gerçekmi demekki devam yeşile . kaydirigubbakcemile5sorma abencim verdim verdim
yeşilçaydan galia
annemde içiyo verdik berabar
içilir maytabim bende bayılmıyom tadına ama biraz soguyumca dikiyom bi içişte ....hihoyyytkızlar hamileyken içilmiyordu acaba emzirirkene içiliyomu yeşil böö leye bööleye içerimnapiim amaiçiliyosa
süpersin kütom yakındır 75... şu proteine ve spora agırlık varmen süper olcak ....günaydıon ben erkenden uyandım afferim banaa
nazlım çok sevındım canım 60 ın koparmısın kafasını süper ya maşallah sana
maytapım süt verenler hızlı kilo veriyo diyolar demekki ölçülü yense süt döneminde kolay zayıflanacak kız hemde kiloların tazeyken hemencik kavusacan eski haline sen
pinarımm nasıl gidio kızzz varmı kıpırdama
doram günaydın yukarı gelseneee bak harekete çokk cabık gecc listede gececem seni bak kafaya kaoydum :)) kız ösge nazlı asim işe gidiolar sen neden zorla kalktımk yat uyu kaynananmı kızacak sanki
aebenım gece yatmadanplatisimi ettim hakkat göbeki acıtıyo işe yarıyo cok düzenli ve bol yapmamama ragmen gene 1 santim göbüş incelmiş ocakta 114 tu 110 oldu dün baktım 109 dogru yoldayız yani
ben şimdi gayet ciddiyim yuruyuse cıkıcam dönerken markete ugrayacam yumurta yogurt süt alacam proteine ve spora agırlık verecem bu hafta acaip hevese geldim ben tutmayın benı
hoş geldin hayaletim .....Şenizgünaydın herkese benim sıraya bakın 76 senağalama...
gerçi eski kiloma göre ama olsun...
:mymeka: bak bide üşeniyo ..... işda sallama al ne yıkıycan hemen çalkalarsın evdede demleme yap ....:içelim:abenim şimdi aldım geldim yeşilimi. mutfağımız yok burda bardağı yıkamak zor oluyo. ondan üşeniyorum galiba
pilatesi kaçırdımmı pınar . dün demişdim sana oglana pcden a. cizgi filim ....pilates süper geliyo ..çokkkkkk tavsiye ederim biraz sürekli yapınya bak ben regllim ama yapıyorum ....hihoyyytyeşil demişken gidip içeyimde az tepineyim bari....
ve salladım geldim burada içeyimde gideyim... hadi yazın bakem hadi.....
:teytey:kütom kıpırdanma var mı diye sormuşun ya... var kız hissediyorum vallahi,ama tartıya çıkmadım,cumaya çıkıcam bakalım,çok iyi gidiyor şimdilik,rahatım,psikolojim bozuk değik,asıp kesmiyorum,relax devam bakalım.....
gerçekmi demekki devam yeşile . kaydirigubbakcemile5
içilir maytabim bende bayılmıyom tadına ama biraz soguyumca dikiyom bi içişte ....hihoyyyt
süpersin kütom yakındır 75... şu proteine ve spora agırlık varmen süper olcak ....
hoş geldin hayaletim .....Şeniz
:mymeka: bak bide üşeniyo ..... işda sallama al ne yıkıycan hemen çalkalarsın evdede demleme yap ....:içelim:
pilatesi kaçırdımmı pınar . dün demişdim sana oglana pcden a. cizgi filim ....pilates süper geliyo ..çokkkkkk tavsiye ederim biraz sürekli yapınya bak ben regllim ama yapıyorum ....hihoyyyt
:teytey:
KIZLAR fotu netti gene bunalımmı takılıyo kilo aldım diye aceba ..
umarım başka bişi yoktur merek ediyorum cadıyı ......
özgenın abisi iyidir umarım yazmadan gitti ya merek ediyorum kötü bişi degildir umarım .....
ceylinim ne verirsen kar bizler hepinizi gaza getirmek için çabalıyoruz 500 gr. begenmiyomusun tatlım ...:1hug:2 sayfam kaldı okumadıgımmm gitmeden yazayım dedim.
nazlım hayırlı olsun şimdidenn tebrik ederim senii ben 1.6 veremem canım malesef....artık haftada verdigim maksimum kilo 500 gr yada 1 kilo.
aebenim duydum ben de nazlıyı,tebrik ederim tekrar.
kahvaltıda ekstra bişy yemedim kızlar klasikti...bugün tez yazan arkadaşlara yardım edecegim,akşama kadar sürer diye tahmin ediyorum,ordan da spora gidecegim...
fıstıgım liste önceki gibi püsküt degiltirmemiş senınkini 300 gr. duryon hala .. zaten bu genen ayın sonuçları hafdada yapılmutyo ayda yapıliyo . püsküüte özelden yaz linkine düzeltir canım . benim .. ben yazacaktım .. dün aslında ama senin yazman daha dogru olur diye .. yazmadım bende farkındayım senin tam yerinede olmadıgının ayrıca .. hepimizinki k.k ya giriş kilolarımız tam verdigimiz kilo degil yani benımkine bakarsan 13 kilo oldu .....a.syaa ben bu listeleri hiç anlamıyorumm((
sevgili takım kaptanlarımmmm,kütomun gece koydugu listede 110. dayım ve yine 110 . cceylin ( 0,3 / 0,50% ) ~ 27.06.2008 yazıo,bu 0.3 ne ki yaa her yerde karşıma çıkıyoo((( ben takıma girdigimden berii 5 kg den fazla verdim,girmeden verdigimi de hiç hesaba katmıyorum....
2 sayfam kaldı okumadıgımmm gitmeden yazayım dedim.
nazlım hayırlı olsun şimdidenn tebrik ederim senii ben 1.6 veremem canım malesef....artık haftada verdigim maksimum kilo 500 gr yada 1 kilo.
aebenim duydum ben de nazlıyı,tebrik ederim tekrar.
kahvaltıda ekstra bişy yemedim kızlar klasikti...bugün tez yazan arkadaşlara yardım edecegim,akşama kadar sürer diye tahmin ediyorum,ordan da spora gidecegim...
yapmadımı nerden biliyon ....:jeyyar:resmi siteye yükleyemedim msne koydum en son halimi aeben hanım duyrulur,
ayrıca o nefes işini sıkımı yürüken yapın bakın ne hale gelceniz...
fıstıgım liste önceki gibi püsküt degiltirmemiş senınkini 300 gr. duryon hala .. zaten bu genen ayın sonuçları hafdada yapılmutyo ayda yapıliyo . püsküüte özelden yaz linkine düzeltir canım . benim .. ben yazacaktım .. dün aslında ama senin yazman daha dogru olur diye .. yazmadım bende farkındayım senin tam yerinede olmadıgının ayrıca .. hepimizinki k.k ya giriş kilolarımız tam verdigimiz kilo degil yani benımkine bakarsan 13 kilo oldu .....a.s
yazdım canımmm ben püsküütün ziyaretçi mesajına..
inşallah liste en kısa zamanda düzelir canım. benim canım çok sıkılıyo yaaaaaaaaa.
evime gitmek istiyorum ben annemi özledim.:1hug: