- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kelebekler puffffKelebekler ne alemdesiniz, yarın için % 1.5 geliyor mu ?
Basliyolarda en azindan bu ilk hafta çizgi calismasi olsa daha iyi olurdu.Zaten e ile başlamıyorlar mi?
Kelebekler tersine tırtıla dönüştüKelebekler ne alemdesiniz, yarın için % 1.5 geliyor mu ?
Ortada yokki kimse bir kac kisi disindaKelebekler tersine tırtıla dönüştü
Fazla yaşatmadınız bizi bi ne edekKelebekler tersine tırtıla dönüştü
İlk önce c gördük bugün hEskiden el yaziydi e ileydi simdi düz yazi sanirim A galiba
Hayirli olsun eskiden a b c di simdi ooooİlk önce c gördük bugün h
Maşallah Allah bağışlasınMasallah Allah daim etsin
Benim 11 yasinda ve 13 aylik var
C eee yi göstermişler sürekli kurallar değişiyor galiba okullardaİlk önce c gördük bugün h
Aynen değişik bakalım ileriki hunler ne olacak bugün eksikler tamamlandı kalemlerin ve esyalarin üstüne isim yazıldı, kitaplar defterler kaplandı isim bitti ders bitti sonundaHayirli olsun eskiden a b c di simdi oooo
Valla bilmiyorum ki canım yaC eee yi göstermişler sürekli kurallar değişiyor galiba okullarda
Olsun kız ben öylesine çiçek oldum diye yaptım bu hafta Cordelia çim.beni çiçeklere seçince elimden geleni yapayım dedimYaa ikidir çuvalliyorum ya senin üzerinden ben
Geleceğim de isler bitmedi kiAz gelin de sohbet edelim ya . Canım sıkılıyor tek başına yürümekten
Sen başkasın . Sana kolay gelsinGeleceğim de isler bitmedi ki
Simdi sabaha hazirlik yapiyoruz koye gidecegiz
Afiyet olsun canımKahvaltı
2 yumurta
Yarım peynir
Maydanoz nane domates biber salatalık
2 dilim ekmek
Ara
Kahve
Ara
1 dilim peynir ekmek
Ara 2 fincan kahve