Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydin kizlar, olmuyor olmuyor.
Takimlarda yillarim gecti ama bu sefer bi turlu takimda yarismaya adapte olamadim. 6.takimla alakali degil calismaya baslayali zamanim azaldi zamanim azalinca da sanirim kalan bos zamanda tercihlerimi kisitlamak zorunda kaldim ve forum bu tercihlerin sonuna dustu.
Gercekten ozur dilerim boyle sadece kilo bildirmekle takimda olmaktan da utaniyorum. Bu cuma bildirim yapip yarismadan kendi istegimle ayrilacagim.
Zipzip-

Bu hafta tarti bildirimin eksi olsun canim çabalarmisin artiyla bari gelme olurmu
Hakkinda hayirlisi olsun zaten takimlar gidici kapanma aşamasinda sende istedigin hedefine ulasman dilegiyle

Maalesef canim. Yakinimdaki devlet anaokulları 2017li almiyor. Bir tane belediyenin kreşi de olmadi...
Allah yardımcın olsun canım
Sizlerle bir sevincimide paylasayim. Son gunlerde hep hastalık konusuyorum. Evde olmayan bütün kiyafetlerim olmaya başladı. Oyle guzel mutlulukmuş ki. 44 bedene girmek... Yillar sonra tam 7 sene sonra
Süpermiş inşallah banada nasip olur
Köye ağustosun 8 inde giderken 54.6 kiloydum şimdi geldim 56.1 kiloyum ama yag oranım azalmis tarti bile 26 yaşında gosteriyor beni
Maşallah kaptanım
Fantaaaaaa no fanta. Afiyet olsun canım.
Yemek boyunca içmedim içmedim en son dayanamadım
O bisküvinin yanindaki göze parmak bi daha olmasin

8 eylül menüm
sabah : simit çay

öğlen : ekmak arası köfte ayran

ara öğün : 2 adet hurma türk kahvesi

akşam yemeği: taze fasulye iki dilim ekmek sodalı ayran salata

not: dün dışarda olduğum için öğünlerim böyle oldu maalesef

2 litre su 4700 adım. ( adım 6-7 bin civarındadır ama kayıtlı olan bu kadar )

Zipzip-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…