- 25 Şubat 2016
- 7.541
- 11.892
- 248
- 31
çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun hepimiziTmm hadin gari demiştim ki çok üzücü bi olay daha yaşadım; Annemler memlekette ve Deprem oldu, Elazığ da Bingöl'den daha çok hissedildi malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun hepimiziTmm hadin gari demiştim ki çok üzücü bi olay daha yaşadım; Annemler memlekette ve Deprem oldu, Elazığ da Bingöl'den daha çok hissedildi malesef
Sabah
-30 GR BEYAZ PEYNİRLİ TOST
-5 ZEYTİN
-YEŞİLLİK
Ara
-1 seftali
-3 YK YOĞURT
Ara
3 GRİSSİNİ
-10 BADEM
Aksam
2 KEPÇE yayla corbasi
-2 YUMURTA İLE YAPILMIŞ OMLET
2 BARDAK AYRAN
-1 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ
Ara
1 armut
-2 YK YULAF
-3 YK YOĞUR
Su 3l
@zipzip E Elif_Eylul @MiraPham @Less-is-More
29 Haziran Salı
09.00
1 küçük armut
Kahvaltı 13.00
2 haş yumurta
1 dilim peynir
2 dilim tahıllı ekmek
Domates
2 ceviz
17.00
1 kase kiraz
Akşam 19.00
1 tabak taze fasülye
Salata
3 sarma
8570 adım - 30sn plank - 35 squat - 25 köprü - 100 zıpzıp - 150jj toplam 1122 puan
Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
Afiyet olsun kizlar29.09.2021
Tatlı rüyalar
12 :00
2 küçük dilim sucuk
2 tane tavada yumurta
2 dilim tb ekmek
3 tosta bastırılmış biber
4 bardak siyah çay
18:00
Sütlü kahve
Karnım acıkmadığı için yemedim akşam yemeği
2.5 lt su
Spor
Eva 30 dk.
150jj 150p.
100 ip. 100p.
30 sn plank. 30p.
25 köprü 25p.
35 squat 35p.
Yürüyüş 20117 = 2011p.
Toplam. 2351p.
Yürüyüşe çıkamadım hava yağmurlu idi.
Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
Yorgunluktandir canım dinlenemiyoruz surekli koşusturmaca bende aksam uyuyamadım agrilarimdan ayaklarimdan belim kollarim koptu sankiKizlar sabah 6.30da uyandi. Ben agridan duramiyorum. Doktora gitmek ayri sorun. Yuruyemiyorum oturamiyorum neden oldu anlamista değilimsag kalcamdan belime bacagima vuruyor artik
Günaydın köy güzelimGunaydin kizlar![]()
![]()
Günaydın canımGunaydin![]()
Günaydın ablacim nasilsin bugunGünaydın canım![]()
Hep ayni tempodayim ama tabi son 2 haftadir nerdeyse hergun parka gidiyoruz. Eğil kalk, bebeğin peşinde koştur derken ters hareket yaptim belkide. Akşamda oyuncaklari topladiktan sonra daha da arttı işteYorgunluktandir canım dinlenemiyoruz surekli koşusturmaca bende aksam uyuyamadım agrilarimdan ayaklarimdan belim kollarim koptu sanki
Gecmis olsun![]()
O kadar çinlamaya nasıl uyudun onu düşünüyorumGünaydın ablacim nasilsin bugun
Aksam bayaaa dedikodum yapilmis gördüm
Ani hareketten olmustur canim ben evde hep nane ve biberiye yagi bulunduruyorum sabah aksam surunce onlari iyi geliyorHep ayni tempodayim ama tabi son 2 haftadir nerdeyse hergun parka gidiyoruz. Eğil kalk, bebeğin peşinde koştur derken ters hareket yaptim belkide. Akşamda oyuncaklari topladiktan sonra daha da arttı işte
Dün çok yorulmusum sanirimO kadar çinlamaya nasıl uyudun onu düşünüyorum![]()
Günaydın canım geçmiş olsunKizlar sabah 6.30da uyandi. Ben agridan duramiyorum. Doktora gitmek ayri sorun. Yuruyemiyorum oturamiyorum neden oldu anlamista değilimsag kalcamdan belime bacagima vuruyor artik
Gunaydin canımGunaydin![]()
Gunaydin ablacimGünaydın köy güzelim![]()
Tmm hadin gari demiştim ki çok üzücü bi olay daha yaşadım; Annemler memlekette ve Deprem oldu, Elazığ da Bingöl'den daha çok hissedildi malesef
Gecmis olsun kizlarKizlar sabah 6.30da uyandi. Ben agridan duramiyorum. Doktora gitmek ayri sorun. Yuruyemiyorum oturamiyorum neden oldu anlamista değilimsag kalcamdan belime bacagima vuruyor artik