Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ekim ablacığım hoşgeldin seni gordugume çok sevindim nasılsın iyimisin kaç kiloydun

hoş buldumm sen de hoş geldin o zaman gülüm , allah kolaylık versin işin de zor rabbim sana da çocuklarına da sağlık afiyet versin inşallah
şans her zaman insana nehir gibi akar , biz sadece her zaman fırsatın şansın farkına varamayız , o da gelip geçer amaaa farkına varıp sevgiyle kabul ettik mi hayatımız dünyamız değişir gülüm, o yüzden bence sen çok şanslısın tam zamanın da sen kararını verip zayıflamaya niyet ettiğin an da gelmişsin buraya , buranın sana bence zayıflamada manevi olarak da( kalp ruh bilinç dengesi ) çoook iyi gelecekkk

Teşekkür ederim abla o zman senin tecrüben ve güzel enerjinle nice sanş dolu mutlu incecik günlere diyelim

Hoş geldin canım benim eski nick sweetyy83 adım sevilay unuttun mu bilmiyom
Gülüm diye başlayan konuşmalarını çok severdim. Aile problemlerin vardı bir süre uzak kaldın takımdan herşey yolundadır inşallah

gülüm bu sabah tartıldım 80.9 kiloyum, sana zahmet beni de free listeye atıversen olur mu , takımlar ne olursa olsun nasıl olsa aynı şekil devam ederiz

çok geçmiş olsun , neden o kadar kusmuş, doktor ne dedi neyi varmış yavrucağın

Ekim ablacığım hoşgeldin seni gordugume çok sevindim nasılsın iyimisin kaç kiloydun
hoş buldummm dileğimmmmm bende takımlara bakındım sizi burada görünce damladım hemen vallaha özlemişim sizi yaaaa, iyiyim çok şükür aksiyonlu bir yazı daha bitirip eve döndüm şükür , en songaliba 83 küsürlü bir şeylerdeydim kk deyken aylardır pek bir şey değişmemiş 80.9 kiloyum sabah tartıldım da:))
sen ne yapan nasılsın çocuklar nasıl

çok geçmiş olsun , neden o kadar kusmuş, doktor ne dedi neyi varmış yavrucağın
Çok teşekkür ederim Sanırım idrar yolu enfeksiyonu 1 saate çıkacak sonuçlar eşim alacak bakalım ne yazacak surupta içmiyor verirse iğne

Takıma hoşgeldiniz

Bildirimim
Gecen hafta 80.80
Bugün 79.75
Fark -1.05
%1.299
Eki Görüntüle 2914273
Tebrikler canım.
Tebrikler canım. Geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl?

Teşekkür ederim abla o zman senin tecrüben ve güzel enerjinle nice sanş dolu mutlu incecik günlere diyelim
aminnnnnn
aslın da her şey o kadar kolay ki sadece bunu kalbe inandırmakta zorlanıyoruz , bak her şey çok güzel olacak , biz yeter ki gerçekten ama gerçekten kendimizi olduğumuz halimizle kabul edip sevelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…