- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
Kuzu valla senin sonun hayir oldu da benimkini hic bilmiyorum. Halihazirda basima gelen diger olaylari da biliyorsun zatenİyiyiz canım.
Çok tatlı.
Afiyet olsun çok az olmuş.
Allah sonumuzu hayır etsin.
İyi geceleri.
Tabi ki de.
İyi geceler.
İyi geceler.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun. Kolay gelsin hamarat hatun.
Afiyet olsun çiçeğim.
Afiyet olsun canım.
Keske bende oglusun okulunda böyle saskinliklar yaratacak seviyeye gelsem. Darisi basimaNe güzel şeyler.
Ekmeği azalttım dedin mi?
Ben de yeğenimin okuluna gideceğim haftaya. Muhtemelen herkes şok. 1. Sınıfta ben götürüyordum bütün velileri ve ogretmeni tanıyorum. Ayy çocuklarrrr, asıl onlar şok olacak. Çok özledim hepsini. beni tanıyamazlar görünce.
Günaydiiiiiin❤Günaydın
Olur uğraşmamTeşekkür ederim canım
Canım hamd olsun seni sormalı diyecem de Allah sabırlık ve kolaylık versin bacım
Ara ara bulursun
Allah yardımcısı olsun ya kadıncağazın. Yavrum hepsi de sana denk geliyor be içkicisi dayakçısı.
Poniiiiiiiiiii ne şaşırıyorsun. En sonunda yolacam saçını başını uğraşma benle.
Günaydin❣Günaydın kızlar
18 inde canimNe zmanki düğün
Hayırlısı olsun takım içinde napalim
Daha duser canim sen kilo vermeye devam etŞükür bende 68 yaşa düştüm
Günaydın canimGünaydın
Günaydın canimGünaydın kızlar
Günaydın canimGünaydin❣
Günaydın
Günaydiiiiiin❤
Günaydın kızlar
Günaydın bebeklerimGünaydın kızlarrrr
Evet ya, yorgun 3 gün geçirdim. Saat 10 u göremeden uyuyup 5 gibi uyanıyorum. Çok keyifliymisErkencisin sende Günaydın canım
Bende bu işten keyif almayi becerebilsemEvet ya, yorgun 3 gün geçirdim. Saat 10 u göremeden uyuyup 5 gibi uyanıyorum. Çok keyifliymis
Sizde bebeler ve sende ek olarak incir var. İşler bitince az da olsa alırsın keyfini canımBende bu işten keyif almayi becerebilsem
Gunaydin canimGünaydın bebeklerim
Aynen canim yagmur yagdi kactik tarladanSizde bebeler ve sende ek olarak incir var. İşler bitince az da olsa alırsın keyfini canım
Bende filiz tarlaya gitmedi mi diyordum yagmur yagmisAynen canim yagmur yagdi kactik tarladan
Simdi dinsin gene gitcezdurmak yok yola devam
Günaydın canimGünaydın