Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:) oooo tüm çiçekler böcekler toplanmışız yine :)
Kızlar ayıptır söylemesi canım çok ama çok döner çekti ( hamilemiyim ne ) :) çeyrek ekmek yedim 5 dk. önce :KK43: aabenim ve hayalim görmesin döverler fallaaa

gördü bile hayalin :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:...

hee sürü gibiyiss hayalim gel bizim çobanlığımızı yap:roflol:
aslında biz eltimler ve en yakın arkadaşlarımızla gidiyorduk 6 kişi ama sonra herkes gelmek istedi bizde gelmeyin mi diyelim yarın eltimin doğum günü :) bebişi gezdirmek lazım dimi ama:)
kayınvalidemde yarın düğüne gidecekti dedik ki olmass sen dilaya bakacaksın biz gezeceğiz :roflol:
garibim dedi hadi gidin gezin bu durumda kurban o oluyor..
ay ben acıkmaya başladım bu arada
bugün bir poğaça ve bir nescafe içtim o kadar

özgem be inş ii vakit geçirin tatlım,
herkese ii hafta sonları öptüm sizi,
aeben ösge pazartesi kaçamaksız sporla geçmiş bi hafta sonu raporu istiyorum tek tek hemde görüşürük...

Kızlar ayıptır söylemesi canım çok ama çok döner çekti ( hamilemiyim ne ) :) çeyrek ekmek yedim 5 dk. önce :KK43: aabenim ve hayalim görmesin döverler fallaaa

kısçem içindekileri söylemesene bu hayal adamın saçını başını yolar valla çok cadalozdur bildiğin gibi değil benim içimden neler geçiyor bir bilseennnn:eek::1closedeyes::nazar::nazar::nazar:

iyide öylen degil akşam degil ne niyetine yadin kıs .... bari sedece dönerini yeseydım ekmegi neyine . ama bu gum kaçamak yap bakalım arada olsun ama alışkanlık haline getierme

bende kavaltıyı yazmıştım arada 1 muz yedim ...
öylende bulgurlu salata ve yarım bardak yarım yaglı süt ...

şimdide yarım greyfurt....

özgem be inş ii vakit geçirin tatlım,
herkese ii hafta sonları öptüm sizi,
aeben ösge pazartesi kaçamaksız sporla geçmiş bi hafta sonu raporu istiyorum tek tek hemde görüşürük...
sen hafta sonu yoktun demi .....:jeyyar:
ben ağlayan pasta yapıyom isteyen varmı cicikler:))
yok anam sen ye sane afiyet mehmedede süt olsun biz almıyak ....kafamçokkarıştı

Evet yedim pişman değilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))))))))))))))))))))) ay napim yaaa çok canım çektiydi :) şimdi benim hamileyken nasıl 30 kilo aldığımda ortaya çıkmış oldu sanırımmm :))

mmmf27 kullanıcısından alıntı
ben ağlayan pasta yapıyom isteyen varmı cicikler:))

Kime yapıyorsun şekerim sen o pastayı minik kuzuna desem yemez senade yemezsin o ahlde misafire veyaa kocişinedir sen sakın yeme emiii :))

Evet yedim pişman değilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))))))))))))))))))))) ay napim yaaa çok canım çektiydi :) şimdi benim hamileyken nasıl 30 kilo aldığımda ortaya çıkmış oldu sanırımmm :))

yanlış hareketler bunlar reff hanımmm
ofsayt bayrağını kaldırıyorum ona göre:roflol::roflol:
bu arada ofsayt ne demek hiç bir fikrim yok:roflol::roflol::roflol:

beni bilen bilir ben hafta sonu kaçamak yaptımmı haftaiçi daha güzel veriyorum :)) metabolizmayı şaşırtma yöntemi herkeşlere tavsiye ederim:))

beni bilen bilir ben hafta sonu kaçamak yaptımmı haftaiçi daha güzel veriyorum :)) metabolizmayı şaşırtma yöntemi herkeşlere tavsiye ederim:))
He lili ablamda öyle veriyo .. güzelde veriyo .. ama bende ters tepiyo ...:nazar:

bende kavaltıyı yazmıştım arada 1 muz yedim ...50-100 kal
öylende bulgurlu salata 250 kalve yarım bardak yarım yaglı süt ...68 kal

şimdide yarım greyfurt....30 kal

hıhıhhhh:jeyyar: yakaldım seni hemen yediklerini hesaplıcam elimde kalorimetre hahaaaakötükedihüso

hıhıhhhh:jeyyar: yakaldım seni hemen yediklerini hesaplıcam elimde kalorimetre hahaaaakötükedihüso
kaydirigubbakcemile3 bende sana fazla iş olmasın diye şettiydim .....mehalim ....Şeniz
digerlerinide ekleyınca 1000 kl civarı oluyo gene canım ....:1hug:kalorimetrene saglık ....:1hug:

ben geldim canlarımmmm:=)))

çok ama çok mutluyummm anlatamam:) bugün nazlıyla konuşuyorduk sevgilim çok uzaklarda hediye bile alamadım diye,akşam konuşuyoruz dedim ki sana hediye begenemedim biraz geç göndercemm içime en çok yatanı bulana kadar almıycam dedim o da dedi ki: o halde yaırn berbaer bakarız dedi :=)))) hala şoklardayımmmm 1 gün beni görebilmek için 15 saat yol gelecek sonra geri dönecek:)

dilerim yarınnnn herkess çok mutlu bir sevgililer günü geçirirrr:=)

özgecimmm çok yogun çalştıgın için katılımda bulunamıyorsun biliyoruz hepimizz sıkma sen canını,işler biraz yavaşlayınca nasıl olsa yine aramızdasınn:)

refimm döner mi yedin sen bakayımmm,İstanbul da benim babamın döneri meşhurdur.birgün sana getireyimm:=))

aebennimmm greyfurta devam et saglıgına zarar vermiyorsa çünkü zayıflmak isteyen herkesee mükemmel artıları oluyormuş. benim tansyonum çok düşük oldugu için içemiyorumm:KK43:

kütonun yoklugu nasıl belli dimi.....

ceylim çok sevindim ne güzel uçuyosun belli . mutlulugunuz bir ömür sürsün .....

X