Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

noolsun pınarcım aynı tas aynı hamam bebişle koşturuyoz sen napıyosun cnm

benim veletlerden küçüğüde 3 yaşında canım..tam zıpır zamanı.3-5 yaş arası felaket olurlar ya işte başladı,sağolsunlarda anneler herşeye razılar di mi ama?:1hug:

ya ole deme zaten gönlüm yok dogurmaya benım çok süper kolay iş zevkli deyin insana ne biçim örnek oluyonus genc nesile siz saka bi yana çok zor be bu iş işin kötüsü cocukluktan cıkıyo kurtuldum derken yok ergenlik okul evlenecek abavvv gerilimm sırfff

kütom öyle zorlukları tabiki var ama her anne için onlar tatlı telaşeler,ve büyük bir zevk canım..anne olunca bana hak vereceksin....kaydirigubbakcemile3

çooook süper kolay değil ama çok zevkli paşam benim yaa valla çok tatlılar kütocum valla bak dünya bir yana evlatlarım bir yana kılıkırk yarıp düşünmüştüm yapsammı diye ama iyiki yapmışım Allahıma sonsuz şükürler olsunnn:Saruboceq:resimlerini koyuyummu paşamın:asigim:

ONBEŞİNCİ HAFTA GÖBEK ERİTME BİRİNCİSİ

akrep33:hooray:

İKİNCİ

aeben:hooray:

ONBEŞİNCİ HAFTA BASEN ERİTME BİRİNCİSİ

akrep33 + aeben:hooray:

gururlarımız arkadaşlarımız..darısı başıma başımıza.....

Son düzenleme:

haydi koyy koyyyy:lepi::lepi:delikafadulden

kızlar oğlan beni çağırıyo süt lazımmış:)) maşallahları unutmayalım arkadaşlarım canlarım ciğerlerim .gelincekaldırırım alıntı yapmayın

Son düzenleme:
ayy bin kere maşallah canım yaa kız bu senın fotokopin tıpkısının aynısıı Rabbim saglıklı hayırlı evlat etsin inş.

kızlar bana sabır dileyin mart gelmeden basıma iş cıktı suan itibarıyla pamuk koca die başımın etini yemeye başladı :S off

:hooray: ONBEŞİNCİ HAFTA GÖBEK ERİTME BİRİNCİSİ :hooray:

akrep33

İKİNCİ a.s.

aeben​

ÜÇÜNCÜ a.s.

minenil​

:hooray: ONBEŞİNCİ HAFTA BASEN ERİTME BİRİNCİSİ :hooray:

akrep33 + aeben​

İKİNCİ a.s.

Alleysen

ÜÇÜNCÜ

:smiley-cool:​

:lepi: bir farkla öndeyim naaabeeeerr:sm_cool::teytey:

günaydın kızlar. ben çok kötü grip oldum inanılmaz derecede başım ağrıyo.

sabah yediklerim. dün akşam arkadaşımda kaldım onun için kendime tost falan yapamadım.

1 adet simit aldım onu yedim. bugünlük ekmek hakkımı doldurdum.

herkese günaydıııııııııııııın,
akrep ve aeben tebrikler fıstıklar,
ösgeeeeeeeeeeeeee mck...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…