• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah
-30 GR BEYAZ PEYNİRLİ TOST
-5 ZEYTİN
-YEŞİLLİK

Ara
-1 seftali
-3 YK YOĞURT

Ara
3 GRİSSİNİ
-10 BADEM

Aksam

2 KEPÇE yayla corbasi
-2 YUMURTA İLE YAPILMIŞ OMLET
2 BARDAK AYRAN
-1 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ

Ara
1 armut
-2 YK YULAF
-3 YK YOĞUR

Su 3l
@zipzip E Elif_Eylul @MiraPham @Less-is-More

29 Haziran Salı

09.00
1 küçük armut

Kahvaltı 13.00
2 haş yumurta
1 dilim peynir
2 dilim tahıllı ekmek
Domates
2 ceviz

17.00
1 kase kiraz

Akşam 19.00
1 tabak taze fasülye
Salata
3 sarma

8570 adım - 30sn plank - 35 squat - 25 köprü - 100 zıpzıp - 150jj toplam 1122 puan
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham

29.09.2021
Tatlı rüyalar

12 :00
2 küçük dilim sucuk
2 tane tavada yumurta
2 dilim tb ekmek
3 tosta bastırılmış biber
4 bardak siyah çay

18:00
Sütlü kahve
Karnım acıkmadığı için yemedim akşam yemeği
2.5 lt su
Spor
Eva 30 dk.
150jj 150p.
100 ip. 100p.
30 sn plank. 30p.
25 köprü 25p.
35 squat 35p.
Yürüyüş 20117 = 2011p.
Toplam. 2351p.
Yürüyüşe çıkamadım hava yağmurlu idi.
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
Afiyet olsun kizlar 💕

Kizlar sabah 6.30da uyandi. Ben agridan duramiyorum. Doktora gitmek ayri sorun. Yuruyemiyorum oturamiyorum neden oldu anlamista değilim 😞 sag kalcamdan belime bacagima vuruyor artik
Yorgunluktandir canım dinlenemiyoruz surekli koşusturmaca bende aksam uyuyamadım agrilarimdan ayaklarimdan belim kollarim koptu sanki
Gecmis olsun 🥰

Yorgunluktandir canım dinlenemiyoruz surekli koşusturmaca bende aksam uyuyamadım agrilarimdan ayaklarimdan belim kollarim koptu sanki
Gecmis olsun 🥰
Hep ayni tempodayim ama tabi son 2 haftadir nerdeyse hergun parka gidiyoruz. Eğil kalk, bebeğin peşinde koştur derken ters hareket yaptim belkide. Akşamda oyuncaklari topladiktan sonra daha da arttı işte

Hep ayni tempodayim ama tabi son 2 haftadir nerdeyse hergun parka gidiyoruz. Eğil kalk, bebeğin peşinde koştur derken ters hareket yaptim belkide. Akşamda oyuncaklari topladiktan sonra daha da arttı işte
Ani hareketten olmustur canim ben evde hep nane ve biberiye yagi bulunduruyorum sabah aksam surunce onlari iyi geliyor

Tmm hadin gari demiştim ki çok üzücü bi olay daha yaşadım; Annemler memlekette ve Deprem oldu, Elazığ da Bingöl'den daha çok hissedildi malesef
Kizlar sabah 6.30da uyandi. Ben agridan duramiyorum. Doktora gitmek ayri sorun. Yuruyemiyorum oturamiyorum neden oldu anlamista değilim 😞 sag kalcamdan belime bacagima vuruyor artik
Gecmis olsun kizlar 🙁

Back
X