Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlarr selammm size kendimle alakali guzel bir haber vermek istiyorumm. cok mutlu ve heyecanliyim .. biliyorsunuz buraya geleli cok olmadi dilimi gelisltirmeye calisiyorum .. gecen gun bir mulakata girdim ve haftada bir gun bir egitim kurumunda calismayi kabul gordum cok mutluyummm 💃💃💃🥳🥳💃🥳🥳
Tebrikler canim çok sevindim :KK74:

kızlarr selammm size kendimle alakali guzel bir haber vermek istiyorumm. cok mutlu ve heyecanliyim .. biliyorsunuz buraya geleli cok olmadi dilimi gelisltirmeye calisiyorum .. gecen gun bir mulakata girdim ve haftada bir gun bir egitim kurumunda calismayi kabul gordum cok mutluyummm 💃💃💃🥳🥳💃🥳🥳
Gözün aydın canim cok sevindim 🤩🤩

bizde 1. sınıfız malum. yeni bir duyuma göre aylık 150 lira okula bağış verecekmişiz :olamaz: adı bağış ama versen dert vermesen dert
Ne bağışı canım ya okul parası işte 🙈 bize öğretmen daha sonra yazacak kocam da 250 GB internet bağışlamış toplantı da😪

Tebrik ederim canım hayırlı olsun :KK60:

Tebrikler canım 🥰

Şikayet Et canim bağış diye birsey yok ben 1kere vermistim bidaha duyunca hicvermedim cocuklara
etsem ne canım, bi yandan el mahkum diyorum gerçekten okulda daha temizlik vs için hademe bile yok tuvaletler çok kötü.. onlar için harcanacak diyorlar.. versem bütçe belli neye yetişeceğiz bilmem.
Aidat disinda mi bide aylik sacma devlet degil mi
evet devlet okulu ama bizde bilmiyoruz napsak..
Çok çok çok sevindim. hayırlı olsun tebrik edeirm 🥳🥳🥳🥳
Ne bağışı canım ya okul parası işte 🙈 bize öğretmen daha sonra yazacak kocam da 250 GB internet bağışlamış toplantı da😪
hey maşallah ya.. 250 gb interneti nasıl bağışlamış öyle, çok tutmuştur..

Keşke. Bende bir defaya mahsus 100 tl topluyorum her sene hain müdur gecen sene okul yoktu diye ses sistemi almis, bu sene ihtiyaclari siraladm ona gore para toplucm dedim. Idare isteyince vermiyorlar çünkü veliler🙂
evet idare isteyince gıcık oluyorum, ama öğretmen birşey isteyince üzülüyorum, O'na da yok diyemiyorum 🙂 yarın toplantısı var oğlanın. bakalım cezamız ne :deli: inşallah kolay yırtarız masraflardan :halay:

X