Nazlıcım geçmişe dalmışım kusura bakma :) benim kilom değişti değişmesine de bir sıkıntım varayıptır söylemesi cırcırımmm yani bu kilo haftaya ++++ olarak geri dönecek muhtemelen. Zaten 2 gün haricinde de öküz gibi yediğim bir haftaydı malesef şu anki kilom her tartıldığımda 100-200 gram oynasada ben kendimi motive etmek amaçlı en az gördüğümü yazayım :) 75.700 kuzum. :) kolay gelsin sanaaaa canımmmmmmmm
Kuzum senin doğumdan önceki kilon neydi ki? şimdi bile bizden baya baya zayıfsın boyun posun kaç bakim senin? böyle yeni doğum yapmış zayıf annelere illet oluyorum yaaaaa:1shok: neden ben hamileyken 30 kilo aldım nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şakkıdımirmirmirmirmirmirmirmir
6. TAKIM * *91. ETAP.......
asibulut ( 57 .0 )
dora ( 65,0 )
aeben ( 66,0 )
kütahya ( 80,0 )
pınarım ( 84,0 )
cceylin ( 58.9 )
özgekrd ( 73,5 )
vivalavita ( geri dönmek üzere ayrıldı
fatunuz ( 79,8 ) )
referans ( 76,5 / )
nazlıgüleç ( 60,0 )
enesin annesi ( 103,0 ) )
mmmf27 ( 68.5/67.6/0.9/%1.31)yeni üye ...
6. TAKIM TOPLAM KİLO )
kızlar acele yaptım hesabı bi kontrol edersiniz.memet bağrıyo sonra konuşuruz
58di refcim 74le doğurdum 1.62 boyum var kısayım yaani :)))
:içelim: tebrik ederim valla 16 k,lo ile tamamlamışsın bravoo canım zaten doğumdan sonra uğraşırsan kolay kilo veriyorsun çünkü kilolar çok taze ama benim bebiş 1,5 yaşında kaldı artık benim kilolar biran önce kurtulmam lazım :) 8.7 kilom kaldı eski kiloma :) eski kilom 67 idi benimde boyum 171 canım ama kilomm korkunçç amaNNN VERİRİZ İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHdelikafaduldendelikafadulden
sağol canım çok teşekkür ediyorum. inşallah haftaya kilolar +++++++++ olarak devam etmez. sende takımdan bir arkadaşımızla yarış yapsana mesela yarından itibaren ceylinimle ben yarışa başlıycaz.
refimm sen merak etme burda hep beraber vereceğiz kiloları . gitsin kilolarrrrrrrrrrrr.
canım ben kontrol ettim şimdi sadece % 1,33 olacak hoş geldin aramıza bu arada sen çok eskilerdensin burda.
yaa ben gene hesapladım 1.31 çıkıyo verdiğim kiloyu ilk kiloma bölüp 100le çarpmıyomuydum böyle yapınca 1.31 çıkıyoo.yanlış olan ne
saggol koçum bu gün alacagım habaerlere baglı . refim ...Aabencim sizinde cumanız hayırlı olsun kuzum :) pardon koçum Günaydın... Bu gün sıkıntıların azaldı mı biraz?
yaa ben gene hesapladım 1.31 çıkıyo verdiğim kiloyu ilk kiloma bölüp 100le çarpmıyomuydum böyle yapınca 1.31 çıkıyoo.yanlış olan ne
saggol koçum bu gün alacagım habaerlere baglı . refim ...
nazlı canım hesap makineyle yapmana gerek yokki fıstıgım exele işle ondan çıkar zaten sonuç ..a.s.
saggol asim umarım öyle olurr...:Saruboceq:günaydın kızlar
kilom 57,2 maalesef. reglimi bekliyorum, bekliyorum gelmiyor
aebencim gece bayağı bir duygusal takılmışsınız. umarım biraz geçmiştir. ben böyle zamanlarda şu şarkıyı söylerim:
geçer geçer
daha öncekiler gibi,
geçer geçer
neler neler geçmediki
birde şu söz:
gecenin en karanlık olduğu an
sabaha en yakın olan andır...
bir tane daha vardı ama aklıma gelmiyor