slm herkese nasılız bakem...
istiyom istiyom ama arkadaşa ayıp olmasın
bncede maytap gelsin yer olur cici anne giremiyo gelirsede başımızın üstünde yeri var ....a.sbende ole düşünüyorumda durum ortada birde konuşmadık ama msn ye suan modem bozuk giremiyorum 2 ay sonrada artık hiç giremiycem yazmışmış bidaha denk gelemedik baglantıyımı kapattıracaklar anlamadım ama arkadaslarca oylama yapılır karar verilir viva geri gelecek ösgeyi sutlayınca tez zamanda inş. sorunlar çözülünce onu alırız zaten asi ceylin nazlı falan mezun olacak tez zamanda lülülülülülü hallolur ya bi şekilde
sadece bu seferlik asim bidahaki sere :jeyyar: kütom gene gelecek tekesi burda oldu muddetçe ...kaydirigubbakcemile3aaa kızlar buluşamıyor musunuz :1shok:
valla kendim kadar üzüldüm. kıskançlık yaptık tabii ama olmasını isterdim
eyiyik hayaletim sen nasılsın dün gece bi açlık krizi yaşadımki korktum kendimden çok korkunctu sendede oluyomu hiç az yemenın cezası galiba resmen krizdi ya
manyak sen fark edilmiycek karımısın .....delikafadulden:jeyyar:a.sa.sa.sa.sa.s
oluyo tabe kütom bazen manyak gibi saldırasım geliyo tencerelere,
mesela akşam fırında duran 2 tepsi böreğe (biri kıymalı,biri pattisli)
ama yimedim yime didim değişcen didim daha güzel olcen didim yimedim,
regl olcam mesela o çokokrem kutusu,dolapta kızların hergün yaptığı profitereller,büsküvili pastalar,kekler,
çayın yanına gelen kurabiyeler,sütlaçlar yemiyom ama sıkıyom kendimi,
bu dönemde ben saldırırım normalde tatlılara ama şükür sıkıyorum,
regl olup bi kurtulsam daha rahatlicam da işte,
ayrıca sağol tatlım bi sen fark ettin beni koca takımdan,iyiyim şükürler olsun eriyorum yavaştan :sm_cool:sositososito:dance:...
ösge bana sovv yapıogameradan az sonra stiptriz yapacak bana :))))))))))))
bagada bagada ......delikafaduldenasi aeben he ondan fark ettiniz zaar senağlama,
ösge ondan bağada yap laaaaaaaaaa:roflol:...
yarar tabe biz bişi biliosda sölüyos dimi boşamı didik bul diye:),
kabızlık falan kalmayınca rahatladın demi
onda kabız olma riskin heç yok,
küto gelcekmi...