Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sağol canım çok teşekkür ediyorum. inşallah haftaya kilolar +++++++++ olarak devam etmez. sende takımdan bir arkadaşımızla yarış yapsana mesela yarından itibaren ceylinimle ben yarışa başlıycaz.

58di refcim 74le doğurdum 1.62 boyum var kısayım yaani :)))

6. TAKIM * *91. ETAP.......

asibulut ( 57 .0 )
dora ( 65,0 )
aeben ( 66,0 )
kütahya ( 80,0 )
pınarım ( 84,0 )
cceylin ( 58.9 )
özgekrd ( 73,5 )
vivalavita ( geri dönmek üzere ayrıldı
fatunuz ( 79,8 ) )
referans ( 76,5 / )
nazlıgüleç ( 60,0 )
enesin annesi ( 103,0 ) )

mmmf27 ( 68.5/67.6/0.9/%1.31)yeni üye ...

6. TAKIM TOPLAM KİLO )

kızlar acele yaptım hesabı bi kontrol edersiniz.memet bağrıyo sonra konuşuruz

canım ben kontrol ettim şimdi sadece % 1,33 olacak hoş geldin aramıza bu arada sen çok eskilerdensin burda.

58di refcim 74le doğurdum 1.62 boyum var kısayım yaani :)))

:içelim: tebrik ederim valla 16 k,lo ile tamamlamışsın bravoo canım zaten doğumdan sonra uğraşırsan kolay kilo veriyorsun çünkü kilolar çok taze ama benim bebiş 1,5 yaşında kaldı artık benim kilolar biran önce kurtulmam lazım :) 8.7 kilom kaldı eski kiloma :) eski kilom 67 idi benimde boyum 171 canım ama kilomm korkunçç amaNNN VERİRİZ İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHdelikafaduldendelikafadulden

refimm sen merak etme burda hep beraber vereceğiz kiloları . gitsin kilolarrrrrrrrrrrr.

sağol canım çok teşekkür ediyorum. inşallah haftaya kilolar +++++++++ olarak devam etmez. sende takımdan bir arkadaşımızla yarış yapsana mesela yarından itibaren ceylinimle ben yarışa başlıycaz.

C:teselli:ANIM BİZ O YARIŞI öZGE İLE YAPIYORDUK GÜYA AMA İKİMİZDE DE PEK ETKİLİ OLMADI BİRDE BEN EVDE OLDUĞUM GÜNLER PEKTE GİREMİYORUM AABENİMİN KOÇLUĞU İLE YOLA DEVAM EDEYİM DİYORUM BİRDE BUNU DENİYELİM.

refimm sen merak etme burda hep beraber vereceğiz kiloları . gitsin kilolarrrrrrrrrrrr.

İnşallah canım, bitmiyor ki ver ver bitmiyor 30 kilo dile kolay :) gerçekte çok zor hoş 7 kilosu doğumda gidiyor ama ben malesef emzirirkende 6 kilo aldım onları verdim 71,5 olmuştum ki 8 kilo daha verip, derken sigarayı bıraktım ve 8 kilo aldım inanaırmısın, ama limdi hepsi ama hepsi geride kaldı artık ne doğum ne sigara engeli var önümde verebildiğim kadar çok kilo vereceğim inşallah :) çekilinnnn koşarakkk geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:jeyyar::hooray::teytey:

yaa ben gene hesapladım 1.31 çıkıyo verdiğim kiloyu ilk kiloma bölüp 100le çarpmıyomuydum böyle yapınca 1.31 çıkıyoo.yanlış olan ne

ben püskütün örneğine baktığımda fark / etap kilosu x100 yazıyodu bir yanlışlık yapıyosam lütfen uyarın doğru şekilde hesaplayayım.

Aabencim sizinde cumanız hayırlı olsun kuzum :) pardon koçum Günaydın... Bu gün sıkıntıların azaldı mı biraz?

Aabencim sizinde cumanız hayırlı olsun kuzum :) pardon koçum Günaydın... Bu gün sıkıntıların azaldı mı biraz?
saggol koçum bu gün alacagım habaerlere baglı . refim ...

nazlı canım hesap makineyle yapmana gerek yokki fıstıgım exele işle ondan çıkar zaten sonuç ..a.s.

yaa ben gene hesapladım 1.31 çıkıyo verdiğim kiloyu ilk kiloma bölüp 100le çarpmıyomuydum böyle yapınca 1.31 çıkıyoo.yanlış olan ne

tamam canım kusura bakma ya ben küçük bir detayı atlamışım fark / etap başlangıç kilosu x100 olacakmış. özürrrrrr özürrrrrrrrrrr

şimdilik kilo bildirmlerini toplıycaz okadar . pınarım kuşum gelir assonra ......

saggol koçum bu gün alacagım habaerlere baglı . refim ...

nazlı canım hesap makineyle yapmana gerek yokki fıstıgım exele işle ondan çıkar zaten sonuç ..a.s.

öyle yaptım canım excel de formül atadım kendisi hesaplıyor

günaydın kızlar
kilom 57,2 maalesef. reglimi bekliyorum, bekliyorum gelmiyor
aebencim gece bayağı bir duygusal takılmışsınız. umarım biraz geçmiştir. ben böyle zamanlarda şu şarkıyı söylerim:

geçer geçer
daha öncekiler gibi,
geçer geçer
neler neler geçmediki

birde şu söz:
gecenin en karanlık olduğu an
sabaha en yakın olan andır...

bir tane daha vardı ama aklıma gelmiyor

saggol asim umarım öyle olurr...:Saruboceq:

hayal_gözlü ( 83,4 / 80.0 / 3.4 / % 4.08 ) buda hayal cadısının yüzdesi ....

Son düzenleme:
aeben 66.0 / 64.9/ 1.1. /%1.67.

buda benım 1 hafda debelenip aldıgım sonuç ..
nazlı bide yuverlemalar var canım mesele benimki 1. 66.............. 5 den sonrası bi üst rakama eklenıyo . yani 67 oluyo ...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…