yoğun çalışıyorum birde 2 ekimde nişanım var koşturmacam çok fazla olduğu için biraz pasif kalıyorum maalesefGünaydın canim yarin bildirim sonrası izne ayiririz
Günaydın canim
Afiyet olsun canim sabab ogle tercihlerin guzel olmamis
Ekmek arasi yerine porsiyon seklinde yiyebilirmissin
Sadece menu yazip cikiyorsun seni cok göremiyoruz takimda
Gunaydin canim afiyet olsungünaydın kızlar
ya dişim o kadar ağrıyor ki anlatamam =(
dünkü menüm
sabah 10:00 biraz kuruyemiş
15:00 tavuklu salata
20:00 2 kase çorba
bu arada selülit için aktara gittim kabak lifi alacaktım bir tane kız girdi alık otu almak için ayak üstü sordum zayıflamak için mi diye evet ben 20 kilo verdi dedi ne işe yarıyor dedim bağırsakları çalıştırıyormuş (bendede kabızlık problemi var) denemek için 5 tl 'ik az birşey aldım dün sabah aksam olmak üzere 2 fincan içtim çok ishal yapmıyor ağrı sızı yapmıyor rahatlatıyor onu deniyorum haberiniz olsun =)
Nasılsınız bu arada iyisinizdir inşAllah
Anladim canim Allah kolaylik versinyoğun çalışıyorum birde 2 ekimde nişanım var koşturmacam çok fazla olduğu için biraz pasif kalıyorum maalesefdaha aktif olmaya çalışırım :)
Günaydınlar bende durumlar iyi kapıyı ardına kadar açtım kilolar gidiyor Yine bekleriz diyemedim
Günaydın kızlar
Ayilmaya çalışan bir Merve bırakıyorum
Günaydın kızlar yarın büyük gün, hazır mıyız
Günaydın kızlar
Günaydın tatlişlargünaydin kızlar sağlıklı mutlu sabahlar
Evlenmeyin!.. hadi bir hata evlendiniz dogurmayin diyorlar aslındaTatlim devlet elektrik , su ,tel, internet karsiliyor hatta onuda cogunda zamaninda karsilamiyormus ee geriye kalannhersey veliler tarafindan mecbur daha bunlar en iyi zamanlar bir buyusunler o zaman gor . Yegenime ev tutuldu iki ay staj suresince aylik 3750tl kirasi yani asgari ucretle gecinenin cocugu icin cok zor rakamlarresmen okuma diyorlar acik acik
Dogru olani yapıyorum galibaEvlenmeyin!.. hadi bir hata evlendiniz dogurmayin diyorlar aslında
Abla sende verdin gazı şimdi bu kız evlenir mi
Herkese çay şakire yok
Tatlım o mesajdan kaptanın kendine pay çıkaracağını hesap edemeyecek kadar yorulmuşum ...o evlenecek ...olmaz bekar kaptan da ne biliyim yaniAbla sende verdin gazı şimdi bu kız evlenir mi
Kaptan ablasini eversinde kendi turşusunu kurcakTatlım o mesajdan kaptanın kendine pay çıkaracağını hesap edemeyecek kadar yorulmuşum ...o evlenecek ...olmaz bekar kaptan da ne biliyim yani
Zaten evlenmemek için bahaneleri hazırTatlım o mesajdan kaptanın kendine pay çıkaracağını hesap edemeyecek kadar yorulmuşum ...o evlenecek ...olmaz bekar kaptan da ne biliyim yani
Bak simdi profildede yazmislar
Ne yazMislar kızBak simdi profildede yazmislar
M.i.g.i sifreNe yazMislar kız
GördümNe yazMislar kız
Çok mutluyumYardımcilıgim sona eriyor mutlumusunuz heee mutlumu