eee hepimizde bu bahanelerden vardadoracım al bahanelerim delikafadulden çok güldüm lafına :roflol:
eee hepimizde bu bahanelerden vardasenin halini anlayabiliyorum kaydirigubbakcemileneyseki biz yırtmışız rapor vermekten kabak senin başına patlamış:roflol:
ama sende az yol katedmedin aslında bu yolda:jeyyar:
baksana maytabıma o bari bi bebek doğurduda takıma yeniden geldi biz ne bahanesi bulacağız şimdi gelde düşün böyle bir durumda:roflol:delikafadulden
hoşl geldin kuşum biz yine aynı hamam aynı tas burdayız bak sen üzerimize bidaha doğurursun dermişimmm:tomato:
ceylincim haoşgeldin, güle güle delikafadulden
maytapcım ben bilmem küto bilir delikafadulden
doracım biz nerdeyse annane, babanne olucaz hala diyetteyiz delikafadulden
özgem hoşgeldin, özledim seni delikafadulden
patron her an gelebilir, alın size kısa ve öz delikafadulden
günaydın açılışı benmı yapıyorum ........
refim üzülme canım hepsi geçeçek inşallah .....
ablanada çokkk geçmiş olsun .. rabbım bol şifa versin ......
pınar üzülme canım ya ... sen 15 kilo vermiş hatunsun . en kısa zamanda 70li rakamları göreceksin canım .. kan ilacı iştahını açabilir ama bak çok yanlızımda kullanıyo hala kilo veriyo kan hapıyla . eger kendini bu ilaç iştah açıyo diye odaklarsan iştahın zaten açılır ..
canım kilo vermeyi okadar istemelisinki .. o tereyagında sıcak ekmekte gözün kalmamalı ... ben bunları yemekten çok kilo vermeyi istiyorum diye bilmelisin işta o zaman başaracaksın . bide sen hani kırem alıyodun ne oldu o kırem senı motivede eder bence bir an önce al .....
canım inan bende seni çok özledim hiç görüşemiyoruz artık iş güç benneyaptımki
bazen face de resimlerine bakıyorum güzel gözlü oğluşunun resimlerine 41 kere maşallah güzel izmitimin resimleri ah ah sanki oradaymışım gibi geliyor çok özledim doğduğum büyüdüğüm yerleri senağlama
çok sağol canım.kaydirigubbakcemile3.gerçekten zayıf olmayı yemeye tercih etmek lazım biyerde yoksa olmayacak..kremi alıyorum canı9m,3-5 güne inşallah..napalım artık,kan hapı iştahımı açtı demiyorumda,reglim gelmedi ona bozuk atıyom busıra,odaha önemli çünki...
maytabim yer varmi bilmem vivoş ayrıldı ama geri gelecek galiba . bide özgeyi hamile bırakıp listeden hamileler topine kayıt yaptırmamız yakındır .kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:... sen gel benım oklavamı özledin galiba ...kaydirigubbakcemile3