pınarım bu arada yazmayı unuttum kremin hayırlı olsun canım inşallah geçen seferkinden daha da fazla etkisi görürsün.muckss
ben burdayım ama kimse beni kaale almıyo ben yarın listede yerimialacakmıyımyetkili biri cevap versin bana
başkan yardımcısı olaraktan viva nın yerine seni listeye yazıcaz canım,verdin mi hiç?nerde verecen bende bir alemim daha dün girdin...neyse......
nazlı cım viva için kendi isteğiyle ayrıldı yazıcaz,maytap a yeni üye.....kaydirigubbakcemile5
:1shok:inanmıyorum .....tamam ozaman 68.5la giriş yapıyorumyarın sabah kilomu bildiiryorum çünkü verdiiiiimmmmmm .azimle şaapan hesabıı
ah canım kaç kere sormuşun .. gelirim ben allahdan bi mani olmassa ...ben bu hafta aynı kiloda olacağım sanırım. hiç veremedim gibi.
kızlar bide yarın kilo bildirimlerini ben yapıcama bana biraz anlatında dersime çalışayım. yarın bocalamayayım.
seni formunda gördügüma sevindim akrep .. ama bu günde benim tadın yok .sadece benmi çıldırtıcam seni
ooooh iyi olmuş :)))))))))))
bir çıldırtan dah çıkmış
yapacan zaten hele misafirligin bi çıksın ....:jeyyar:ben yapıyodum bu hesaplamaları ama unutmuşum valla yardımcı olmak isterdim ama
aebenim fazla diil ama 300 500 bişey verdim haftaya başlasam daha iyi verirsdim ama diyet modundan çıkabilirim hafta sonu diye bu hafta bildirim yapmak istedim.yoksa seni çıldırtmak gibi bi niyetim olurmuuuuuu:))))
:1no2: şu an doktoru düşünemiyorum bediş malesef daha önemli anlatamayacagım şeyler var . aklım başka yerde ....aebenımm dr işini ne yaptınızz
ah çalışkan nazlım benım ...... 8. takım kendi yapar canım bize getirir sen sadece tekrar hesap konturolunu yapacan onlarda bizimkini ......:1hug:ben kendime yeni excel dosyası açtım geçen haftaki kiloları yazdım. yüzde hesaplamaları için püskütün verdiği bir örnek vardı ordan öğrendim herşeyi sadece kafama takılan 8. takımın kilolarını nasıl alıcam ordan birisi yardımcı olacakmı yoksa ben 8. takıma girip kilolarınımı alıcam.
ah açlışkam nazlım benım ...... 8. takım kendi yapar canım bize getirir sen sadece tekrar hesap konturolunu yapacan onlarda bizimkini ......:1hug: