- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Günaydın kaptanim.Günaydın
Canım diyetim boyunca o kadar çok ağladım o kadar depresyona girdim yine diyeti bırakmadim. Çünkü birde çok şismanim diye imali bakışlar, olmayan kıyafetler kendini zayıf diye birşey sananlara katlanmak zorunda kalmayacağım dedim. Elbise nasıl giyilir kime nasıl yakışır gösterdim.Kuzu valla senin sonun hayir oldu da benimkini hic bilmiyorum. Halihazirda basima gelen diger olaylari da biliyorsun zaten
Şok olacak hepsi.Keske bende oglusun okulunda böyle saskinliklar yaratacak seviyeye gelsem. Darisi basima
Günaydın güzel çiçeğim.Günaydın kızlar
Günaydın kaptanim.Günaydın kızlarrrr
Kolay gelsin.Aynen canim yagmur yagdi kactik tarladan
Simdi dinsin gene gitcezdurmak yok yola devam
Günaydın güzel kelebeğim.Günaydın kızlar
Günaydın güzel çiçeğim.Günaydın kızlar
Günaydın güzelim.Günaydın
Kapanmayacak.Takimlar belkide kapanmayı yasıcak gibi duruyor gibisi yok kapancak
Son kozlarinizi oynayin kizlar artık1.ciligi vermesek iyi olucak haydin buhafta guzel eksilerle gelin bugun persembe menulerde kacamak olmasin
Canım bir yolunu bulmaya çalış. Takımdan uzaklaşınca zor oluyor.Gunaydin kizlar, olmuyor olmuyor.
Takimlarda yillarim gecti ama bu sefer bi turlu takimda yarismaya adapte olamadim. 6.takimla alakali degil calismaya baslayali zamanim azaldi zamanim azalinca da sanirim kalan bos zamanda tercihlerimi kisitlamak zorunda kaldim ve forum bu tercihlerin sonuna dustu.
Gercekten ozur dilerim boyle sadece kilo bildirmekle takimda olmaktan da utaniyorum. Bu cuma bildirim yapip yarismadan kendi istegimle ayrilacagim.
Zipzip-
Prenses mi geldi?@Lavinia_84 oooo kimleri görüyorum
Günaydın canım.Günaydın kızlar
Ayilmaya çalışan bir Merve bırakıyorum
Balımmmm.Günaydın kız ürün inceleme formu doldurdum ilk defayakalandım sana yarın buralardayim ins
Afiyet olsun canım.8 eylül menüm
sabah : simit çay
öğlen : ekmak arası köfte ayran
ara öğün : 2 adet hurma türk kahvesi
akşam yemeği: taze fasulye iki dilim ekmek sodalı ayran salata
not: dün dışarda olduğum için öğünlerim böyle oldu maalesef
2 litre su 4700 adım. ( adım 6-7 bin civarındadır ama kayıtlı olan bu kadar )
Zipzip-
İnşallah.Diyete devam zaten. Arti olmaz canim.
Olsun umut veriyorsun bize. Bekliyoruz.Alla seni valla hiç gülesim yoktu doğru ha benim yarınlarım bitmiyor
Günaydın güzelim.Günaydın kızlar yarın büyük gün, hazır mıyız
Günaydın güzel madam.Günaydın kızlar
Hangimiz tok ki.çok üzgünüm ya
Açım
Günaydın guzellik.günaydin kızlar sağlıklı mutlu sabahlar
Günaydın çok geçmiş olsun. Dene haber ver canım.günaydın kızlar
ya dişim o kadar ağrıyor ki anlatamam =(
dünkü menüm
sabah 10:00 biraz kuruyemiş
15:00 tavuklu salata
20:00 2 kase çorba
bu arada selülit için aktara gittim kabak lifi alacaktım bir tane kız girdi alık otu almak için ayak üstü sordum zayıflamak için mi diye evet ben 20 kilo verdi dedi ne işe yarıyor dedim bağırsakları çalıştırıyormuş (bendede kabızlık problemi var) denemek için 5 tl 'ik az birşey aldım dün sabah aksam olmak üzere 2 fincan içtim çok ishal yapmıyor ağrı sızı yapmıyor rahatlatıyor onu deniyorum haberiniz olsun =)
Nasılsınız bu arada iyisinizdir inşAllah
Şaka mı?Günaydın tatlişlardetoks suyum hazır birazdan icmeye baslicam Cordelia duymasın tartı 58 bile gösteriyor bakalım ne yapicaz
Oysa 3 de yetmez 5 diyorlardı.Evlenmeyin!.. hadi bir hata evlendiniz dogurmayin diyorlar aslında
Afiyet olsun güzel çiçeğim.8eylul spor,Cordelia
150 jj 150p
200 mekik 200p
50 köprü 50 p
50 squat 50p
100sn plank 100p
50 ip atlama 50p
1035p adım.
Toplam 600p spor
Eki Görüntüle 2913525
Afiyet olsun tatlı kelebeğim.
Süper.Kizlar dolu dizgin araniza döndüm (marketten siparişlerim geldi. Maydanoz roka dereotu taze nane yeşilsoğan kabak bamya pırasa)
Hı hı.Rahabete gerek yok. yarın. burdayım. eveallah...
Günaydın güzel kelebeğim.Günaydın kizlartartıya son gün kimler neyapiyor bugün Ben sutumu koydum yesilcayli sütlü geçirecem gunu hedef nezamandir görmediğim eksi 1 üstü görmek
Ben de sütlü tesilcay içerim. Dukan birasi yaptım.
Biraz kaçırdım bu hafta.
Bence de.Bende sütümu hazır edeyim
Bir de ben bitirsem. Günaydın kelebeğim.Okudum bitirdim şükür. Hayırlı günleriniz olsun.
Onu da yeseydin ya.Arada yediklerimi yazmadım salı akşamı 250 Gr sütlaç yedimsüs kimseye deme yazmayı unutmuşum bugün diğer sütlacı dolapta görünce aklıma geldi
Canım ben 9 ayda 30 kilo verdim. Hemen hergun 2 saat spor yaptım. Hep aktiftin. Kaptanlar ve takım arkadaşlarımin desteği ile bugünlere geldim.Tesekkur ederim canim
Bende saat aldim gun icinde attigim adimlari Sayar diye
Yok anam ya ben kullanmayi bilmiyorum yada baska bisz var
Afiyet olsunda doyuyomusun bunlarla canim ya
Sen nekadar zamanda kax kilo verdin cnm bizlere orneksin anlat hele
E yani. Ne güzel diyet yapıyorlar diye okurken tatlı canavarı görünce kaçtılar.Benim sütlacı gören kaçtı
Sporcu fıstık
Sorma.Bende uzun sure sonra yeşilçay içtim ama icim fena oldu