- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.545
Yarın son gün takım kapanirsa kaldın açıkta
Aşk olsun hainlerGeç kaldın yarın kapıda kalırsın belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın son gün takım kapanirsa kaldın açıkta
Aşk olsun hainlerGeç kaldın yarın kapıda kalırsın belki
Tebrikler canim çok sevindimkızlarr selammm size kendimle alakali guzel bir haber vermek istiyorumm. cok mutlu ve heyecanliyim .. biliyorsunuz buraya geleli cok olmadi dilimi gelisltirmeye calisiyorum .. gecen gun bir mulakata girdim ve haftada bir gun bir egitim kurumunda calismayi kabul gordum cok mutluyummm
ayyy cok sagol canim cook cok mutluyum sıkica sarildimmm sanaTebrikler canim çok sevindim
Gözün aydın canim cok sevindimkızlarr selammm size kendimle alakali guzel bir haber vermek istiyorumm. cok mutlu ve heyecanliyim .. biliyorsunuz buraya geleli cok olmadi dilimi gelisltirmeye calisiyorum .. gecen gun bir mulakata girdim ve haftada bir gun bir egitim kurumunda calismayi kabul gordum cok mutluyummm
Bende sanaayyy cok sagol canim cook cok mutluyum sıkica sarildimmm sana
Ne bağışı canım ya okul parası işte bize öğretmen daha sonra yazacak kocam da 250 GB internet bağışlamış toplantı dabizde 1. sınıfız malum. yeni bir duyuma göre aylık 150 lira okula bağış verecekmişiz adı bağış ama versen dert vermesen dert
Kız ne kadar yufka(ekmekgillerden) yüreklisinPoni Bon gel öpeyim özür dilerim
Yok artikNe bağışı canım ya okul parası işte bize öğretmen daha sonra yazacak kocam da 250 GB internet bağışlamış toplantı da
Tebrik ederim canım hayırlı olsunkızlarr selammm size kendimle alakali guzel bir haber vermek istiyorumm. cok mutlu ve heyecanliyim .. biliyorsunuz buraya geleli cok olmadi dilimi gelisltirmeye calisiyorum .. gecen gun bir mulakata girdim ve haftada bir gun bir egitim kurumunda calismayi kabul gordum cok mutluyummm
EvetYok artik
Kiz bunlarin hepsi soyguncu,gecen sene ahmetin liseye girerken 300tl vermistik butun sene hersey dahil sonra okul olmayinca aradılar gelin size para vercez diye
Böyle velilere ihtiyacımız varNe bağışı canım ya okul parası işte bize öğretmen daha sonra yazacak kocam da 250 GB internet bağışlamış toplantı da
Böyle velilere ihtiyacımız var
Tebrikler canımkızlarr selammm size kendimle alakali guzel bir haber vermek istiyorumm. cok mutlu ve heyecanliyim .. biliyorsunuz buraya geleli cok olmadi dilimi gelisltirmeye calisiyorum .. gecen gun bir mulakata girdim ve haftada bir gun bir egitim kurumunda calismayi kabul gordum cok mutluyummm
etsem ne canım, bi yandan el mahkum diyorum gerçekten okulda daha temizlik vs için hademe bile yok tuvaletler çok kötü.. onlar için harcanacak diyorlar.. versem bütçe belli neye yetişeceğiz bilmem.Şikayet Et canim bağış diye birsey yok ben 1kere vermistim bidaha duyunca hicvermedim cocuklara
evet devlet okulu ama bizde bilmiyoruz napsak..Aidat disinda mi bide aylik sacma devlet degil mi
Çok çok çok sevindim. hayırlı olsun tebrik edeirmkızlarr selammm size kendimle alakali guzel bir haber vermek istiyorumm. cok mutlu ve heyecanliyim .. biliyorsunuz buraya geleli cok olmadi dilimi gelisltirmeye calisiyorum .. gecen gun bir mulakata girdim ve haftada bir gun bir egitim kurumunda calismayi kabul gordum cok mutluyummm
hey maşallah ya.. 250 gb interneti nasıl bağışlamış öyle, çok tutmuştur..Ne bağışı canım ya okul parası işte bize öğretmen daha sonra yazacak kocam da 250 GB internet bağışlamış toplantı da
Bizim sınıfada böyle bi veli 14 tane sıra hediye etseBöyle velilere ihtiyacımız var
Keşke. Bende bir defaya mahsus 100 tl topluyorum her sene hain müdur gecen sene okul yoktu diye ses sistemi almis, bu sene ihtiyaclari siraladm ona gore para toplucm dedim. Idare isteyince vermiyorlar çünkü velilerBizim sınıfada böyle bi veli 14 tane sıra hediye etse
evet idare isteyince gıcık oluyorum, ama öğretmen birşey isteyince üzülüyorum, O'na da yok diyemiyorum yarın toplantısı var oğlanın. bakalım cezamız ne inşallah kolay yırtarız masraflardanKeşke. Bende bir defaya mahsus 100 tl topluyorum her sene hain müdur gecen sene okul yoktu diye ses sistemi almis, bu sene ihtiyaclari siraladm ona gore para toplucm dedim. Idare isteyince vermiyorlar çünkü veliler