- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Sen yemezsen darılırımSiz benim sutlac yediğine bakmayın arada şekerim düşüyor eşim de yemeyince kızıyor
2sini kaçırdin kaldi 28Oha 30 ziyaretci
Simdide duyan geldi 31 olduBenim sütlacı gören kaçtı
Daha etmedinmi gün bitti bacım:)Bende sütümu hazır edeyim
Tabi tabi sırf sağlığın için yemissindirSiz benim sutlac yediğine bakmayın arada şekerim düşüyor eşim de yemeyince kızıyor
Olsun ben arkadan sana katılıyorum sen merak etme o iş bendeDaha etmedinmi gün bitti bacım:)
Tabiki sağlıkla yaşamaya çalışıyoruz şuradaTabi tabi sırf sağlığın için yemissindir
Giderken şanimizla gidelim yarın takimi 1.yapalim pampaOlsun ben arkadan sana katılıyorum sen merak etme o iş bende
Ben mezunum yapamam da kalbim sizinleGiderken şanimizla gidelim yarın takimi 1.yapalim pampa
Sporcu fıstık
Bende uzun sure sonra yeşilçay içtim ama icim fena olduGünaydın kizlartartıya son gün kimler neyapiyor bugün Ben sutumu koydum yesilcayli sütlü geçirecem gunu hedef nezamandir görmediğim eksi 1 üstü görmek
Spora baslamissin ne guzelHerkese güzel bir gün olsuncocuklar daha iyi bende iyiyim. Dun aksam 17 dk leslie yaptim hamlamışım bu sabah bacaklarim kesilmiş
Sütlaç yapmaya koştularBenim sütlacı gören kaçtı
Normalde doymuyorum canm ama dün tarhana ile uğraştım yemek yapıp yemeye fırsatım olmadı maalesef ama açlık da hissetmedim...Tesekkur ederim canim
Bende saat aldim gun icinde attigim adimlari Sayar diye
Yok anam ya ben kullanmayi bilmiyorum yada baska bisz var
Afiyet olsunda doyuyomusun bunlarla canim ya
Sen nekadar zamanda kax kilo verdin cnm bizlere orneksin anlat hele