzmeye hakkın yok. O kadar dönek ki yok ben illa memur istemiyorum der ama iş ciddiye gelince ben böyle bir hayat istemiyorum eşimde rahat edecek. Sen zaten erkek olarak memur olmuşsun Türkiye’de herkes memur olacak diye bir şey yok bende özelde çalışayım ne olacak. Anlamadı asla 6 sene dile kolay çok çabaladım çok istedim olsun diye bir türlü o niyette olmadı o isteğini asla göremedim. İçim o kadar acıyor ki. Onca rahatında ilişkisini düşünemedi. Allah’a havale ettim. Yaşattığını yaşasın diyorum ben dersimi aldım. İlahi adalet eninde sonunda kendisini gösterir mi? Böyle bir tipi geç olsa hayatımdan çıkarmak doğru muydu? Görüşlerinizi merak ediyorum. Onca rahatı yerindeyken bu şekilde hiçe sayması çok zor bir durum umarım çabuk atlatırım. Daha kolay atlatmam için önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim
Geçmiş olsun, bence “neden altı yıl dayandın” diye üzerine gitmenin anlamı yok. Sonuçta olan olmuş. Geç olsun, güç olmasın. Eğer güzel bir işiniz varsa ve sevdiklerinizle bol bol vakit geçirirseniz 6 aya kendinize gelirsiniz. Adamı da bir daha değerlendirmeyin artık. Baştan belliymiş zaten kumaşı.22 yaşımda başlayan bir ilişki İnternetten kendisi bana mesaj atmış o şekilde tanışmıştık, benden 3 yaş büyük kendisi. Ben özel sektörde çalışırken o memurdu ve rahat iyi bir kurumda memur. İlk zamanlarda memur olmamı çok istiyordu memur eş istediğini sürekli söylüyordu. Ne zaman gelecek hakkında konuşmak istesem memur istediğini söylüyordu. Bende özel sektörde çalıştığımdan kpss çalışma gibi bir durumum yoktu. Bunu bir türlü anlatamıyordum. Kendisi sosyal medyayı aktif olarak kullanan sürekli kız ekleyen birisi eklemediği ne memur ne öğretmen ne hemşiresi kalmamıştı. Ordan burdan arkadaşım diyerek sürekli kızları ekleyip tanışıp fotoğraflarını beğenen bir tip. Bizde internetten tanıştık yapma etme dememe rağmen asla vazgeçmedi. Gelecek konuşalım dediğimde ise bahaneleri asla bitmedi. İş bul para kazan ben senin bulunduğun yere gelemem memuriyetten dolayı ben memur birini istiyorum sürekli bu baskılar içersinde senelerim geçti ne zaman gelecek planı yapalım desem işimi gücümü bahane etti. İş buldum onunda tayin isteyip gelebileceği bir yere ben memur istiyorum diye tutturdu. Madem öyle evlenelim ben oturup kpss çalışayım dedim atanda gel dedi. O kadar çaresiz bırakıyor ki kız eklemleri de asla bitmedi. Yüzsüzlüğe vurdu iyice bu kız kim tüm fotoğraflarını seri beğenmiş dediğimde arkadaşın baldızı işyerinde tanıştık ekledim dedi. Madem öyle elin kızları ekliyor tanışma tarihini instagramına yazacaksın dedim ekleyen sevgilin olduğunu bilerek ekleyip konuşacak yapmadı. 6 senemi bu kişi için ziyan ettim ne birini ekledim ne biriyle konuştum evleneceğimiz yuva kuracağımız zamanın hayalini kurdum. Ne zaman gelecekten konuşalım desem yalnız başıma kaldım. Kendisi bir asgari ücretlinin aldığı maaşın 4 katını alan biri istese eşi çalışmasa bile rahat geçinir ama asla evlenmeye niyeti yok her şeyi benden bekliyordu. Türkiye’nin bu zamanında her şey ateş pahası iş bulmak aşırı zorken kendisinin rahatı keyfi yerindeyken bir kere de dönüp benim durumum iyi evlenelim zamanı geldi bile diyemedi. Özel sektörde iş bulduğumda hala daha memur istiyorum baskısı yapıp sonrada sinirden söyledim demesi ve tarih bile yazamaması bu ilişkinin sonunu getirdi. Ona hep söylediğim şey ben memur olma çabasında değilim kendimi özel sektörde geliştirmeye çalışıyorum memur istiyorsun madem öyle birini bul beni üzmeye hakkın yok. O kadar dönek ki yok ben illa memur istemiyorum der ama iş ciddiye gelince ben böyle bir hayat istemiyorum eşimde rahat edecek. Sen zaten erkek olarak memur olmuşsun Türkiye’de herkes memur olacak diye bir şey yok bende özelde çalışayım ne olacak. Anlamadı asla 6 sene dile kolay çok çabaladım çok istedim olsun diye bir türlü o niyette olmadı o isteğini asla göremedim. İçim o kadar acıyor ki. Onca rahatında ilişkisini düşünemedi. Allah’a havale ettim. Yaşattığını yaşasın diyorum ben dersimi aldım. İlahi adalet eninde sonunda kendisini gösterir mi? Böyle bir tipi geç olsa hayatımdan çıkarmak doğru muydu? Görüşlerinizi merak ediyorum. Onca rahatı yerindeyken bu şekilde hiçe sayması çok zor bir durum umarım çabuk atlatırım. Daha kolay atlatmam için önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim
Ben de çok acı çekiyorum.Tipki sizin sevgiliniz gibi gözü dusarda birine denk geldim ben de ..bizi arkadaşlarımiz tanıştırdı intenret vs durumu yok ama gözü hep dışardaydi.22 yaşımda başlayan bir ilişki İnternetten kendisi bana mesaj atmış o şekilde tanışmıştık, benden 3 yaş büyük kendisi. Ben özel sektörde çalışırken o memurdu ve rahat iyi bir kurumda memur. İlk zamanlarda memur olmamı çok istiyordu memur eş istediğini sürekli söylüyordu. Ne zaman gelecek hakkında konuşmak istesem memur istediğini söylüyordu. Bende özel sektörde çalıştığımdan kpss çalışma gibi bir durumum yoktu. Bunu bir türlü anlatamıyordum. Kendisi sosyal medyayı aktif olarak kullanan sürekli kız ekleyen birisi eklemediği ne memur ne öğretmen ne hemşiresi kalmamıştı. Ordan burdan arkadaşım diyerek sürekli kızları ekleyip tanışıp fotoğraflarını beğenen bir tip. Bizde internetten tanıştık yapma etme dememe rağmen asla vazgeçmedi. Gelecek konuşalım dediğimde ise bahaneleri asla bitmedi. İş bul para kazan ben senin bulunduğun yere gelemem memuriyetten dolayı ben memur birini istiyorum sürekli bu baskılar içersinde senelerim geçti ne zaman gelecek planı yapalım desem işimi gücümü bahane etti. İş buldum onunda tayin isteyip gelebileceği bir yere ben memur istiyorum diye tutturdu. Madem öyle evlenelim ben oturup kpss çalışayım dedim atanda gel dedi. O kadar çaresiz bırakıyor ki kız eklemleri de asla bitmedi. Yüzsüzlüğe vurdu iyice bu kız kim tüm fotoğraflarını seri beğenmiş dediğimde arkadaşın baldızı işyerinde tanıştık ekledim dedi. Madem öyle elin kızları ekliyor tanışma tarihini instagramına yazacaksın dedim ekleyen sevgilin olduğunu bilerek ekleyip konuşacak yapmadı. 6 senemi bu kişi için ziyan ettim ne birini ekledim ne biriyle konuştum evleneceğimiz yuva kuracağımız zamanın hayalini kurdum. Ne zaman gelecekten konuşalım desem yalnız başıma kaldım. Kendisi bir asgari ücretlinin aldığı maaşın 4 katını alan biri istese eşi çalışmasa bile rahat geçinir ama asla evlenmeye niyeti yok her şeyi benden bekliyordu. Türkiye’nin bu zamanında her şey ateş pahası iş bulmak aşırı zorken kendisinin rahatı keyfi yerindeyken bir kere de dönüp benim durumum iyi evlenelim zamanı geldi bile diyemedi. Özel sektörde iş bulduğumda hala daha memur istiyorum baskısı yapıp sonrada sinirden söyledim demesi ve tarih bile yazamaması bu ilişkinin sonunu getirdi. Ona hep söylediğim şey ben memur olma çabasında değilim kendimi özel sektörde geliştirmeye çalışıyorum memur istiyorsun madem öyle birini bul beni üzmeye hakkın yok. O kadar dönek ki yok ben illa memur istemiyorum der ama iş ciddiye gelince ben böyle bir hayat istemiyorum eşimde rahat edecek. Sen zaten erkek olarak memur olmuşsun Türkiye’de herkes memur olacak diye bir şey yok bende özelde çalışayım ne olacak. Anlamadı asla 6 sene dile kolay çok çabaladım çok istedim olsun diye bir türlü o niyette olmadı o isteğini asla göremedim. İçim o kadar acıyor ki. Onca rahatında ilişkisini düşünemedi. Allah’a havale ettim. Yaşattığını yaşasın diyorum ben dersimi aldım. İlahi adalet eninde sonunda kendisini gösterir mi? Böyle bir tipi geç olsa hayatımdan çıkarmak doğru muydu? Görüşlerinizi merak ediyorum. Onca rahatı yerindeyken bu şekilde hiçe sayması çok zor bir durum umarım çabuk atlatırım. Daha kolay atlatmam için önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim
Ben seninle bir gelecek düşünmüyorum beni arama benden vazgeç diyebilirdi. Adam kotuniyetli.kazma bir öküz. Kız memur olsaydı da kadınları eklemeye devam edecekti.suanda bir sevgilisi varsa yine aynı islerim peşindedir.boyle birine imut bagladigi ve vazgeçmediği için konu sahibi eleştirilebilir ama adam da öküz yaniKonuyu okurken 'memur' kelimesinden soğudum, o kadar yani.Ayriyeten nasıl bir memurmuş bu dört kat asgari ücret alıyor? Adama beddua etmenize gerek yok bence. En baştan beri aynıymış. Size bir vaadi, bir yalanı, bir dolanı olmamış. Siz kendine belli bir plan çizen bir adamı o plandan döndürmeye çalışıp evliliğe ikna etmeye kendi rızanız ile boş yere uğraşıp durmuşsunuz seneler boyu. Bu onun suçu değil. Sizin tercihiniz.
Demiş ya zaten. İlla memur istiyorum atan öyle gel yoksa evlenmem asla, demiş sürekli. Yani öyle bir ilişki söz konusu ki bence konu sahibi adamı sevgili olarak görüyor, altı yıl bir flörtleri varmış zannediyor ama ben adamın aynı hissiyatta olduğunu zannetmiyorum. Kendi kriterine uygun birine denk düşebilmek için hep yollar denemiş özellikle sosyal medyayı kullanmış. Konu sahibi bunu hep görmüş, hep farkındaymış. Her şey apaçıkken konu sahibi hanımefendi, adamın bir anda kriterlerinin değişmesini ve onu alıp tak diye nikah masasına oturmasını hayal etmiş ve bunun için çabalamış. Bu çaba adamın hatası değil, hanımefendinin kendi tercihi.Ben seninle bir gelecek düşünmüyorum beni arama benden vazgeç diyebilirdi. Adam kotuniyetli.kazma bir öküz. Kız memur olsaydı da kadınları eklemeye devam edecekti.suanda bir sevgilisi varsa yine aynı islerim peşindedir.boyle birine imut bagladigi ve vazgeçmediği için konu sahibi eleştirilebilir ama adam da öküz yani
bence en başından beri arayan biriymiş eski sevgilin. bence en iyisini yapmışsın..22 yaşımda başlayan bir ilişki İnternetten kendisi bana mesaj atmış o şekilde tanışmıştık, benden 3 yaş büyük kendisi. Ben özel sektörde çalışırken o memurdu ve rahat iyi bir kurumda memur. İlk zamanlarda memur olmamı çok istiyordu memur eş istediğini sürekli söylüyordu. Ne zaman gelecek hakkında konuşmak istesem memur istediğini söylüyordu. Bende özel sektörde çalıştığımdan kpss çalışma gibi bir durumum yoktu. Bunu bir türlü anlatamıyordum. Kendisi sosyal medyayı aktif olarak kullanan sürekli kız ekleyen birisi eklemediği ne memur ne öğretmen ne hemşiresi kalmamıştı. Ordan burdan arkadaşım diyerek sürekli kızları ekleyip tanışıp fotoğraflarını beğenen bir tip. Bizde internetten tanıştık yapma etme dememe rağmen asla vazgeçmedi. Gelecek konuşalım dediğimde ise bahaneleri asla bitmedi. İş bul para kazan ben senin bulunduğun yere gelemem memuriyetten dolayı ben memur birini istiyorum sürekli bu baskılar içersinde senelerim geçti ne zaman gelecek planı yapalım desem işimi gücümü bahane etti. İş buldum onunda tayin isteyip gelebileceği bir yere ben memur istiyorum diye tutturdu. Madem öyle evlenelim ben oturup kpss çalışayım dedim atanda gel dedi. O kadar çaresiz bırakıyor ki kız eklemleri de asla bitmedi. Yüzsüzlüğe vurdu iyice bu kız kim tüm fotoğraflarını seri beğenmiş dediğimde arkadaşın baldızı işyerinde tanıştık ekledim dedi. Madem öyle elin kızları ekliyor tanışma tarihini instagramına yazacaksın dedim ekleyen sevgilin olduğunu bilerek ekleyip konuşacak yapmadı. 6 senemi bu kişi için ziyan ettim ne birini ekledim ne biriyle konuştum evleneceğimiz yuva kuracağımız zamanın hayalini kurdum. Ne zaman gelecekten konuşalım desem yalnız başıma kaldım. Kendisi bir asgari ücretlinin aldığı maaşın 4 katını alan biri istese eşi çalışmasa bile rahat geçinir ama asla evlenmeye niyeti yok her şeyi benden bekliyordu. Türkiye’nin bu zamanında her şey ateş pahası iş bulmak aşırı zorken kendisinin rahatı keyfi yerindeyken bir kere de dönüp benim durumum iyi evlenelim zamanı geldi bile diyemedi. Özel sektörde iş bulduğumda hala daha memur istiyorum baskısı yapıp sonrada sinirden söyledim demesi ve tarih bile yazamaması bu ilişkinin sonunu getirdi. Ona hep söylediğim şey ben memur olma çabasında değilim kendimi özel sektörde geliştirmeye çalışıyorum memur istiyorsun madem öyle birini bul beni üzmeye hakkın yok. O kadar dönek ki yok ben illa memur istemiyorum der ama iş ciddiye gelince ben böyle bir hayat istemiyorum eşimde rahat edecek. Sen zaten erkek olarak memur olmuşsun Türkiye’de herkes memur olacak diye bir şey yok bende özelde çalışayım ne olacak. Anlamadı asla 6 sene dile kolay çok çabaladım çok istedim olsun diye bir türlü o niyette olmadı o isteğini asla göremedim. İçim o kadar acıyor ki. Onca rahatında ilişkisini düşünemedi. Allah’a havale ettim. Yaşattığını yaşasın diyorum ben dersimi aldım. İlahi adalet eninde sonunda kendisini gösterir mi? Böyle bir tipi geç olsa hayatımdan çıkarmak doğru muydu? Görüşlerinizi merak ediyorum. Onca rahatı yerindeyken bu şekilde hiçe sayması çok zor bir durum umarım çabuk atlatırım. Daha kolay atlatmam için önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim
O artik yokmus gibi hayal edin ve ona gore davranin ozaman cabuk unutursunuz.yeniye kalbinizde yer acin.sizi sevmeyeni siz hic sevmeyin.bunlari yaparsaniz sorun yok.insanlar 3 cocukla bosaniyor hayat bu esiniz degil,yuvaniz yikilmadi.cokta takmayin..22 yaşımda başlayan bir ilişki İnternetten kendisi bana mesaj atmış o şekilde tanışmıştık, benden 3 yaş büyük kendisi. Ben özel sektörde çalışırken o memurdu ve rahat iyi bir kurumda memur. İlk zamanlarda memur olmamı çok istiyordu memur eş istediğini sürekli söylüyordu. Ne zaman gelecek hakkında konuşmak istesem memur istediğini söylüyordu. Bende özel sektörde çalıştığımdan kpss çalışma gibi bir durumum yoktu. Bunu bir türlü anlatamıyordum. Kendisi sosyal medyayı aktif olarak kullanan sürekli kız ekleyen birisi eklemediği ne memur ne öğretmen ne hemşiresi kalmamıştı. Ordan burdan arkadaşım diyerek sürekli kızları ekleyip tanışıp fotoğraflarını beğenen bir tip. Bizde internetten tanıştık yapma etme dememe rağmen asla vazgeçmedi. Gelecek konuşalım dediğimde ise bahaneleri asla bitmedi. İş bul para kazan ben senin bulunduğun yere gelemem memuriyetten dolayı ben memur birini istiyorum sürekli bu baskılar içersinde senelerim geçti ne zaman gelecek planı yapalım desem işimi gücümü bahane etti. İş buldum onunda tayin isteyip gelebileceği bir yere ben memur istiyorum diye tutturdu. Madem öyle evlenelim ben oturup kpss çalışayım dedim atanda gel dedi. O kadar çaresiz bırakıyor ki kız eklemleri de asla bitmedi. Yüzsüzlüğe vurdu iyice bu kız kim tüm fotoğraflarını seri beğenmiş dediğimde arkadaşın baldızı işyerinde tanıştık ekledim dedi. Madem öyle elin kızları ekliyor tanışma tarihini instagramına yazacaksın dedim ekleyen sevgilin olduğunu bilerek ekleyip konuşacak yapmadı. 6 senemi bu kişi için ziyan ettim ne birini ekledim ne biriyle konuştum evleneceğimiz yuva kuracağımız zamanın hayalini kurdum. Ne zaman gelecekten konuşalım desem yalnız başıma kaldım. Kendisi bir asgari ücretlinin aldığı maaşın 4 katını alan biri istese eşi çalışmasa bile rahat geçinir ama asla evlenmeye niyeti yok her şeyi benden bekliyordu. Türkiye’nin bu zamanında her şey ateş pahası iş bulmak aşırı zorken kendisinin rahatı keyfi yerindeyken bir kere de dönüp benim durumum iyi evlenelim zamanı geldi bile diyemedi. Özel sektörde iş bulduğumda hala daha memur istiyorum baskısı yapıp sonrada sinirden söyledim demesi ve tarih bile yazamaması bu ilişkinin sonunu getirdi. Ona hep söylediğim şey ben memur olma çabasında değilim kendimi özel sektörde geliştirmeye çalışıyorum memur istiyorsun madem öyle birini bul beni üzmeye hakkın yok. O kadar dönek ki yok ben illa memur istemiyorum der ama iş ciddiye gelince ben böyle bir hayat istemiyorum eşimde rahat edecek. Sen zaten erkek olarak memur olmuşsun Türkiye’de herkes memur olacak diye bir şey yok bende özelde çalışayım ne olacak. Anlamadı asla 6 sene dile kolay çok çabaladım çok istedim olsun diye bir türlü o niyette olmadı o isteğini asla göremedim. İçim o kadar acıyor ki. Onca rahatında ilişkisini düşünemedi. Allah’a havale ettim. Yaşattığını yaşasın diyorum ben dersimi aldım. İlahi adalet eninde sonunda kendisini gösterir mi? Böyle bir tipi geç olsa hayatımdan çıkarmak doğru muydu? Görüşlerinizi merak ediyorum. Onca rahatı yerindeyken bu şekilde hiçe sayması çok zor bir durum umarım çabuk atlatırım. Daha kolay atlatmam için önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim
İş işten farklıdır. Adam da sizi memur olabilirsiniz belki diye bekledi belki. Çünkü hala evlenince atanırdım diyorsunuz. Bence de sizi kandırmadı. Suçlu aramaya gerek yok. 6 sene gitmişse 2nizin hayatından da gitti. Ters çevirirsek aynı mantıkla o da:memur istediğimi bile bile beni 6 sene oyaladı diyebilir. Amaç suçlayacak birini aramaksa tabi. Ve siz içinizde onu suçlu çıkarmaya şartlanmışsınız.Madem çok istiyorsun iş bulmama rağmen burun kıvırıyorsun o zaman evlenelim oturup kpss çalışayım dedim kabul etmeyeceğini biliyordum yanıltmadı beni. o gayet yaşadı hayatını aynı sizin gibi beni kandırdığını düşünmüyor. Ben çok dedim madem olmayacak bu memur sevdan bitmeyecek beni oylama defalarca dedim inatla devam etmesini isteyen oydu.
Bunu yeni okudum. Yorum yazmaya bile gerek yok artık. Konu sahibi saplantılı biri6 yıl hiç görüşmemişler mi? Sadece yazışma mı?
Canım senı kandırmamış ki lütfen kurban rolü oynamıyalım. Adam solemıs açık aöık orda tekme atıp yoluna bakacaktım. Sen kemdı kemdının hakkına gırmıssın. Allah her fırsatta gostermıs sen görmek ıstememıssın. Böle durumda ılahı adalette ıslemıyor üzgünüm. Hayatından çıkar ve kaç tabıkı. Pislıgın önde gıdenı bu adam.22 yaşımda başlayan bir ilişki İnternetten kendisi bana mesaj atmış o şekilde tanışmıştık, benden 3 yaş büyük kendisi. Ben özel sektörde çalışırken o memurdu ve rahat iyi bir kurumda memur. İlk zamanlarda memur olmamı çok istiyordu memur eş istediğini sürekli söylüyordu. Ne zaman gelecek hakkında konuşmak istesem memur istediğini söylüyordu. Bende özel sektörde çalıştığımdan kpss çalışma gibi bir durumum yoktu. Bunu bir türlü anlatamıyordum. Kendisi sosyal medyayı aktif olarak kullanan sürekli kız ekleyen birisi eklemediği ne memur ne öğretmen ne hemşiresi kalmamıştı. Ordan burdan arkadaşım diyerek sürekli kızları ekleyip tanışıp fotoğraflarını beğenen bir tip. Bizde internetten tanıştık yapma etme dememe rağmen asla vazgeçmedi. Gelecek konuşalım dediğimde ise bahaneleri asla bitmedi. İş bul para kazan ben senin bulunduğun yere gelemem memuriyetten dolayı ben memur birini istiyorum sürekli bu baskılar içersinde senelerim geçti ne zaman gelecek planı yapalım desem işimi gücümü bahane etti. İş buldum onunda tayin isteyip gelebileceği bir yere ben memur istiyorum diye tutturdu. Madem öyle evlenelim ben oturup kpss çalışayım dedim atanda gel dedi. O kadar çaresiz bırakıyor ki kız eklemleri de asla bitmedi. Yüzsüzlüğe vurdu iyice bu kız kim tüm fotoğraflarını seri beğenmiş dediğimde arkadaşın baldızı işyerinde tanıştık ekledim dedi. Madem öyle elin kızları ekliyor tanışma tarihini instagramına yazacaksın dedim ekleyen sevgilin olduğunu bilerek ekleyip konuşacak yapmadı. 6 senemi bu kişi için ziyan ettim ne birini ekledim ne biriyle konuştum evleneceğimiz yuva kuracağımız zamanın hayalini kurdum. Ne zaman gelecekten konuşalım desem yalnız başıma kaldım. Kendisi bir asgari ücretlinin aldığı maaşın 4 katını alan biri istese eşi çalışmasa bile rahat geçinir ama asla evlenmeye niyeti yok her şeyi benden bekliyordu. Türkiye’nin bu zamanında her şey ateş pahası iş bulmak aşırı zorken kendisinin rahatı keyfi yerindeyken bir kere de dönüp benim durumum iyi evlenelim zamanı geldi bile diyemedi. Özel sektörde iş bulduğumda hala daha memur istiyorum baskısı yapıp sonrada sinirden söyledim demesi ve tarih bile yazamaması bu ilişkinin sonunu getirdi. Ona hep söylediğim şey ben memur olma çabasında değilim kendimi özel sektörde geliştirmeye çalışıyorum memur istiyorsun madem öyle birini bul beni üzmeye hakkın yok. O kadar dönek ki yok ben illa memur istemiyorum der ama iş ciddiye gelince ben böyle bir hayat istemiyorum eşimde rahat edecek. Sen zaten erkek olarak memur olmuşsun Türkiye’de herkes memur olacak diye bir şey yok bende özelde çalışayım ne olacak. Anlamadı asla 6 sene dile kolay çok çabaladım çok istedim olsun diye bir türlü o niyette olmadı o isteğini asla göremedim. İçim o kadar acıyor ki. Onca rahatında ilişkisini düşünemedi. Allah’a havale ettim. Yaşattığını yaşasın diyorum ben dersimi aldım. İlahi adalet eninde sonunda kendisini gösterir mi? Böyle bir tipi geç olsa hayatımdan çıkarmak doğru muydu? Görüşlerinizi merak ediyorum. Onca rahatı yerindeyken bu şekilde hiçe sayması çok zor bir durum umarım çabuk atlatırım. Daha kolay atlatmam için önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim
Off off of. O kadar kötü davranmissiniz ki kendinize. Adam zaten dürüst davranmis aslında. Tekmeyi ilk günden basmanız için daha ne yapabilirdi? Aldatma var aşağılama var güvensizlik var arsizlik var. Yani adam sizi biraz daha az kazandığınız için itin g.tüne sokmuş yıllarca, siz resmen yalvarmissiniz evlenmek icin. Şöyle süprüntü heriflerle evlenip de mutlu olmayı falan mı bekliyordunuz anlamıyorum ki. İyi olmus ayrilmaniz. Kendinize biraz değer vermeyi kimseye eyvallah etmemeyi öğrenirsiniz bu süreçte. Ben de uzun süreli bir ilişkiyi bitirdim gecen aylarda. Valla zor olmadı. Beni mutlu edemiyorsa niye tutayım hayatımda dedim. Aşk acısı falan da siz istemezseniz çok uzun sürmüyor.22 yaşımda başlayan bir ilişki İnternetten kendisi bana mesaj atmış o şekilde tanışmıştık, benden 3 yaş büyük kendisi. Ben özel sektörde çalışırken o memurdu ve rahat iyi bir kurumda memur. İlk zamanlarda memur olmamı çok istiyordu memur eş istediğini sürekli söylüyordu. Ne zaman gelecek hakkında konuşmak istesem memur istediğini söylüyordu. Bende özel sektörde çalıştığımdan kpss çalışma gibi bir durumum yoktu. Bunu bir türlü anlatamıyordum. Kendisi sosyal medyayı aktif olarak kullanan sürekli kız ekleyen birisi eklemediği ne memur ne öğretmen ne hemşiresi kalmamıştı. Ordan burdan arkadaşım diyerek sürekli kızları ekleyip tanışıp fotoğraflarını beğenen bir tip. Bizde internetten tanıştık yapma etme dememe rağmen asla vazgeçmedi. Gelecek konuşalım dediğimde ise bahaneleri asla bitmedi. İş bul para kazan ben senin bulunduğun yere gelemem memuriyetten dolayı ben memur birini istiyorum sürekli bu baskılar içersinde senelerim geçti ne zaman gelecek planı yapalım desem işimi gücümü bahane etti. İş buldum onunda tayin isteyip gelebileceği bir yere ben memur istiyorum diye tutturdu. Madem öyle evlenelim ben oturup kpss çalışayım dedim atanda gel dedi. O kadar çaresiz bırakıyor ki kız eklemleri de asla bitmedi. Yüzsüzlüğe vurdu iyice bu kız kim tüm fotoğraflarını seri beğenmiş dediğimde arkadaşın baldızı işyerinde tanıştık ekledim dedi. Madem öyle elin kızları ekliyor tanışma tarihini instagramına yazacaksın dedim ekleyen sevgilin olduğunu bilerek ekleyip konuşacak yapmadı. 6 senemi bu kişi için ziyan ettim ne birini ekledim ne biriyle konuştum evleneceğimiz yuva kuracağımız zamanın hayalini kurdum. Ne zaman gelecekten konuşalım desem yalnız başıma kaldım. Kendisi bir asgari ücretlinin aldığı maaşın 4 katını alan biri istese eşi çalışmasa bile rahat geçinir ama asla evlenmeye niyeti yok her şeyi benden bekliyordu. Türkiye’nin bu zamanında her şey ateş pahası iş bulmak aşırı zorken kendisinin rahatı keyfi yerindeyken bir kere de dönüp benim durumum iyi evlenelim zamanı geldi bile diyemedi. Özel sektörde iş bulduğumda hala daha memur istiyorum baskısı yapıp sonrada sinirden söyledim demesi ve tarih bile yazamaması bu ilişkinin sonunu getirdi. Ona hep söylediğim şey ben memur olma çabasında değilim kendimi özel sektörde geliştirmeye çalışıyorum memur istiyorsun madem öyle birini bul beni üzmeye hakkın yok. O kadar dönek ki yok ben illa memur istemiyorum der ama iş ciddiye gelince ben böyle bir hayat istemiyorum eşimde rahat edecek. Sen zaten erkek olarak memur olmuşsun Türkiye’de herkes memur olacak diye bir şey yok bende özelde çalışayım ne olacak. Anlamadı asla 6 sene dile kolay çok çabaladım çok istedim olsun diye bir türlü o niyette olmadı o isteğini asla göremedim. İçim o kadar acıyor ki. Onca rahatında ilişkisini düşünemedi. Allah’a havale ettim. Yaşattığını yaşasın diyorum ben dersimi aldım. İlahi adalet eninde sonunda kendisini gösterir mi? Böyle bir tipi geç olsa hayatımdan çıkarmak doğru muydu? Görüşlerinizi merak ediyorum. Onca rahatı yerindeyken bu şekilde hiçe sayması çok zor bir durum umarım çabuk atlatırım. Daha kolay atlatmam için önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim