Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet yaa bencede yeşil çay güzel kilo verdiriyordu. hatta vucut toplamak gibi özelliğide vard.delikafadulden
durun kahvaltımın ardından hemen bir kupada ben içivereyim:içelim:

kızlar hamileyken içilmiyordu acaba emzirirkene içiliyomu yeşil böö leye bööleye içerimnapiim amaiçiliyosa

günaydın kızlar . sabah kalk işe gel. çok üşendim ya yataktan bile kalkasım gelmedi. uykum var benim. uyumak istiyorum ben

abenciğim lapa sonucu 1,6 kg gitti.

işte lapanın yaradığı bir kişi daha... ne diyelim süpersin canım....kaydirigubbakcemile3

günaydın güzeller zombi gibiyimbugün uykusuzluktan bitap düşmüş bir vaziyette aranızdayuım :))
kahvaltımda gene tost yedim kaşarlu uscukluydu bu seferki ama güzel oldu sanırım 67ninaltına iniyorum tabii bugün pişecek olan karnıyarıka hayır dersem

Son düzenleme:
günaydıon ben erkenden uyandım afferim banaa

nazlım çok sevındım canım 60 ın koparmısın kafasını süper ya maşallah sana

maytapım süt verenler hızlı kilo veriyo diyolar demekki ölçülü yense süt döneminde kolay zayıflanacak kız hemde kiloların tazeyken hemencik kavusacan eski haline sen

pinarımm nasıl gidio kızzz varmı kıpırdama

doram günaydın yukarı gelseneee bak harekete çokk cabık gecc listede gececem seni bak kafaya kaoydum :)) kız ösge nazlı asim işe gidiolar sen neden zorla kalktımk yat uyu kaynananmı kızacak sanki

aebenım gece yatmadanplatisimi ettim hakkat göbeki acıtıyo işe yarıyo cok düzenli ve bol yapmamama ragmen gene 1 santim göbüş incelmiş ocakta 114 tu 110 oldu dün baktım 109 dogru yoldayız yani

ben şimdi gayet ciddiyim yuruyuse cıkıcam dönerken markete ugrayacam yumurta yogurt süt alacam proteine ve spora agırlık verecem bu hafta acaip hevese geldim ben tutmayın benı

kızlar hamileyken içilmiyordu acaba emzirirkene içiliyomu yeşil böö leye bööleye içerimnapiim amaiçiliyosa

aynen canım,belki daha güzel olur diye sallama aldım,aynı böööö leyerek içiyorum,ama böyle kötü tatlı şeyler yarayabilir zayıflamaya...kaydirigubbakcemile3

doraaa ben 2 gün içsem 3. gün bırakıyorum yeşili ya karasınıda sevmem zaten ya zayıflattıgı kesin bi gercek ama uygulamaya gecmiyom ofss

yeşil demişken gidip içeyimde az tepineyim bari....

ve salladım geldim burada içeyimde gideyim... hadi yazın bakem hadi.....

Son düzenleme:
günaydın herkese benim sıraya bakın 76 senağalama...
gerçi eski kiloma göre ama olsun...

hayaletim günaydın canımmm

listeye bakma ben şımarıyom gaza geliom die seyettim hepinis öncesindede verdiniz ben diyete burda başladım odan yanii

hayall kesinlikle yeni fotonu istiyom hemen acil boyumuz aynı kilomuz aynı koy bakayım kıyaslama yapak hadi hadii noluyyyy

kütom kıpırdanma var mı diye sormuşun ya... var kız hissediyorum vallahi,ama tartıya çıkmadım,cumaya çıkıcam bakalım,çok iyi gidiyor şimdilik,rahatım,psikolojim bozuk değik,asıp kesmiyorum,relax devam bakalım.....

sositosositosüpper o zaman hep böle devam hep relax ol tamammı sen üstüne düşeni yap gerisine hiç takılma kafan ne kadar rahat olursa o kadar kolay gidicik kilocuklar kaydirigubbakcemile5

kütom çektim ama siteye ekleyemedim hatalı dosya diyo,msnden kıpraştır beni koyayım oraya yada atam sana resmi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…