Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

doracım al bahanelerim delikafadulden çok güldüm lafına :roflol:

eee hepimizde bu bahanelerden varda senin halini anlayabiliyorum kaydirigubbakcemileneyseki biz yırtmışız rapor vermekten kabak senin başına patlamış:roflol:
ama sende az yol katedmedin aslında bu yolda:jeyyar:

baksana maytabıma o bari bi bebek doğurduda takıma yeniden geldi biz ne bahanesi bulacağız şimdi gelde düşün böyle bir durumda:roflol:delikafadulden

hoşl geldin kuşum biz yine aynı hamam aynı tas burdayız bak sen üzerimize bidaha doğurursun dermişimmm:tomato:

de gett ağzından yel alsın perikuşu sen doğur asi doğursun yok yok kütoyla viva doğursun:lepi:alındımmı takıma da bişey deyin baakaydirigubbakcemile

günaydınlar herkeseeee

refim çok geçmiş olsun hayatımm.aşk olsun ne demek ya lafı mı olur bizler burda aile gibi olduk gerçekten anlatınca insanlar rahatlıyor,hem derler ya hani olacagın önüne geçilmez diye,vardır bunda da bir hayır de bol bol dua et canım... rüzgara kocaman öpücüklerrrrr ceylin ablasından:=))

pınarım malesef ki kan ilaçları iştah açıyor ben de kullandım ama ben dikkatsizlik etmiştim yediklerime dikkat etmemiştim,aman sen yapma,ben bir de yanında 2 sene boyunca kortizol diye lanet bir ilaç var ondan kullandım o ilacı kim kullanırsa duba gibi oluyor halime şükrediyorum...
sabah klasik kahvaltı yaptım kızlar ama tartı şu an geçen haftaya göre eksilerde malesef inşallah cumaya kadar bir değişme olur da mutlu haberler verebilriim....

asicim regli zamanı ben de acayip obur oıluyorum bu hafta kendimi tutmayıp şerbetli tatlı yedim ve sonuç ortada.

canlarım bugün burda hava çok güzelll,e ben de tatildeyim biraz dışarı çıkacagım akşama kadar giremeyebilirim.hem yürüyüş olur biraz.akşam da 7-8 arası spordayım,bilginize öptüm sizi.

günaydın güzeller nasılsınız
ben bugün lapaya başladım
cumaya tartı değişir diye ümit ediyorum

ceylincim haoşgeldin, güle güle delikafadulden
maytapcım ben bilmem küto bilir delikafadulden
doracım biz nerdeyse annane, babanne olucaz hala diyetteyiz delikafadulden
özgem hoşgeldin, özledim seni delikafadulden

patron her an gelebilir, alın size kısa ve öz delikafadulden

refcim insanın yakasına yapıştımı aksilikler ardı ardına geliyor herşey ..
ama bunların geçeceğini düşünerek güçlü ol bebişine ve ablana Allah sağlık sıhat versin inşallah
canım hiç çalışmak istemiyor eve gidip yayılmak istiyorum aylardır o kadar yoğun bir temponun içerisindeyim ki yorgunluk diz boyu

canım inan bende seni çok özledim hiç görüşemiyoruz artık iş güç benneyaptımki
bazen face de resimlerine bakıyorum güzel gözlü oğluşunun resimlerine 41 kere maşallah güzel izmitimin resimleri ah ah sanki oradaymışım gibi geliyor çok özledim doğduğum büyüdüğüm yerleri senağlama

çok sağol canım.kaydirigubbakcemile3.gerçekten zayıf olmayı yemeye tercih etmek lazım biyerde yoksa olmayacak..kremi alıyorum canı9m,3-5 güne inşallah..napalım artık,kan hapı iştahımı açtı demiyorumda,reglim gelmedi ona bozuk atıyom busıra,odaha önemli çünki...

reff çim inan çok üzüldüm canım,aksilikler üstüste geliyor evet,hepsi allah tan canım,sabredeceğiz,derdi veren allah şifasınıda verir inşallah canım,acil şifalar....

evet görüşemiyoruz artık. dediğim gibi ekranım öyle kötü duruyor ki her an yakalanma tehlikesi
canım benim senin evladın çok güzel olacak inanıyorum. öyle güzel bir anneden mümkün mü çirkin ördek yavrusu çıksın delikafadulden
ahh canım sen gel, ben de seni izmitte ağırlayayım. doraya aebene kütoya inat :dilcikar:

işte kızlar ben kilo verdiğim dönemlerde bunu düşünüyordum ve uyguluyordum. sağol pınarım hatırlattığın için :1hug:
bu sıralar herkesin regli gecikti mi yaww... bende bekliyorum gelmiyor. gelse bitsin diye bekleriz, gelmese gözümüz yollarda kalır. ne atılır ne satılır bişey bu -tatlicadiarzu-
ama tek dileğim kütonun ki geciksin :asigim: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne haber fıstıklar oh pılateside yaptım artı 45 dk tepindim .bide duş aldım valla 1 de elma yedim . geldim .

kalakala ev kaldı bugün bu saate bide erken açmıycam sizi kimse glmiyo ....
heme işim bu saate kalıyo cadılar ...

hepicinize takrar günaydıllar diycem ama öyle okundu ....

maytabim yer varmi bilmem vivoş ayrıldı ama geri gelecek galiba . bide özgeyi hamile bırakıp listeden hamileler topine kayıt yaptırmamız yakındır .kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:... sen gel benım oklavamı özledin galiba ...kaydirigubbakcemile3

puhahahahh öslemezmiyim hiçç viva niye ayrıldı ayol onunla çekişmek güzeldi :))
özge hamile kütoda istiyo anladığımkadarıyla oh oh ne güzel bebişler gelicek :CüvCüv:

refff canım benım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin sana gerekli olan şimdi sabır ve şükür kötü günler geçtiginde huzurla anarsın gecti gitti die mutlu günlerde ne güzeldi gecti o günler die elem yaratır içinde şimdi yaşaması zor ama ilerde anlarsın eminim yada eski acılarına bak anlarsın bunu ben cok gec ögrendim

pinar korkma yoktur bebeiş için rahat olsun (ben bekciyim sanki nerden biliyosam)öhömm nese ilaç deyip kandini gecsetme piskolojik bunlar kremin geliyomuş inş 8 kilo verirsinnnnn

asim ifadeni vermişin zor oldumu kızz sana tek birşey diyorum sporrr yapman lazım bi şekilde son inatcı kilolardasın bosuna ac gezme yap spor kurtul gitsin yazık canına vala

ceylin sen varya süper moda girdin hiç bozulmasın inş. kaç kişi varki 2 tatlıyı bu kadar kafaya takar bu gösteriyoki bu işi çok ciddiye alıyosunn azmin hiç bitmesin

MAYTAPPP canım enesin annesi arkadasımı cok sevdim ama görüldügü gibi gelemiyo başta çok anlattım paylaşım önemli olan die inş. bize kırılmaz herzaman bekleriz yine pc düseldiginde istiyosan enesin anası ve memetin anasını yer deiştirelim

aeben doraa buluşmak başka bahara kaldı bu kıskanc gacılarda duysun :))))))))))

ösge yavruu sen neler yapıyosun bakayım

ben dün akşam çok kötü fena aclık krizlerine girdim hani mutfaga girip ne yesem die ipiniz koparya yagsız corba yaptım sevmedim yemedim 1 elma 1 portakal yedim olmadı biraz leblebi yedim en son cekmecedeki buyuk boy keki acıp hepsini yemek gecti içimden ve yanındaki çizi ve kremalı biskuviler takıldı gözüme dolapta gazı kaçmışda olsa kolada vardı çok zorlandım uzun uzun düşündüm vazgectim ama hiçç hatırlamıyorum uzun zamandır böle oldugumu

ve gelelim son habere bu saat itibarıyle 79,5 arkadaslar birde yemeseydim gece gece ahh ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…