- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Kardes dedigin sırtindan vuranmısÇok mutluyum yandan yandan oh oh sefam olsun
Inandim simdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardes dedigin sırtindan vuranmısÇok mutluyum yandan yandan oh oh sefam olsun
ManyakKardes dedigin sırtindan vuranmıs
Inandim simdi
Savol varolManyak
Ben kızların yapacağı şeyin ön sevismesini aman fragmanini yaptimKardes dedigin sırtindan vuranmıs
Inandim simdi
Savol varol
PisBen kızların yapacağı şeyin ön sevismesini aman fragmanini yaptim
Kudurukluğun üstünde bugün
Evet birde şu okul işleri bitse hafta sonu rahat olucam inşallahKudurkluğun üstünde bugün
Biter biter bizde sabah gittik tarlaya yagmur yagdi kactik eylülü sevimyengeme birakcaktim beni neden bırakıyorsun dedi aldik onla ugrasirken tarlada ıslandikEvet birde şu okul işleri bitse hafta sonu rahat olucam inşallah
Afiyet olsun canımKahvaltı-2 hş yumurta,1.5 salatalık,1dilimpeynir,dereotu,3kuru kayısı
Ara 1 küçük şeftali, 1 avuç üzüm
Akşam kabak sote,dereotu,maydanoz,1 kase yoğurt.
Su 2.5litre
Spor
13500 adım 1350 pn
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun canımKahvaltı-2 hş yumurta,1.5 salatalık,1dilimpeynir,dereotu,3kuru kayısı
Ara 1 küçük şeftali, 1 avuç üzüm
Akşam kabak sote,dereotu,maydanoz,1 kase yoğurt.
Su 2.5litre
Spor
13500 adım 1350 pn
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Valla çok zor küçük çocuk olunca herşey kalıyorBiter biter bizde sabah gittik tarlaya yagmur yagdi kactik eylülü sevimyengeme birakcaktim beni neden bırakıyorsun dedi aldik onla ugrasirken tarlada ıslandik
Simdi bindim otobuse biraktim onu evde,ahmetin okul abonman kartını yaptirmaya gidiyorum doncem yagmazsa gene tarlaya
He annem bu hafta gelmez haftaya çıkar gelir gitmisken kalsın diyeMillet diyoki annene söylesene gelsin baksin eylulu bu sogukta alma o cocugu üşütcen amamin bana nezaman faydasi olmuski bugun olcak
Kalsin canim kalsin isi olunca ben gitmicem enver bagirdiAfiyet olsun canım
Valla çok zor küçük çocuk olunca herşey kalıyor
He annem bu hafta gelmez haftaya çıkar gelir gitmisken kalsın diye
Valla aman boşver canım ya sende ona göre davran ne diyim kiKalsin canim kalsin isi olunca ben gitmicem enver bagirdi
Kıskançlıktan hep ...o rahat olunca rahatsız oluyorum hasetliktenZaten evlenmemek için bahaneleri hazır aman zaten Zipzip- evlilikte çok matah birşey değil
Günaydın canımGünaydın
Hadi bakalım kolay gelsin canımKizlar dolu dizgin araniza döndüm (marketten siparişlerim geldi. Maydanoz roka dereotu taze nane yeşilsoğan kabak bamya pırasa)