- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
GünaydınGünaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınGünaydın kızlar
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Günaydın guzelliklerGünaydın
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canımGünaydın canim
Günaydın canim
Günaydın tatlimGünaydın guzellikler
Ben ve gitmemek pehBende filiz tarlaya gitmedi mi diyordum yagmur yagmis
Günaydın canim
Günaydın kızlar
Günaydınlar bende durumlar iyi kapıyı ardına kadar açtım kilolar gidiyor Yine bekleriz diyemedimGünaydın guzellikler
Bu hafta tarti bildirimin eksi olsun canim çabalarmisin artiyla bari gelme olurmuGunaydin kizlar, olmuyor olmuyor.
Takimlarda yillarim gecti ama bu sefer bi turlu takimda yarismaya adapte olamadim. 6.takimla alakali degil calismaya baslayali zamanim azaldi zamanim azalinca da sanirim kalan bos zamanda tercihlerimi kisitlamak zorunda kaldim ve forum bu tercihlerin sonuna dustu.
Gercekten ozur dilerim boyle sadece kilo bildirmekle takimda olmaktan da utaniyorum. Bu cuma bildirim yapip yarismadan kendi istegimle ayrilacagim.
Zipzip-
Allah yardımcın olsun canımMaalesef canim. Yakinimdaki devlet anaokulları 2017li almiyor. Bir tane belediyenin kreşi de olmadi...
Süpermiş inşallah banada nasip olurSizlerle bir sevincimide paylasayim. Son gunlerde hep hastalık konusuyorum. Evde olmayan bütün kiyafetlerim olmaya başladı. Oyle guzel mutlulukmuş ki. 44 bedene girmek... Yillar sonra tam 7 sene sonra
Maşallah kaptanımKöye ağustosun 8 inde giderken 54.6 kiloydum şimdi geldim 56.1 kiloyum ama yag oranım azalmis tarti bile 26 yaşında gosteriyor beni
Yemek boyunca içmedim içmedim en son dayanamadımFantaaaaaa no fanta. Afiyet olsun canım.
O bisküvinin yanindaki göze parmak bi daha olmasin
Ayil artık ayıl saat 9 gectiGünaydın kızlar
Ayilmaya çalışan bir Merve bırakıyorum
Günaydın kız ürün inceleme formu doldurdum ilk defa yakalandım sana yarın buralardayim insLavinia_98 oooo kimleri görüyorum
Hep yarin hep yarinGünaydın kız ürün inceleme formu doldurdum ilk defa yakalandım sana yarın buralardayim ins
Gece benim ufaklık nevrimi sapittiyor eşek kadar oldu hala kırklı bebek gibi 4-5 kere uyanıyor çözemedim bu sorunuAyil artık ayıl saat 9 gecti
Diyete devam zaten. Arti olmaz canim.Bu hafta tarti bildirimin eksi olsun canim çabalarmisin artiyla bari gelme olurmu
Hakkinda hayirlisi olsun zaten takimlar gidici kapanma aşamasinda sende istedigin hedefine ulasman dilegiyle
Benimkide bazen oyle yapiyor canim kalkip ağlıyorGece benim ufaklık nevrimi sapittiyor eşek kadar oldu hala kırklı bebek gibi 4-5 kere uyanıyor çözemedim bu sorunu
Benim sürekli canım ya arada olsa gam yemicemBenimkide bazen oyle yapiyor canim kalkip ağlıyor