- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.806
Tabi kapanmazsaModun çok çabuk düşmesin Kumsal yeme bozukluğu sebeplerinden biri de bu malum. Burda kötü niyetli kimse yok Hepimiz fazla kilolarımizdan kurtulup fıstık gibi olucaz burdan aldığımız motivasyonla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi kapanmazsaModun çok çabuk düşmesin Kumsal yeme bozukluğu sebeplerinden biri de bu malum. Burda kötü niyetli kimse yok Hepimiz fazla kilolarımizdan kurtulup fıstık gibi olucaz burdan aldığımız motivasyonla
Ben yanına tost, süt koyuyorum ayrıca bugün iki dilim kek birde küçük börek koydum. Bazen tost süt yanına bisküvi kek tarzi şeyler istiyor herşeyi yemiyor.Ögle arasi ne yqpiyosnz canm?
Afiyet olsun canımMenüm
8.00
Domates
10.30
Nescafe
Elma
15.00
2 tavada yumurta
2 d ekmek
Domates
Salatalık
20 kadar üzüm
19.00
Sütlü kahve
Su 2 olur
Spor sonra yazicm nasipse daha firsat bulamadım
Hayırlı olsun arkadaşım Maşallah ne güzel kilo almamış hemde hala veriyorsun darısı bizemerhaba kızlar...
Yoğunluk yoğunluk yoğunluk...
Bir buçuk yıl aradan sonra derslere girmek bir değişik geldi heyecanlandım
Sabahçıyım öğlen eve geldikten sonra da hiç durmuyorum akşama kadar iş iş iş...
Okul işi de getiriyorum eve ..
Buraya yazmaya hiç zamanım olmuyor
Bu yoğunluktan iyice ericem herhalde..
Pazartesi 57 idim
Dün 56.5
Bugün 56.2
Bakalım yarın kaç kilo olacağım??????
Tabiki detoksyarın ne yapsam 7ler için??
Benimde aklıma geldi kocama süt aldirinca acaba mi dedim bilemedimSelam cnm arkadaşlarim Kızımla disardaydik bugün hava pek güzel ne sıcak ne soğuk tam gezmelik .Şimdi uyudu birazda ben uyusam hiç yemek yapmak istemiyorum yulaf ezmesi yedim ben onla durursam iyi bir eksi görebilirim yarın
Keyfim yerinde iken motivasyonum tavan iken yarında sütlü yeşil çay yapıyım cumaya gelsin eksiler
Yapalimmi senle yarın bı çılgınlıkTabiki detoks
Benimde aklıma geldi kocama süt aldirinca acaba mi dedim bilemedim
Hadi yapalım o zaman cuma günü eli ayağı titreyen bir sena bırakayım burayaYapalimmi senle yarın bı çılgınlık
İnşallah canım diyet şimdiye kadar iyi gidiyorModun çok çabuk düşmesin Kumsal yeme bozukluğu sebeplerinden biri de bu malum. Burda kötü niyetli kimse yok Hepimiz fazla kilolarımizdan kurtulup fıstık gibi olucaz burdan aldığımız motivasyonla
Bende bütün gece rüyamda yemeklerle cebellesicem ama olsun değerHadi yapalım o zaman cuma günü eli ayağı titreyen bir sena bırakayım buraya
Kaç aylık kızin arkadaşimİyi aksamlar arkadaşlar menümu yazayim. Pek ic açici degil ama kız surekli ayagimda oyüzden pek verimli birgün olmadi.
Sabah ögle 1 pogaca cay
Ara 1 elma 1 şeftali
Aksam mercimek çorbasi 2 dilim ekmek 1 tas yogurt
Gece 1 bardak süt içerim.
Zipzip-
Son kez yapayım sonra korumaBende bütün gece rüyamda yemeklerle cebellesicem ama olsun değer
Bakalım gazamiz mübarek olsun sen kelebeklerdendin dimiSon kez yapayım sonra koruma
Hayır çiçeğim benBakalım gazamiz mübarek olsun sen kelebeklerdendin dimi
Afiyet olsun canımİyi akşamlar.
Bugünkü menüm
Saat 6 30 bir bardak süt
10.00
Omlet,
1 dlm kaşar
Domates salata
Nescafe
Disaridan eve gelince 13.00 civari yarim muz
16.00
Turk kahvesi, fistik ezmeli hurma 3 tane
Aksam 18.45
Yarim kase mercimek
1 kase yogurt
1 kase bezelye
1 dlm ekmek
1 sabah 1oglemi yedin pogca yani 2 pogcamiİyi aksamlar arkadaşlar menümu yazayim. Pek ic açici degil ama kız surekli ayagimda oyüzden pek verimli birgün olmadi.
Sabah ögle 1 pogaca cay
Ara 1 elma 1 şeftali
Aksam mercimek çorbasi 2 dilim ekmek 1 tas yogurt
Gece 1 bardak süt içerim.
Zipzip-
Afiyet olsun canımİyi akşamlar.
Bugünkü menüm
Saat 6 30 bir bardak süt
10.00
Omlet,
1 dlm kaşar
Domates salata
Nescafe
Disaridan eve gelince 13.00 civari yarim muz
16.00
Turk kahvesi, fistik ezmeli hurma 3 tane
Aksam 18.45
Yarim kase mercimek
1 kase yogurt
1 kase bezelye
1 dlm ekmek
Afiyet olsun canımÇarşamba menüsü,
2 dilim ekmek bir dilim peynir bir tane domates bir tane salatalık 5 zeytin bir poşe yumurta bir tk fistik ezmesi bir tk tahin bir bardak çay.
Ara yarım şeftali yarım muz.
Akşam bir küçük tabak bamya yemeği bir kase yeşil mercimek salatası bir bardak ayran.
1 litre detoks suyu 1,5 litre su.
Zipzip- E Elif_Eylul
Hadi yaAslında yazık canına be çiçeğim boşver sen detoksu ben yaparım ikimizde yerineHayır çiçeğim ben