Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu gece bitermi sabah olurmu
zaman geçermi şafagı olman sabaha ....
bir haber bekliyorum kanatlanacagım
engin denizlede batmadan koşacagım..

yagmurda ıslanmış üşümüş serçe gibiyim .
yanlız ve titreyen ..
şafak olurmu bu gece bitmeden ...
kanatlanır uçarmıyım umudum tükenmeden ...

aebenıme elcewap

zaman gecmezmi sanırsın
bekledigin haber gelmedende sen kanatlısın (melegem)
sen sevgi denizinde bogulmalısın

yagmurda ıslanmışın seni kuruturum
yanındayız dik görünmrk zorunda deilsin yaranı saklama
şafagı sen ne edecen şafakları beklemek benım olsun
tes teskere gell tekeeeee:eek:

Son düzenleme:
okudum kız aeben şair arkadaşım benim...ellerine emeğine sağlık canım...iyi geceler...
asi denizcim,kütocum sizede iyi geceler...
kütom hayırlı yolculuk,trende uyuma bakem,yanlış yerlere gitmeyesin sonra allah muhafaza.....
hadi iyi uykular . gine güldürdün beni yatmadan . yüzün hep gülsün senında .. kütom gündüz 2 de binecek hay allah ....kaydirigubbakcemile3

aebenıme elcewap

zaman gecmezmi sanırsın

gece gece de get şunada bak hele güldürdün bizi gene kondurdun şiirin sonuna teke.....:roflol:

Son düzenleme:
hadi iyi uykular . gine güldürdün beni yatmadan . yüzün hep gülsün senında .. kütom gündüz 2 de binecek hay allah ....kaydirigubbakcemile3

he ya gece 2 sandım habire bu kız gece yarısı trene gidecek nasıl gidecek deyip dururum.....delikafadulden

adını andığım anları özledim
özledim çünkü adını anmayı özledim
özledim çünkü hasretin kasvetli girdabında ruhum
bir bahar sabahının dinginliğinde gözlerini görmeyi özledim
aslında adını unutmak için
belki seni tandığım anı unutmak için neler vermezdim
bu acıyı bu denli çekemezdim
sen olmasaydın ben hasretin bu kadar acıtacağını bilemezdim
özledim adını
adını andığım anları
ve
adını anmayı özledim

eşimin şiiri (bu da benden olsun ) :)

aebenıme elcewap

zaman gecmezmi sanırsın

gece 2 sadı bu garibim galuba hehedelikafadulden

gece gece de get şunada bak hele güldürdün bizi gene kondurdun şiirin sonuna teke.....:roflol:

he ya gece 2 sandım habire bu kız gece yarısı trene gidecek nasıl gidecek deyip dururum.....delikafadulden
allah sizi ne yapsım hem aglayıp hem gülüyom delikafadulden kafayımı yedim ne ...:nazar: saggolun kızlar iyiki varsınız ....a.s.

romantıgımız tavan yaptı mübarek sevgililer günü arefesi ondan heralde şimdiiden hepinize mübarek ossun:roflol::roflol:

boşverin kıslar ya hayat bu ben hiç birşeye şaşırmıyorum artık dostum dediğin kötüde olabiliyor onun için ne yapmıyicez çok fazla bağlanmıyicez

boşverin kıslar ya hayat bu ben hiç birşeye şaşırmıyorum artık dostum dediğin kötüde olabiliyor onun için ne yapmıyicez çok fazla bağlanmıyicez

haklısın vala sildim attım herkesi zormu zor ama sildim rahatım takmıom mutluyum önemli olan eş evlat gerisi yalan saglık olsun huzur olsun yeterde artar bile ya

hadi bakalım ben uyumaya gider sabah işlerim var accık erken kalkarım bildirimi yetiştirirsek yaparız sizi seviorumm herkesler kendine iyi baksın üzmesin anlaştıkmı byby

herkese günaydın kızlar benim kilo bu hafta aynı bir değişiklik yok 60 kilodayım hala. yanlış hatırlamıyorsam dora izinliydi onu aynı kilo yazacağım değilmi.

bu günkü menüm ..
yarın elma ..
2 dilim ekmek . peynır. 2 zeytin . çay .
yeşil çay 1elma 10 lablebi fındık yiyecektım 1 tane fındıgım 10 kalori oldugunu okuyumca .lenlebiyle idere ettim ..

öylen 1 tabak yogurtlu spagetti ..sossuz ...

akşan üztü acıktım maytap sütün çekmesin . az balık akşamdan kalan yarım bardakta süt ...

sonra yarım gıreyfurt yarım portakal ..

yersem şimdiden sonra meyve yerim herhalde..... canım bişi istemiyo ..

Aabenim afiyet olsun afiyet olsun da :KK43: 1 fındığın 10 kalori olduğunu bilsem dün gece o fındıkları yermiydim heçççç :KK43: çok üzüldüm valla ama son olurrr bu da bana zati benim doktor ara öğün olarak 5 tane fındık veriyordu demek ondanmışş anladım gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikafamçokkarıştıkafamçokkarıştıa.s.a.s. Birdaha yemem koçummm

geri dönmek üzere ayrılmıştım canım bencede farketmez yine yeni yeniden burdayım işte önemli olanda bu

Kuzum senin doğumdan önceki kilon neydi ki? şimdi bile bizden baya baya zayıfsın boyun posun kaç bakim senin? böyle yeni doğum yapmış zayıf annelere illet oluyorum yaaaaa:1shok: neden ben hamileyken 30 kilo aldım nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şakkıdımirmirmirmirmirmirmirmir

Nazlıcım geçmişe dalmışım kusura bakma :) benim kilom değişti değişmesine de bir sıkıntım var :KK43: ayıptır söylemesi cırcırımmm yani bu kilo haftaya ++++ olarak geri dönecek muhtemelen. Zaten 2 gün haricinde de öküz gibi yediğim bir haftaydı malesef :KK43: şu anki kilom her tartıldığımda 100-200 gram oynasada ben kendimi motive etmek amaçlı en az gördüğümü yazayım :) 75.700 kuzum. :) kolay gelsin sanaaaa canımmmmmmmm

X