Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size tek söyleyebileceğim; padişah bile olsa karşınızdaki, asla ama asla ona güvenip kariyer planınızı değiştirmeyin. Erkeklere tamamıyla güvenmek çok büyük hata olur.Bende mi suç diyorum gerçekten uzun süre ona hak verdim memur istemek haklı özel sektör zor insanlarla uğraşmak zor ama böyle bir zamanda böyle bir dayatma mesleğimde kendimi geliştirmek için çabalamasam haklı diyeceğim ama öyle çırpındım ki kendimi geliştireyim diye o kadar yaptın da ne oldu demeyi bildi. Allah bir erkeğin eline bir erkeğin vicdanına düşürmesin hiç bir kadını. İyi niyetimden iyi düşüncemden bu hale getirildim
Asla değiştirmedim. İşime gücüme asla karışamadı ne istediysem onu yaptım. İş konusunda emeği mücadeleyi veren bendim.Size tek söyleyebileceğim; padişah bile olsa karşınızdaki, asla ama asla ona güvenip kariyer planınızı değiştirmeyin. Erkeklere tamamıyla güvenmek çok büyük hata olur.
Kendimden örnek vereyim; yanılıp yazılıp bir anlık gaflete düşüp şehir değiştirdim ve tam 2 sene kaybettim kariyer hedefimde. Yeni yeni yoluna koydum, devam ediyorum.
Rica ederim güzel insanlar tarafından böylesine güzel sevilmeye layığız.. gerçekten aşkı yaşamaya..kendinizi kapatmayın. Sevgiyle kalınÇok teşekkür ederim yorumunuz için içim ferahladı okuyunca
Ben memur istiyorum dediginde ben boyleyim diyip gitmeliydiniz.
Kendimi işime gücüme verdim zaten. Adamın maaşını yedim onca sene dimi, tek kurşunu istemedim. Bende çalışıyorum sen bir yere götürdüysen burası da benden dedim. Burda kısıtlamayla ilgili bir durum yok ki. Kendini özel sektörde geliştirmiş ve geliştirmeye devam eden kadın ve memur isteyen erkek sadece böyle bir şey yaşadım ve içimi dökmek istedim. Böyle şeyler de yaşanıyor Allah akıl fikir versin hepimize hepsinden önce insanlık halden anlama versin. Kınadığın şey başına gelince karşı tarafın durumunu anlama cehaletine düşürmesin herkesin hikayesi bakış açısı farklı22 yaşınızda 6 senelik ilişki için bu kadar vakit ve çaba harcayacaginiza, kendinize yatırım yapsaydınız.adamin maaşı, aklinizi başınızdan aldı herhalde.aileniz ,arkadaşlarınızla görüşmenizi istemese,dışarı çıkmanıza karşı gelseler isyan bayrağını cekersiniz.elin adamı yapınca kuzu kuzu kabul ediyorsunuz.boyle ortada kalirsiniz iste.Allah akıl fikir versin.
Bu yeni yetme erkekler hep mi aynı. Tek dertleri para, para,para şaka gibi...Son duyduğum her ayrılık ilişkisinde artık ya cimrilik,pintilik, erkeklerin kadın illa paralı olacak söylemleri yüzünden bitiyor. Nerede eski erkekler ya eskiden sadece aldatma hikayeleri duyardık şimdi de resmen pintilik vss ... Kaç bacım bir daha asla da adını anma22 yaşımda başlayan bir ilişki İnternetten kendisi bana mesaj atmış o şekilde tanışmıştık, benden 3 yaş büyük kendisi. Ben özel sektörde çalışırken o memurdu ve rahat iyi bir kurumda memur. İlk zamanlarda memur olmamı çok istiyordu memur eş istediğini sürekli söylüyordu. Ne zaman gelecek hakkında konuşmak istesem memur istediğini söylüyordu. Bende özel sektörde çalıştığımdan kpss çalışma gibi bir durumum yoktu. Bunu bir türlü anlatamıyordum. Kendisi sosyal medyayı aktif olarak kullanan sürekli kız ekleyen birisi eklemediği ne memur ne öğretmen ne hemşiresi kalmamıştı. Ordan burdan arkadaşım diyerek sürekli kızları ekleyip tanışıp fotoğraflarını beğenen bir tip. Bizde internetten tanıştık yapma etme dememe rağmen asla vazgeçmedi. Gelecek konuşalım dediğimde ise bahaneleri asla bitmedi. İş bul para kazan ben senin bulunduğun yere gelemem memuriyetten dolayı ben memur birini istiyorum sürekli bu baskılar içersinde senelerim geçti ne zaman gelecek planı yapalım desem işimi gücümü bahane etti. İş buldum onunda tayin isteyip gelebileceği bir yere ben memur istiyorum diye tutturdu. Madem öyle evlenelim ben oturup kpss çalışayım dedim atanda gel dedi. O kadar çaresiz bırakıyor ki kız eklemleri de asla bitmedi. Yüzsüzlüğe vurdu iyice bu kız kim tüm fotoğraflarını seri beğenmiş dediğimde arkadaşın baldızı işyerinde tanıştık ekledim dedi. Madem öyle elin kızları ekliyor tanışma tarihini instagramına yazacaksın dedim ekleyen sevgilin olduğunu bilerek ekleyip konuşacak yapmadı. 6 senemi bu kişi için ziyan ettim ne birini ekledim ne biriyle konuştum evleneceğimiz yuva kuracağımız zamanın hayalini kurdum. Ne zaman gelecekten konuşalım desem yalnız başıma kaldım. Kendisi bir asgari ücretlinin aldığı maaşın 4 katını alan biri istese eşi çalışmasa bile rahat geçinir ama asla evlenmeye niyeti yok her şeyi benden bekliyordu. Türkiye’nin bu zamanında her şey ateş pahası iş bulmak aşırı zorken kendisinin rahatı keyfi yerindeyken bir kere de dönüp benim durumum iyi evlenelim zamanı geldi bile diyemedi. Özel sektörde iş bulduğumda hala daha memur istiyorum baskısı yapıp sonrada sinirden söyledim demesi ve tarih bile yazamaması bu ilişkinin sonunu getirdi. Ona hep söylediğim şey ben memur olma çabasında değilim kendimi özel sektörde geliştirmeye çalışıyorum memur istiyorsun madem öyle birini bul beni üzmeye hakkın yok. O kadar dönek ki yok ben illa memur istemiyorum der ama iş ciddiye gelince ben böyle bir hayat istemiyorum eşimde rahat edecek. Sen zaten erkek olarak memur olmuşsun Türkiye’de herkes memur olacak diye bir şey yok bende özelde çalışayım ne olacak. Anlamadı asla 6 sene dile kolay çok çabaladım çok istedim olsun diye bir türlü o niyette olmadı o isteğini asla göremedim. İçim o kadar acıyor ki. Onca rahatında ilişkisini düşünemedi. Allah’a havale ettim. Yaşattığını yaşasın diyorum ben dersimi aldım. İlahi adalet eninde sonunda kendisini gösterir mi? Böyle bir tipi geç olsa hayatımdan çıkarmak doğru muydu? Görüşlerinizi merak ediyorum. Onca rahatı yerindeyken bu şekilde hiçe sayması çok zor bir durum umarım çabuk atlatırım. Daha kolay atlatmam için önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim
Flört aşamasında böyle şeyler konuşulmuyor ki sadece memur istediğini daha rahat etmem açısından istedi zamanla gelecekte nasıl olacak dediğimde memuriyeti öne sürdü çok diretti bu yüzden defalarca ayrıldım. Başka kızları eklemesini gördüm ayrıldım. Başkalarıyla da konuşayım gönül eğlendireyim biri olmadığım için bir süre sonra geri döndü her şey farklı olacak diye diye bu hale geldi işte. Empati kurdum haklı memur olsam rahat ederim ama kendimi özelde geliştiriyorum bunu görecek vazgeçecek dedimDaha flört aşamasında şutlanacak adama 6 yıl nasıl dayandınız. Hiç aşk meşk demeyin ay. Sevilmez ki bu tip.
Neden kendimi yamamaya çalışayım onca yıl kendince haklı memur istemekte rahatlığını görüyor benimde rahat etmemi istiyor dedim. işimde kendimi geliştirince bu önyargısı kırılacak dedim bunun neresi yanlış. Kendi düşen ağlamaz tabi ki de buraya ağlamak içinde yazmadım sadece başıma gelen bu olayı anlatıp içimi dökmek istedim hepsi bu.Kendi düşen ağlamaz kusura bakma ama adam seni sevmiyor ayrılalım demiyor/diyemiyor.Sen ısrarla kendini ona tabiri caizse yamamaya çalışıyorsun.Istenmedigin yerde saniyormusun ki evlendin,mutlu olacaksın?Seni o halinle sevecek kabul edecek nice insanlar bulabilirsin pekala.
Madem çok istiyorsun iş bulmama rağmen burun kıvırıyorsun o zaman evlenelim oturup kpss çalışayım dedim kabul etmeyeceğini biliyordum yanıltmadı beni. o gayet yaşadı hayatını aynı sizin gibi beni kandırdığını düşünmüyor. Ben çok dedim madem olmayacak bu memur sevdan bitmeyecek beni oylama defalarca dedim inatla devam etmesini isteyen oydu.Adam sizi kandırmamış. Başından beri memur istediğini söylemiş. Herkesin kriterleri vardır kendine göre. Size atanın da demiş. Ben de olsam evlenelim sonra atanayım diyen biri ile evlenmezdim. İkiniz de birbirinizin hayatından 6 sene almışsınız. Bu 6 senede atanabilirdiniz eğer gerçekten isteseydiniz veya oluru olsaydı. Bekarken atanmak evlenip atanmaktan daha kolay
Sizin rahat etmenizi istemiyor. Kendi rahat etmek istiyor. Memur kız kriteri olup evlenen hiçbir adamın karısı rahat değil, bdv onlarla dolu. Üzerlerine bütün evin temizliği düzeni, çoluk çocuk, bi de aileleri çıkıyor bunların. Kendi anana babana yapmadığın ne varsa onunkini yapıyor buluyorsun kendini. Memursun ohhh yata kalka maaş alıyorsun diye diye sırtına biniyorlar da biniyorlar. Bu yüzden memur istiyorlar, karım rahat olsun diye değil. Karısı rahat etsin isteyen herif gece gündüz çalışır, bütün imkanlarını önüne serer.Neden kendimi yamamaya çalışayım onca yıl kendince haklı memur istemekte rahatlığını görüyor benimde rahat etmemi istiyor dedim. işimde kendimi geliştirince bu önyargısı kırılacak dedim bunun neresi yanlış. Kendi düşen ağlamaz tabi ki de buraya ağlamak içinde yazmadım sadece başıma gelen bu olayı anlatıp içimi dökmek istedim hepsi bu.
Kandırmamış zaten. Size açık olmuş hep. Ya memur olursun ya memur olursun demiş, başka seçenek bırakmamış. Gözünüzün önünde başka kızlarla flört etmiş, yine kabul etmişsiniz. Hiçbir şey saklamamış ki, neden kandırmış olsun?Madem çok istiyorsun iş bulmama rağmen burun kıvırıyorsun o zaman evlenelim oturup kpss çalışayım dedim kabul etmeyeceğini biliyordum yanıltmadı beni. o gayet yaşadı hayatını aynı sizin gibi beni kandırdığını düşünmüyor. Ben çok dedim madem olmayacak bu memur sevdan bitmeyecek beni oylama defalarca dedim inatla devam etmesini isteyen oydu.
Konunuzu tekrar okuyun. Bir Abaza için ömrünün 6 yılını harcayan, gelecek gelecek diye adamın ağzına bakan sizsiniz. Adam hep açıkmış size. Görmemişsiniz. Memur istiyorum diyen adamın karşısında memur bir kadın olmadığına göre sizi istemiyor demektir. Şimdi o adama kızmak yerine ders alın yaşadıklarınızdan22 yaşımda başlayan bir ilişki İnternetten kendisi bana mesaj atmış o şekilde tanışmıştık, benden 3 yaş büyük kendisi. Ben özel sektörde çalışırken o memurdu ve rahat iyi bir kurumda memur. İlk zamanlarda memur olmamı çok istiyordu memur eş istediğini sürekli söylüyordu. Ne zaman gelecek hakkında konuşmak istesem memur istediğini söylüyordu. Bende özel sektörde çalıştığımdan kpss çalışma gibi bir durumum yoktu. Bunu bir türlü anlatamıyordum. Kendisi sosyal medyayı aktif olarak kullanan sürekli kız ekleyen birisi eklemediği ne memur ne öğretmen ne hemşiresi kalmamıştı. Ordan burdan arkadaşım diyerek sürekli kızları ekleyip tanışıp fotoğraflarını beğenen bir tip. Bizde internetten tanıştık yapma etme dememe rağmen asla vazgeçmedi. Gelecek konuşalım dediğimde ise bahaneleri asla bitmedi. İş bul para kazan ben senin bulunduğun yere gelemem memuriyetten dolayı ben memur birini istiyorum sürekli bu baskılar içersinde senelerim geçti ne zaman gelecek planı yapalım desem işimi gücümü bahane etti. İş buldum onunda tayin isteyip gelebileceği bir yere ben memur istiyorum diye tutturdu. Madem öyle evlenelim ben oturup kpss çalışayım dedim atanda gel dedi. O kadar çaresiz bırakıyor ki kız eklemleri de asla bitmedi. Yüzsüzlüğe vurdu iyice bu kız kim tüm fotoğraflarını seri beğenmiş dediğimde arkadaşın baldızı işyerinde tanıştık ekledim dedi. Madem öyle elin kızları ekliyor tanışma tarihini instagramına yazacaksın dedim ekleyen sevgilin olduğunu bilerek ekleyip konuşacak yapmadı. 6 senemi bu kişi için ziyan ettim ne birini ekledim ne biriyle konuştum evleneceğimiz yuva kuracağımız zamanın hayalini kurdum. Ne zaman gelecekten konuşalım desem yalnız başıma kaldım. Kendisi bir asgari ücretlinin aldığı maaşın 4 katını alan biri istese eşi çalışmasa bile rahat geçinir ama asla evlenmeye niyeti yok her şeyi benden bekliyordu. Türkiye’nin bu zamanında her şey ateş pahası iş bulmak aşırı zorken kendisinin rahatı keyfi yerindeyken bir kere de dönüp benim durumum iyi evlenelim zamanı geldi bile diyemedi. Özel sektörde iş bulduğumda hala daha memur istiyorum baskısı yapıp sonrada sinirden söyledim demesi ve tarih bile yazamaması bu ilişkinin sonunu getirdi. Ona hep söylediğim şey ben memur olma çabasında değilim kendimi özel sektörde geliştirmeye çalışıyorum memur istiyorsun madem öyle birini bul beni üzmeye hakkın yok. O kadar dönek ki yok ben illa memur istemiyorum der ama iş ciddiye gelince ben böyle bir hayat istemiyorum eşimde rahat edecek. Sen zaten erkek olarak memur olmuşsun Türkiye’de herkes memur olacak diye bir şey yok bende özelde çalışayım ne olacak. Anlamadı asla 6 sene dile kolay çok çabaladım çok istedim olsun diye bir türlü o niyette olmadı o isteğini asla göremedim. İçim o kadar acıyor ki. Onca rahatında ilişkisini düşünemedi. Allah’a havale ettim. Yaşattığını yaşasın diyorum ben dersimi aldım. İlahi adalet eninde sonunda kendisini gösterir mi? Böyle bir tipi geç olsa hayatımdan çıkarmak doğru muydu? Görüşlerinizi merak ediyorum. Onca rahatı yerindeyken bu şekilde hiçe sayması çok zor bir durum umarım çabuk atlatırım. Daha kolay atlatmam için önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim