- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.806
Normalde süründürmek isterdim ama çok yufka yüreklisinPoni Bon barıştık mı ? Ben kimseye kıyamam ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde süründürmek isterdim ama çok yufka yüreklisinPoni Bon barıştık mı ? Ben kimseye kıyamam ya
İyiyim canım teşekkür ederim. Yerleşme işi tamam.Bu arada abla nasilsin yerlestin mi
Sağol canım evet hava serinlemeye başladı içemiyorumAfiyet olsun canim su az olmus
Selam canim hayirli olsun egitim yılınız
Afiyet olsun canim
Hoşgeldin canım bizde aynı durumdayız sabah beslenme hazırlamak saç yapmak 3 saat hadi kızım ödevini yap demek daha neler nelerSlm.herkese kızlar okula yeni başladık 1.sinif olduk çok zormuş şimdiden bu hafta alıyor beni benden sizler nasılsınız
Merhaba canım. Nasılsın?Tebrikler kızlar iyi aksamlar
Zaten e ile başlamıyorlar mi?Bizim ögrtmn hizlı çıkti bugun e harfini vermis
Dur kız daha yeni başladı.Slm.herkese kızlar okula yeni başladık 1.sinif olduk çok zormuş şimdiden bu hafta alıyor beni benden sizler nasılsınız
Eskiden el yaziydi e ileydi simdi düz yazi sanirim A galibaZaten e ile başlamıyorlar mi?
Yoo bu yıl mı değişti. Hala e elakinEskiden el yaziydi e ileydi simdi düz yazi sanirim A galiba
Nebilim valla ben öyle saniyorum olmayabilirde 2cocukta elyaziydi simdi düz yazi yazamiyolarYoo bu yıl mı değişti. Hala e elakin
Şanssız kuzular. El yazısı diye uğraştırdilae çocukları.Nebilim valla ben öyle saniyorum olmayabilirde 2cocukta elyaziydi simdi düz yazi yazamiyolar
Cok sopa yedi benim kiz bendenŞanssız kuzular. El yazısı diye uğraştırdilae çocukları.
Yaa ikidir çuvalliyorum ya senin üzerinden benBen mezunum yapamam da kalbim sizinle
Baştan sana kötü davrandım . Hemen unuturmuş kendisine yapılan kötülükleriKiz naptınızki
Aynen öyleyim hırçın ve sakinNormalde süründürmek isterdim ama çok yufka yüreklisin
Canım
Bende evde yürüyeceğim. Sular yok. Spor yapmayayım. Terlerim.Canım
Senin için yürüyüşe çıktım yürüyorum. Yarın sizi bitirmek için
Allah kolaylıklar versin o zaman . Kolay gelsin susuzlukta kötüBende evde yürüyeceğim. Sular yok. Spor yapmayayım. Terlerim.