Bu gece bitermi sabah olurmu
zaman geçermi şafagı olman sabaha ....
bir haber bekliyorum kanatlanacagım
engin denizlede batmadan koşacagım..
yagmurda ıslanmış üşümüş serçe gibiyim .
yanlız ve titreyen ..
şafak olurmu bu gece bitmeden ...
kanatlanır uçarmıyım umudum tükenmeden ...
hadi iyi uykular . gine güldürdün beni yatmadan . yüzün hep gülsün senında .. kütom gündüz 2 de binecek hay allah ....kaydirigubbakcemile3okudum kız aeben şair arkadaşım benim...ellerine emeğine sağlık canım...iyi geceler...
asi denizcim,kütocum sizede iyi geceler...
kütom hayırlı yolculuk,trende uyuma bakem,yanlış yerlere gitmeyesin sonra allah muhafaza.....
hadi iyi uykular . gine güldürdün beni yatmadan . yüzün hep gülsün senında .. kütom gündüz 2 de binecek hay allah ....kaydirigubbakcemile3
aebenıme elcewap
zaman gecmezmi sanırsın
bekledigin haber gelmedende sen kanatlısın (melegem)
sen sevgi denizinde bogulmalısın
yagmurda ıslanmışın seni kuruturum
yanındayız dik görünmrk zorunda deilsin yaranı saklama
şafagı sen ne edecen şafakları beklemek benım olsun
tes teskere gell tekeeeee
hadi iyi uykular . gine güldürdün beni yatmadan . yüzün hep gülsün senında .. kütom gündüz 2 de binecek hay allah ....kaydirigubbakcemile3
he ya gece 2 sandım habire bu kız gece yarısı trene gidecek nasıl gidecek deyip dururum.....delikafadulden
aebenıme elcewap
zaman gecmezmi sanırsın
bekledigin haber gelmedende sen kanatlısın (melegem)
sen sevgi denizinde bogulmalısın
yagmurda ıslanmışın seni kuruturum
yanındayız dik görünmrk zorunda deilsin yaranı saklama
şafagı sen ne edecen şafakları beklemek benım olsun
tes teskere gell tekeeeee
gece 2 sadı bu garibim galuba hehedelikafadulden
gece gece de get şunada bak hele güldürdün bizi gene kondurdun şiirin sonuna teke.....:roflol:
allah sizi ne yapsım hem aglayıp hem gülüyom delikafadulden kafayımı yedim ne ...he ya gece 2 sandım habire bu kız gece yarısı trene gidecek nasıl gidecek deyip dururum.....delikafadulden
boşverin kıslar ya hayat bu ben hiç birşeye şaşırmıyorum artık dostum dediğin kötüde olabiliyor onun için ne yapmıyicez çok fazla bağlanmıyicez
:uhm:boşverin kıslar ya hayat bu ben hiç birşeye şaşırmıyorum artık dostum dediğin kötüde olabiliyor onun için ne yapmıyicez çok fazla bağlanmıyicez
tamam gaptanım ne güzel 70li rakanlara indin darısı pınarımın cici annemin başına ....a.skızlar sabah girerimde oldu girmessem falan 79,5 um ben habarınız olsunda
tamam gaptanım ne güzel 70li rakanlara indin darısı pınarımın cici annemin başına ....a.s
bu günkü menüm ..
yarın elma ..
2 dilim ekmek . peynır. 2 zeytin . çay .
yeşil çay 1elma 10 lablebi fındık yiyecektım 1 tane fındıgım 10 kalori oldugunu okuyumca .lenlebiyle idere ettim ..
öylen 1 tabak yogurtlu spagetti ..sossuz ...
akşan üztü acıktım maytap sütün çekmesin . az balık akşamdan kalan yarım bardakta süt ...
sonra yarım gıreyfurt yarım portakal ..
yersem şimdiden sonra meyve yerim herhalde..... canım bişi istemiyo ..
geri dönmek üzere ayrılmıştım canım bencede farketmez yine yeni yeniden burdayım işte önemli olanda bu