noolsun pınarcım aynı tas aynı hamam bebişle koşturuyoz sen napıyosun cnm
çok sevindimkütom yaa aferin sana azmin zaferi işte biz zayıflasak noolur asıl önemli olan 90lardan 70leri görebilmekhihoyyyt
valla nası ayıklamıştım kendime ve sabrıma hayranım bu velette benim sabrımı deniyo gerçi ufaktan çok büyük zorluyo beniiii kurtarın imdaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttt diye bağırasım geliyo
pinar bende aynı durumdayım 1 hafta falan kaldı gibi işin kötüsü yanlış zamana denk gelecek yine birilerini katil edebulurum:1ninca:
ya ole deme zaten gönlüm yok dogurmaya benım çok süper kolay iş zevkli deyin insana ne biçim örnek oluyonus genc nesile siz saka bi yana çok zor be bu iş işin kötüsü cocukluktan cıkıyo kurtuldum derken yok ergenlik okul evlenecek abavvv gerilimm sırfff
ya ole deme zaten gönlüm yok dogurmaya benım çok süper kolay iş zevkli deyin insana ne biçim örnek oluyonus genc nesile siz saka bi yana çok zor be bu iş işin kötüsü cocukluktan cıkıyo kurtuldum derken yok ergenlik okul evlenecek abavvv gerilimm sırfff
çooook süper kolay değil ama çok zevkli paşam benim yaa valla çok tatlılar kütocum valla bak dünya bir yana evlatlarım bir yana kılıkırk yarıp düşünmüştüm yapsammı diye ama iyiki yapmışım Allahıma sonsuz şükürler olsunnn:Saruboceq:resimlerini koyuyummu paşamın:asigim:
evet kendime benzettim :lepi:
nazlım bizim kilolarımız yakın aslında yarışabilirzz, kazanamasam da senin kilo vermene yardımcı olabilrim belki:=)