Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nazlıcım tebrik ve teşekkür ederim canım. listeyi hazırlamışsın. bu hafta müsait olamadım yine. size yardımım olamadı :1no2:
hayalcim bravo süper kilo vermişsin :lepi:
aebencim seninki de süper :lepi: 1,1 kiloyu beğenemedin mi şekerim delikafadulden
ben ne yedim
sabah 5 adet eti çay keyfi (reklamları dinlediniz delikafadulden)
ara 1 ayran
öğlen tavuk sote + salata + yoğurt + 1 dilim ekmek

veeee
regl oldum sonunda kaydirigubbakcemile2

Kızlar ben ağlarım şimdi ben bıktım artık bu işyerinden ödemelerle ilgili kimse karşında mutap bulamıyo olan bana oluyor.

[ı]nazlıcım tebrik ve teşekkür ederim canım. Listeyi hazırlamışsın. Bu hafta müsait olamadım yine. Size yardımım olamadı :1no2:
Hayalcim bravo süper kilo vermişsin :lepi:
Aebencim seninki de süper :lepi: 1,1 kiloyu beğenemedin mi şekerim delikafadulden
ben ne yedim
sabah 5 adet eti çay keyfi (reklamları dinlediniz delikafadulden)
ara 1 ayran
öğlen tavuk sote + salata + yoğurt + 1 dilim ekmek

veeee
regl oldum sonunda kaydirigubbakcemile2
[/ı]

teşekkür ederim canım ne zaman ihtiyaç olursa yardıma hazırım.

20070214111714085875h22ji6.jpg

kardas takımım MÜBAREK SEVGİLİLER GÜNÜZ SİMDİDEN KUTLU OLSUN CANLARIM BENİM

asi bulutum sağol tatlım
aeben senle bişi konuşmam gerek gelince bana uğra canımgı...

Son düzenleme:
bide yapacak olanlar :
7. takımdan : betüş
7. takımdan : serseri
8. takımdan :gülay
8. takımdan :asi deniz

9. takımdan :topkek
9. takımdan :çubuk kraker
6. takımdan :aben
6. takımdan :ösge
4. takımdan :juju
4. takımdan :nurcan
4. takımdan :zuzu
4. takımdan :pınar

4. takımdan :funda
4. takımda :yellow
ve ben...

ve 4. takımın bütün fıstıkları hepinizin

ismi renkli olnaların yediği içtiği yaptığı herşeye laf etcem kızlar diğerlerinide çok yakın takipteyim haberiniz olsun ...

sizdende ricam sizde bni yakın takibe alın ufacık saldığımı görüsenşz bırakın görmeyi hissederseniz geberdin beni :roflol:...

aeben ben senide renkli olarak almak istiyorum sende istersen sen bana bak ben sana olarmı,
istemezsen sorun değil bu düşüncem sadece,
renkli yazılan arkadaşlarla ortak kararımız bu ben onları takip etcem onlar beni ne dersin varmısın,
ha yok dersen gene gözüm üstünde unutma...

ben geldim kızlar işlerim biraz erken bitti,yarın sevgililer günüüü,benim sevgilim yanımda yok çook uzaklarda hediyesini bile yollayamadım ama cüzdan alıcam karar verdim çünkü cüzdana ihtiyacı oldugunu biliyorum.hazır işlerim erken bitmişken giyinip cüzdan bakmaya mı çıksam diye düşünüyorum....

ben geldim kızlar işlerim biraz erken bitti,yarın sevgililer günüüü,benim sevgilim yanımda yok çook uzaklarda hediyesini bile yollayamadım ama cüzdan alıcam karar verdim çünkü cüzdana ihtiyacı oldugunu biliyorum.hazır işlerim erken bitmişken giyinip cüzdan bakmaya mı çıksam diye düşünüyorum....

benim nişanlım sevgililer gününde burda ama pazartesi askere geri gönüyor. Allah kısmet ederse 40 gün sonra tekrar burda olacak.

ceylinim sen istanbulun neresinde oturuyosun burda inanılmaz derecede yağmur yağıyor. Ben ikitellide çalışıyorum. Yağmur sabahtan beri aralıksız devam ediyor

ceylinim sen istanbulun neresinde oturuyosun burda inanılmaz derecede yağmur yağıyor. Ben ikitellide çalışıyorum. Yağmur sabahtan beri aralıksız devam ediyor

allah kavuştursun canımm ben fatihte oturuyorum orda başakşehirde de evimiz var burda da yagıyor ama çok az dışarı çıkmaya da üşeniyorum açıkcası ama napalım çıkıcam:=)

ben çıkıyorum nazlıcım yagmur belki burda da başlar,çok hızlanmadan işimi halledip döneyim hemen.

kızlar merhaba giremedim kusura bakmayın bugün bir ara açtım tam yazacaktım işlerden kaldı :KK43:
zaten bugün işe fena halde geç kaldım:KK43:
dün gece evde de çalıştım uykusuzluktan öldüm yani
süpersiniz güzel kilo vermişsiniz maytapcım verdiğin kilo gözümden kaçmadı tatlımŞeniz
kütom sağlıcakla git gel inşallah
benim kilom aynı bilmiyorum ne yazdınız ama hayalet hayal başımda bu hafta vereceğim inşallah burnuma sürekli güzel yemek kokuları geliyor of ne olacak bilmiyorum benim bu halim işimi ancak bitirdim yerimden bile kalkmadan ancak bitti buna da şükür :)
nazlıcım yine neden delirttiler seni tatlım valla anladağım kadarıyla cinnet geçirtiyorlar sana:roflol:

bak ensende olduğumu anla işte sen geldin ardından düştüm buraya :roflol:...

canım benim hep koş sen benim peşimden:asigim::asigim:

ben eskiden çok daha fazla katılımda bulunuyorum ama bu ara işlerim çok yoğun kızlar sizlerde biliyorsunuz bu nedenle fazla yazamıyorum kusura bakmayın yazamasamda okuyorum mutlaka buna emin olun keşke şu teşekkür butonu tekrar gelsede görebilseklaelaelaelaelae

yarın akşam sinemaya gidiyoruz hafta başında aldık biletlerimizi recep ivedik 2:roflol:bizar gülelim dimi ama hep iş stresi nereye kadar:1shok::1shok:
tabi bir klasik olarak sinemadan önce de bir yemek yenir dışarıda artık ne yeriss o konuda hiç bir fikrim yok çünkü oldukça kalabalık gideceğiz arkadaşlar ve eltimlerle birlikte ortalam 10 kişi çoğu var azı yokşakkıdışakkıdı

kısım sen gel vazgeç sürü kimin gidiyonus nan:)
ösgem inş ii bi hafta sonu olur gülüm kaç gündür perişan oldun ya,
ben koşcem zaten bak sizin peşinizden koşcem diye bu hafta süzüldüm :roflol:...

hayal niye kabul etmeyim kıs koçlugunu bayılırım hemde . refle birlikte . koçum olun bende sizin .... sormana bile gerek yok tatlım . özgem kolay gele .

:) oooo tüm çiçekler böcekler toplanmışız yine :)
Kızlar ayıptır söylemesi canım çok ama çok döner çekti ( hamilemiyim ne ) :) çeyrek ekmek yedim 5 dk. önce :KK43: aabenim ve hayalim görmesin döverler fallaaa

X