Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

püskütün profiline anlattım durumu canım günler önce relaxxx ol kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
kuzum sen ne burcusun ....kaydirigubbakcemile3bendeki aşırı sorumlulugu sendede gördümde ondan soruyorum .....kaydirigubbakcemile3 bu işlere bedişim bakar ...msn de bedişe yani kütoya gönder .....

bende o sorumluluğu göremedin heralde ki önceden hiç işitmedim..teessüflerrrrrrrrrrrrr...........

Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum ama başkan yardımcılığından istifa ediyorum müsadenizle... bence bu işide daha sorumluluk sahibi biri yapmalı...ben fazla araştırma yapamıyorum,bilgilendirmede yetersiz kalıyorum..lütfen beni anlayın,öptüm sevgilerimle......

bende o sorumluluğu göremedin heralde ki önceden hiç işitmedim..teessüflerrrrrrrrrrrrr...........
bak bak üveyden yakın gardaşıma o sorumluluk olmasa sende okadar yogun oldugun cuma günü hesap yaparmıydın . yerimseniben evet nazlı çok tez canlı ve aktif onu takdir ederken .senin hakkını yiyemem pınarım .....hepimiz burda takımımız için çabalıyoruz dimi ...a.sŞenizbu takımda hepinizin hakkı ödenmez . herkesin yapısı farklı okadar ...:1hug:a.s.

otur sen oturdugun yerde .. kaptan yardımcım benim. ben getiririm gerekeni .:1hug: ben gocunmuyorum zaten bu işleri arştırmaları yaparken .. zevkle yapıyorum takımım ve sizin için . a.s alınacak bişi de yok ortada . okey .:1hug: sizin varlıgınız yeter....Şeniz
ama sorun olacaksa getirmem uyarmam bida ... menümü yazar çıkarım .. galiba böylede en iyisi ...

Son düzenleme:

ha ha ha bana alıngan diyenede bakın hele..kendisi alınmış bu sefer...kızım ben alınırım 5 dakikaya gelir geçer...canım sıkkında azcık,senağlama:a015:nazımın geçeceği yer burası gibi geldi,canım benim ,ben senin araştırmacılığını,her yere yetmeni,her derde deva olmanı gıpta ederek izliyorum sorun etmek ne kelime...sen bana bakma,bu saatte takılcak birilerini aradım kusuruma bakmayın :mymeka:gari....öptüüüümmmmm.......kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

pınarım sen benim küsürüma bakma bu gün çokk kötüyüm bak yoksa bu saate ben ne gezerim buurda ama kötü olmak içinde sebebim var .. tam bunalım modundayım . hiç bi yere sıgmıyorum çocuklar uyudu . bende takılıyorum şiir patlattım gene can sıkıntısında yarın bi olsaydı ....

hah tamüstüne bastın odurumdan bendede var...aslında hani herşey yolundadır ama senin için hüzün dolu olur ya işte öyle aileme özlem mi desem, yakınlarımın ( eltim)dost gibi görünüp te öyle olmamaları mı?

şu şiirlerden bizde nasibimizi alsak mı? şiir köşeside vardır burada ve allah bilir sen oraya yazmışındır..dur ben bi arama yapayım....

hah işte gittim de iyi oldu sanki,annem diye bir şiir okudum,salya sümük oldum...neyse yatma zamanı geldide geçiyor bile......
iyi geceler üveyden yakın gardaşım,canım arkadaşım.......

hah işte gittim de iyi oldu sanki,annem diye bir şiir okudum,salya sümük oldum...neyse yatma zamanı geldide geçiyor bile......
iyi geceler üveyden yakın gardaşım,canım arkadaşım.......
dur yazayım burayda okuda öyle git.....:a015:

kızlar ne oldunus ya gece gece aebenım ne derdin var kız senınya üzme insanı anlat bi çare buluruk belkim

Bu gece bitermi sabah olurmu
zaman geçermi şafagı olman sabaha ....
bir haber bekliyorum kanatlanacagım
engin denizlede batmadan koşacagım..

yagmurda ıslanmış üşümüş serçe gibiyim .
yanlız ve titreyen ..
şafak olurmu bu gece bitmeden ...
kanatlanır uçarmıyım umudum tükenmeden ...

dur yazayım burayda okuda öyle git.....:a015:

hani kız yazdın da ben mi göremiyom yazmadan gittin mi?hadibekliyom 10---9----8---7 hadi ama gitçem bak yatçam daha,hüzünlüdür şimdi o şiir daha yeni hüngürdediydim....
küto trenin kaçacak şimdi get artık istasyona sen....

okudum kız aeben şair arkadaşım benim...ellerine emeğine sağlık canım...iyi geceler...
asi denizcim,kütocum sizede iyi geceler...
kütom hayırlı yolculuk,trende uyuma bakem,yanlış yerlere gitmeyesin sonra allah muhafaza.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…