- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.545
Rahabete gerek yok. yarın. burdayım. eveallah...Bugunun yarinida olmayabilir
Bence de abla evlensin oh misss bak neler ile uğraşıyoruz kız evlenmeden fasulye armut uğraşıyorKıskançlıktan hep ...o rahat olunca rahatsız oluyorum hasetlikten
Yarın son gün takım kapanirsa kaldın açıktaRahabete gerek yok. yarın. burdayım. eveallah...
Bende sütümu hazır edeyimGünaydın kizlartartıya son gün kimler neyapiyor bugün Ben sutumu koydum yesilcayli sütlü geçirecem gunu hedef nezamandir görmediğim eksi 1 üstü görmek
GünaydınGünaydın kızlar yarın büyük gün, hazır mıyız
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Valla çok zor küçük çocuk olunca herşey kalıyor
He annem bu hafta gelmez haftaya çıkar gelir gitmisken kalsın diye
yeşilçaylı sütün tarifini verir misiniz ? bende denemek istiyorum da :)Günaydın kizlartartıya son gün kimler neyapiyor bugün Ben sutumu koydum yesilcayli sütlü geçirecem gunu hedef nezamandir görmediğim eksi 1 üstü görmek
Aaa neden ki! Sanki kk ile yaşıt gruplarTakimlar belkide kapanmayı yasıcak gibi duruyor gibisi yok kapancak
Son kozlarinizi oynayin kizlar artık1.ciligi vermesek iyi olucak haydin buhafta guzel eksilerle gelin bugun persembe menulerde kacamak olmasin
Zaten kapatacakmissinizGünaydın canim yarin bildirim sonrası izne ayiririz
Günaydın canim
Afiyet olsun canim sabab ogle tercihlerin guzel olmamis
Ekmek arasi yerine porsiyon seklinde yiyebilirmissin
Sadece menu yazip cikiyorsun seni cok göremiyoruz takimda
Sadece onunla olur mu hiç, bir iki hamur işi sıkıştır da namın yürüsünBende sütümu hazır edeyim
Arada yediklerimi yazmadım salı akşamı 250 Gr sütlaç yedimSadece onunla olur mu hiç, bir iki hamur işi sıkıştır da namın yürüsün
Seni kardeslikten men ediyorumArada yediklerimi yazmadım salı akşamı 250 Gr sütlaç yedimsüs kimseye deme yazmayı unutmuşum bugün diğer sütlacı dolapta görünce aklıma geldi
Tamamdır gidiyorum bütün aşklar yüreğimdeSeni kardeslikten men ediyorum
Tamamdır gidiyorum bütün aşklar yüreğimde
Sen böyle varsin dostumArada yediklerimi yazmadım salı akşamı 250 Gr sütlaç yedimsüs kimseye deme yazmayı unutmuşum bugün diğer sütlacı dolapta görünce aklıma geldi
Tesekkur ederim canimMenün güzel afiyet olsun bende uyuyakaldım dün adımın resmini çekmeyi kaçırdım saati sarja takamdım bugün 400 adımda bitti sarjdün b3n bitmişim anlaşılan
Afiyet olsunda doyuyomusun bunlarla canim ya8 Eylül Çarşamba menü
08.00
1 fincan sütlü kahve
8 badem
1 küçük salkım üzüm
10.30
1 kase yulaf lapası yanında 1 muz yedim
13.30
2 top brokoli haşlanmış
1 dilim ekmek
Yarım kase yoğurt
17.30
Yarım kase çorba
3 kornişon
1 bardak kefir
20.30
Yarım çay bardağı leblebi
3 litre su
30 dk kondisyon bisiklet
Zipzip-
E Elif_Eylul
@MiraPham
Sen nekadar zamanda kax kilo verdin cnm bizlere orneksin anlat heleNe güzel şeyler.
Ekmeği azalttım dedin mi?
Ben de yeğenimin okuluna gideceğim haftaya. Muhtemelen herkes şok. 1. Sınıfta ben götürüyordum bütün velileri ve ogretmeni tanıyorum. Ayy çocuklarrrr, asıl onlar şok olacak. Çok özledim hepsini. beni tanıyamazlar görünce.
Siz benim sutlac yediğine bakmayın arada şekerim düşüyor eşim de yemeyince kızıyorSen böyle varsin dostumAramızda