Çalışmaya gitmiştir belkiHeee hiç düşünmedik bunca zaman.Mefkurem uyanmadın mi hala
Eee ne ideceyuk burdaHeee hiç düşünmedik bunca zaman.Mefkurem uyanmadın mi hala
Dedikodu ideceyuk. C Chikolata_gozlum az spor yapıyor bu ara. Kesin kilo da aldı. F Frozen01 de kesin yiyor hiç sesi çıkmıyor.Eee ne ideceyuk burda
Bende dedim neden link atiyor buEski uyeler icin linkde bırakalim gelen olur belki
Hastayim yemiyom canimDedikodu ideceyuk. C Chikolata_gozlum az spor yapıyor bu ara. Kesin kilo da aldı. F Frozen01 de kesin yiyor hiç sesi çıkmıyor.
Maşaaaa git koca ayinı bul6. Takımdaymışım ya ben diyet gunlugundeyiz saniyorum
Nerde bulam terketmiş beniMaşaaaa git koca ayinı bul
Öğlen cocuklar geldi cnm aksam gittilerHeee hiç düşünmedik bunca zaman.Mefkurem uyanmadın mi hala
Evdeki neNerde bulam terketmiş beni
Evet oda koca ayuEvdeki ne
Canım hoş geldin biz diyet günlükleri sayfasindayiz oraya gir veMerhaba an itibariyle kadınlar klubune üye oldum.yillardir uzaktan uzağa aman dur kadınlar klubune bu konu hakkında ne demişler vs diye hep bakardım.diyey yarışması varmış hadi benide yönlendirsin.nasil hangi linktetelefondan giriyorum sudan çıkmış balık gibi kaldım nasıl oluyor bu yarışmalar bende gaz gelip veririm belki kiloları çünkü epey verdim v3 durduğum yerde duruyorum şuan yardımcı olanlara şimdiden tesekkurediyorum.zira sosyal medya cahiliyim.