Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sorma abencim verdim verdim
yeşilçaydan galia
annemde içiyo verdik berabar
gerçekmi demekki devam yeşile . kaydirigubbakcemile5

kızlar hamileyken içilmiyordu acaba emzirirkene içiliyomu yeşil böö leye bööleye içerimnapiim amaiçiliyosa
içilir maytabim bende bayılmıyom tadına ama biraz soguyumca dikiyom bi içişte ....hihoyyyt
süpersin kütom yakındır 75... şu proteine ve spora agırlık varmen süper olcak ....
günaydın herkese benim sıraya bakın 76 senağalama...
gerçi eski kiloma göre ama olsun...
hoş geldin hayaletim .....Şeniz
abenim şimdi aldım geldim yeşilimi. mutfağımız yok burda bardağı yıkamak zor oluyo. ondan üşeniyorum galiba
:mymeka: bak bide üşeniyo ..... işda sallama al ne yıkıycan hemen çalkalarsın evdede demleme yap ....:içelim:
yeşil demişken gidip içeyimde az tepineyim bari....

ve salladım geldim burada içeyimde gideyim... hadi yazın bakem hadi.....
pilatesi kaçırdımmı pınar . dün demişdim sana oglana pcden a. cizgi filim ....pilates süper geliyo ..çokkkkkk tavsiye ederim biraz sürekli yapınya bak ben regllim ama yapıyorum ....hihoyyyt
:teytey:

KIZLAR fotu netti gene bunalımmı takılıyo kilo aldım diye aceba ..
umarım başka bişi yoktur merek ediyorum cadıyı ......

özgenın abisi iyidir umarım yazmadan gitti ya merek ediyorum kötü bişi degildir umarım .....

2 sayfam kaldı okumadıgımmm gitmeden yazayım dedim.

nazlım hayırlı olsun şimdidenn tebrik ederim senii ben 1.6 veremem canım malesef....artık haftada verdigim maksimum kilo 500 gr yada 1 kilo.
aebenim duydum ben de nazlıyı,tebrik ederim tekrar.

kahvaltıda ekstra bişy yemedim kızlar klasikti...bugün tez yazan arkadaşlara yardım edecegim,akşama kadar sürer diye tahmin ediyorum,ordan da spora gidecegim...

kız komşum geldi tam osıra kaçırdım mecburen yarın öyle yapıcam,plates tabiki süper yaptımya kız 15 gün felan....:teytey:

aynen canım bende ikisinide merak ediyom....fisfisfis

ceylinim ne verirsen kar bizler hepinizi gaza getirmek için çabalıyoruz 500 gr. begenmiyomusun tatlım ...:1hug:
kolaygelsin ayrıcaaa...a.s.

hadin ben steppere gidiyom,öğlen yumurta yiyecem ekmeksiz 2 adet,ve 20 dakika önce meyve...öğleden sonra yokum,gittiğim yerde tek kahve içer bide tırtıklanırım ucundan..bu kadar..bayyyy....

yaa ben bu listeleri hiç anlamıyorumm((

sevgili takım kaptanlarımmmm,kütomun gece koydugu listede 110. dayım ve yine 110 . cceylin ( 0,3 / 0,50% ) ~ 27.06.2008 yazıo,bu 0.3 ne ki yaa her yerde karşıma çıkıyoo((( ben takıma girdigimden berii 5 kg den fazla verdim,girmeden verdigimi de hiç hesaba katmıyorum....

kızlar şu nefes işinide bi sürekli yapın canlarım burundan alırken karnınızıda içine çekin kaslarınızı en az 10 kere .. hadi bakimmm.....

fıstıgım liste önceki gibi püsküt degiltirmemiş senınkini 300 gr. duryon hala .. zaten bu genen ayın sonuçları hafdada yapılmutyo ayda yapıliyo . püsküüte özelden yaz linkine düzeltir canım . benim .. ben yazacaktım .. dün aslında ama senin yazman daha dogru olur diye .. yazmadım bende farkındayım senin tam yerinede olmadıgının ayrıca .. hepimizinki k.k ya giriş kilolarımız tam verdigimiz kilo degil yani benımkine bakarsan 13 kilo oldu .....a.s

ceylinim , kütom , pınarım çok teşekür ediyorum. 60 lı rakamları geçtim oleyyyyyyyyy
ne mutlu bana

resmi siteye yükleyemedim msne koydum en son halimi aeben hanım duyrulur,
ayrıca o nefes işini sıkımı yürüken yapın bakın ne hale gelceniz...

resmi siteye yükleyemedim msne koydum en son halimi aeben hanım duyrulur,
ayrıca o nefes işini sıkımı yürüken yapın bakın ne hale gelceniz...
yapmadımı nerden biliyon ....:jeyyar:
sen onu birakta yedigin haltlara bak tatlı kırizi geçirecen .biskrem kekk ooooklava:..kaydirigubbakcemile3

yazdım canımmm ben püsküütün ziyaretçi mesajına..

inşallah liste en kısa zamanda düzelir canım. benim canım çok sıkılıyo yaaaaaaaaa.
evime gitmek istiyorum ben annemi özledim.:1hug:

noldu kısss anneni mi ösledin hayırdır inşş::))) bir kaç saat sonraa annenin yannda olursun canım sabret.. ben de okula giderken annem kavga ediyo yüzünü göremiyoruz diyee,sizind e öyle oluyodur herhalde çalışırken.

aeben benim manyak meto itten küpekten pişman bana 25 gündür ettiklerinden:roflol:
yap didim canem ne didim ben şimdi,
kıslar yeni resimleri yolladım bu cadı aebene,
bende şimdi ceylin için sürekli yüklediğim vee elimde tel-k olan eski 2 fotomu koycam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…