Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tamam ozaman sorun yok. yarın sabah erkenden işimin başındayım . ama bir aksilik olursa. bu sabah elektriklerimiz yoktu. allah korusun sabahta aynı sorunla karşılaşırsam falan herhengi birinize ulaşabileceğim bir numara rica edebilirmiyim.
kuzum sen ne burcusun ....kaydirigubbakcemile3bendeki aşırı sorumlulugu sendede gördümde ondan soruyorum .....kaydirigubbakcemile3 bu işlere bedişim bakar ...msn de bedişe yani kütoya gönder .....

geri dönmek üzere ayrılmıştım canım bencede farketmez yine yeni yeniden burdayım işte önemli olanda bu

geri dönmek üzere ayrılmıştım canım bencede farketmez yine yeni yeniden burdayım işte önemli olanda bu
bencede nicin degiştigi için fark etmez ..
geçenlerde sordum ama görmedin galiba imzandaki dergi üzerindeki mehmetmi ayol çok benziyo .o galiba ..:nazar:

paylaşim alanından püsküütten hiç okumuyosunuz kızlar başta başkanım ve yardıncım .......

6. TAKIM

Takımın Analiz Notu : 50
Takımın En İyi Kilo Vereni : referans
Dikkat Edilecek Üyeler:

asibulut : Hedefi Mart ayının sonunda 55 olmak. Koç istemiyor.

pınarım : Hedefi Mart sonunda 79 olmak. Koç istiyor.

cceylin : Cevap vermedi.

vivalavita : Cevap vermedi.

fatunuz : Hedefi Mart başına kadar 80 olmak. Koç istiyor.

AÇIKLAMA
Cuma Zayıflama Yarışması Analizleri, 3-11 Şubat aralığında yapılmıştır. Bir sonraki analiz Mayıs ayında yapılacaktır.
Takım kaptanlarından, takımlarında yer alan üyeleri ve özellikle de koçluk isteyen arkadaşlarımızın durumunu takip etmelerini rica ediyorum.
Analiz anketini cevaplayan arkadaşlara tekrar teşekkürler.
Gözümden kaçan olduysa lütfen uyarın. Yığınla mesajın içinde gözlerim döndü, kaçırmış olabilirim.

Yukarıdaki kişilerle Mart ayında, durumlarını değerlendirmek amacıyla görüşmek üzere.. Yerimseniben

Analizlerin takip ve işleyiş süreci hakkında herhangi bir öneriniz olursa, buyrun beklerim..

bediş vivayla ilgili açıklama yaz demiştim paylaşım alanına canım kaptan olaraktan ....tekenin sevdasına unuttun herhal ....kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bencede nicin degiştigi için fark etmez ..
geçenlerde sordum ama görmedin galiba imzandaki dergi üzerindeki mehmetmi ayol çok benziyo .o galiba ..:nazar:

aebencim gördüm ama şaka yapıyosun sandım:)) evet o memetakif resim programında düzenledim:))

iyi aksamlar kizlaaaaaaarrrrrrrrrrr:teytey: nasilsiniz görüsmeyeli biraz okudum gecmisi iyi gördüm hepinizi masalllahyerimseniben kilolarla aranizda hasir nesir okudugum kadariyla eh benimde öyle tabikaydirigubbakcemile3kendinize iyi bakin sekerler arada yine ziyarete gelirim kocaman öptüm sizleri sevgiyle ve saglikla kalin sekerlerima.s.

iyi aksamlar kizlaaaaaaarrrrrrrrrrr:teytey: nasilsiniz görüsmeyeli biraz okudum gecmisi iyi gördüm hepinizi masalllahyerimseniben kilolarla aranizda hasir nesir okudugum kadariyla eh benimde öyle tabikaydirigubbakcemile3kendinize iyi bakin sekerler arada yine ziyarete gelirim kocaman öptüm sizleri sevgiyle ve saglikla kalin sekerlerima.s.
özletiyon kendini kaçak .....Şeniz

ah canım kaç kere sormuşun .. gelirim ben allahdan bi mani olmassa ...:nazar:
yüzde hesabi yapacaksın canım . takımın sonrada kardeş 8 takımın ......
küto tekesine gidecek . malıum pınarım burdasın sende yardım edeceksin ..sengözlerimebaksanab

nazlı yeni bir exel dosyadı aç canım pc ne her hafta lazım olur çünki ...a.s

ben yokum dedim ya yavrım okumadın mı?
ama iptal oldu buralardayım yardıma hazırım....
maytabım unuttun madem ufaktan hatırla bakalım,gelecek haftalarda sanada görev düşebilir,tabii memet izin verirse....

6. TAKIM

Takımın Analiz Notu : 50
Takımın En İyi Kilo Vereni : referans
Dikkat Edilecek Üyeler:

asibulut : Hedefi Mart ayının sonunda 55 olmak. Koç istemiyor.

pınarım : Hedefi Mart sonunda 79 olmak. Koç istiyor.

cceylin : Cevap vermedi.

vivalavita : Cevap vermedi.

fatunuz : Hedefi Mart başına kadar 80 olmak. Koç istiyor.

alın son haliniz bence toparlanın artık...

sevgili takım kaptanlarım benim açıklama yapmam gerekiyor mu ben anlamadım bu işi ???

şimdiiii nazlıcım panik yapmış canım benım ben msn canavarı olarak onu almadım ben nasıl atladım bendede var exsel midir ne ama bilmiyom onu yollarız benım trenim 2 de 12 de cıksam yeter bildirimi kopyalarda cıkabilirim bile erkenden halledersek o durumda sorun kalmıyo

he çatlak gacı sen trene geç kalda,teken de seni süssün:roflol::roflol:
maytap alındın canım sen viva geri dönmek üzere ayrıldı olacak onun yerine sen girecen

ceylin düseltmelere ragmen 300 gramla gene kacırdı kırmızı olamamayı acilen paylaşıma yazacak oda ben püskütümüze vivanın ugrayamayacagını izne ayrıldıgını bildirdim

reff yalnızları oynamısın bugün kuzum sen yaaa

ösge geliyorum demiş gelememiş

.......................................

sevgili takım kaptanlarım benim açıklama yapmam gerekiyor mu ben anlamadım bu işi ???

yok be kızım sen bakma hayal ' e....sen aklandın...kara olanlar yani biz de ifademizi verdik.. senin yapmam gereken bişey kalmadı....kaydirigubbakcemile3

aşağıdada kimse kalmadı zaten...gideyim bari bende... yarın görüşürük artıkın...
nazlı merak etme, asi den exel programını aldıysan mesele yok..ama bir exel de 8. takım için hazırda bulundurursan,kolaylık olur,kontrol açısından....yada yarınlık ben yaparım 8. takım kontrolünü....

yok be kızım sen bakma hayal ' e....sen aklandın...kara olanlar yani biz de ifademizi verdik.. senin yapmam gereken bişey kalmadı....kaydirigubbakcemile3

paylaşım alanına baktım pinarım.püsküütçüm açıklama yaomammı istemiş,yazdım bişyler...

aşağıdada kimse kalmadı zaten...gideyim bari bende... yarın görüşürük artıkın...
nazlı merak etme, asi den exel programını aldıysan mesele yok..ama bir exel de 8. takım için hazırda bulundurursan,kolaylık olur,kontrol açısından....yada yarınlık ben yaparım 8. takım kontrolünü....

bizim takım içinde 8. takım içinde yeni excel dosyası hazırladım. işyerinde dosyalarım yarın sabah ordan toplamları yapıcam.

iyi akşamlar kızlar. tam iğleştim diyorum ama benim grip hop tekrar üzerime yapışıyor. okadar da dikkat ediyorum ama olmuyo salya sümük oldum yine.

kuzum sen ne burcusun ....kaydirigubbakcemile3bendeki aşırı sorumlulugu sendede gördümde ondan soruyorum .....kaydirigubbakcemile3 bu işlere bedişim bakar ...msn de bedişe yani kütoya gönder .....

ben yengeç burcuyum canım.

evet canım ....malesef o 300 gr. senin kaderin galiba .....kaydirigubbakcemile3300 gr.dan kırmızılısın ...:nazar: mayısa kilo veriyosun kırmızıyı görmüyosun .....:lepi:

biiiiip gine yanlış yönlendirme paylaşım alanı okunmamış ....kaydirigubbakcemile
paylaşım alanına baktım pinarım.püsküütçüm açıklama yaomammı istemiş,yazdım bişyler...
Afferin ....kaydirigubbakcemile5

slm kızlar döndüm dolandım evde kaç saat işe yarayacak bi işte yapmadım hiç canım meyve istemedi gece gece biskuvi yedim azcık :S

X